Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.08.2026 o 23:49, Murka napisał:

Florek i Rozalka 🥰

florekrozalka.jpg

florekrozalka1.jpg

florekrozalka2.jpg

florekrozalka3.jpg

Dziękuję Murka za śliczne zdjęcia, dzisiaj wieczorem zrobię ogloszenia, bo MB słuchy rosną.  Poproszę jeszcze cos o charakterach i daty urodzin, bo nie zrobiłam zdjęć książeczek. 

Posted
Dnia 7.08.2026 o 09:18, Tola napisał:

Dziękuję Murka za śliczne zdjęcia, dzisiaj wieczorem zrobię ogloszenia, bo MB słuchy rosną.  Poproszę jeszcze cos o charakterach i daty urodzin, bo nie zrobiłam zdjęć książeczek. 

Florek ur. ok. 31.03.2026 - miśkowaty, non stop mruczący pieszczoch. Będzie raczej dużym kocurkiem, ma grube łapy i ogon. Lubi się bawić, uwielbia tory z piłeczkami i ogólnie takie zabawy, przy których można siedzieć/leżeć 😆 ciekawski, ale spokojny.

Rozalka ur. ok. 3.04.2026 - wesoła i energiczna, żywa iskierka, błyskawicznie reaguje na każdy ruch, wystarczy rzucić zabawkę/piłeczkę a ona już biegnie w jej kierunku. Trudno jej usiedzieć w jednym miejscu, wszystko ją ciekawi. Jest towarzyska, ciekawska i wszędobylska. 

Posted
Dnia 7.08.2026 o 10:30, Tola napisał:

W DT w Zamościu na domy wciąż czekają koty zabrane spod Carrefoura - Rudzia bez oczka, Kropka i Duduś 

IMG-20260803-WA0012.jpg

IMG-20260805-WA0022.jpg

Ta koteczka nie ma oczka???

Posted
Dnia 7.08.2026 o 23:35, Alaskan malamutte napisał:

Ogonka nie ma. 

A to może być 🙂   Tak właśnie mi się wydawało, że ta koteczka nie może nie mieć oczka 🙂 

Posted

Pięknie dziękuję za kolejne wpłaty dla Sabinki: 💗🌹

100,00 zł - Wiktor P. Szwajcaria (29.07.)

53,96 zł  - DS Stiwiego Warszawa (04.08.)

Posted

Pięknie dziękuję za kolejne wpłaty dla Sabinki: 💗🌹

150.00 zł - DS Kalinki i Kajtka  Warszawa (08.08.)

150,00 zł - DS Aury  Opole (08.08.)

Posted

Pozdrowiają też Rumi i Homer, adoptowani przez moją córkę. Pierwsze  zdjęcie pokazuje ich w chwili, kiedy we wrześniu po wizycie u weta trafili do Murki.

IMG_20260811_154003.jpg

IMG-20260811-WA0001.jpg

• Like 6