Tola Posted August 7 Author Posted August 7 Dnia 6.08.2026 o 23:24, Poker napisał: Kolejny bazarek częściowo dla Sabinki. https://www.dogomania.com/forum/topic/414254-piękne-suknie-ciuszki-sandały-medicus-dla-2-suń-i-1-kici-do-1108-g22/ Bardzo dziękuję Quote
Tola Posted August 7 Author Posted August 7 Dnia 6.08.2026 o 23:49, Murka napisał: Florek i Rozalka Dziękuję Murka za śliczne zdjęcia, dzisiaj wieczorem zrobię ogloszenia, bo MB słuchy rosną. Poproszę jeszcze cos o charakterach i daty urodzin, bo nie zrobiłam zdjęć książeczek. Quote
Tola Posted August 7 Author Posted August 7 W DT w Zamościu na domy wciąż czekają koty zabrane spod Carrefoura - Rudzia bez oczka, Kropka i Duduś Quote
Poker Posted August 7 Posted August 7 Piękne, artystyczne zdjęcia ślicznych modeli. Mila i Lila - szczęściary. Quote
Murka Posted August 7 Posted August 7 Dnia 7.08.2026 o 09:18, Tola napisał: Dziękuję Murka za śliczne zdjęcia, dzisiaj wieczorem zrobię ogloszenia, bo MB słuchy rosną. Poproszę jeszcze cos o charakterach i daty urodzin, bo nie zrobiłam zdjęć książeczek. Florek ur. ok. 31.03.2026 - miśkowaty, non stop mruczący pieszczoch. Będzie raczej dużym kocurkiem, ma grube łapy i ogon. Lubi się bawić, uwielbia tory z piłeczkami i ogólnie takie zabawy, przy których można siedzieć/leżeć ciekawski, ale spokojny. Rozalka ur. ok. 3.04.2026 - wesoła i energiczna, żywa iskierka, błyskawicznie reaguje na każdy ruch, wystarczy rzucić zabawkę/piłeczkę a ona już biegnie w jej kierunku. Trudno jej usiedzieć w jednym miejscu, wszystko ją ciekawi. Jest towarzyska, ciekawska i wszędobylska. Quote
Alaskan malamutte Posted August 7 Posted August 7 Florek (w ogłoszeniu Gracjan) na Warszawę Gracjan, 4 miesięczny, uroczy kocurek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Rozalka (w ogłoszeniu Nela) na Warszawę Nela, czteromiesięczna koteczka do adopcji. Warszawa Ochota • OLX.pl 2 Quote
elik Posted August 7 Posted August 7 Dnia 7.08.2026 o 10:30, Tola napisał: W DT w Zamościu na domy wciąż czekają koty zabrane spod Carrefoura - Rudzia bez oczka, Kropka i Duduś Ta koteczka nie ma oczka??? Quote
Alaskan malamutte Posted August 7 Posted August 7 Dnia 7.08.2026 o 23:27, elik napisał: Ta koteczka nie ma oczka??? Ogonka nie ma. Quote
elik Posted August 7 Posted August 7 Dnia 7.08.2026 o 23:35, Alaskan malamutte napisał: Ogonka nie ma. A to może być Tak właśnie mi się wydawało, że ta koteczka nie może nie mieć oczka Quote
Tola Posted August 8 Author Posted August 8 Pięknie dziękuję za kolejne wpłaty dla Sabinki: 100,00 zł - Wiktor P. Szwajcaria (29.07.) 53,96 zł - DS Stiwiego Warszawa (04.08.) Quote
Tola Posted August 8 Author Posted August 8 OLX Rozalki na Kraków https://www.olx.pl/d/oferta/cudna-radosna-koteczka-rozalka-o-adopcji-CID103-ID1bLI7w.html?bs=olx_pro_listing OLX Florka na Kraków https://www.olx.pl/d/oferta/florek-misiowaty-pieszczoch-i-oaza-spokoju-do-adopcji-CID103-ID1bLJHJ.html?bs=olx_pro_listing Quote
Tola Posted August 8 Author Posted August 8 Dnia 7.08.2026 o 20:48, Alaskan malamutte napisał: Florek (w ogłoszeniu Gracjan) na Warszawę Gracjan, 4 miesięczny, uroczy kocurek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Rozalka (w ogłoszeniu Nela) na Warszawę Nela, czteromiesięczna koteczka do adopcji. Warszawa Ochota • OLX.pl Pięknie dziękuję Quote
Tola Posted August 10 Author Posted August 10 Pięknie dziękuję za kolejne wpłaty dla Sabinki: 150.00 zł - DS Kalinki i Kajtka Warszawa (08.08.) 150,00 zł - DS Aury Opole (08.08.) Quote
Tola Posted August 10 Author Posted August 10 Pięknie dziękuję za wpłaty na konto ZEA: 50 zł - MikAga (06.08.) Quote
Tola Posted August 11 Author Posted August 11 Pozdrowienia od Basi z Warszawy; tak koteczka urosła od chwili wyjazdu od Murki 3 Quote
Poker Posted August 11 Posted August 11 Basia to klonik Aksamitki vel Lusi u mojej córki. Już pisałam,że nowa rasa kotów -zamojska. Quote
Tola Posted August 11 Author Posted August 11 Pozdrowiają też Rumi i Homer, adoptowani przez moją córkę. Pierwsze zdjęcie pokazuje ich w chwili, kiedy we wrześniu po wizycie u weta trafili do Murki. 6 Quote
Recommended Posts