Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.08.2024 o 10:57, Poker napisał:

Kupiłam 24 serducha na bazarku Aska7 w podziękowaniu za dowiezienie " moich" suniek do hoteliku.

Już finiszuję z rozliczeniem, dzięki 😘

Posted

Nela była u weterynarza, waży 7 kg.  Została odrobaczona, pierwsze  szczepienie na wirusówki za tydzień. Świetnie sobie radzi. Na smyczy , o dziwo idzie bardzo ładnie. Jest  bystra ,do czego służy łóżko odkryła już na drugi dzień.

Nely na łóżku.jpg

• Like 9
  • Upvote 2
Posted
Dnia 22.08.2024 o 13:42, Poker napisał:

Trzymam.

Tola, podobno jesteś  na urlopie 🙂

No jestem i tym razem miało być inaczej😁😉. Nie da się nie uczestniczyć i  tak zupełnie odciąć,  trzeba m.in. odbierać tel, a jak trafia się dobry dom, to organizować wizytę itd😉 Ale dzięki temu, pomimo że nie ma nas w Zamościu, wspólnymi siłami udało się wczoraj uratować kociaka potrąconego przez auto i kotkę z dwoma maluchami, która wyprowadziła je bardzo blisko ulicy. 

• Like 1
Posted
Dnia 22.08.2024 o 10:31, Tola napisał:

Dzisiaj wizyta w podkrakowskim Libertowie dla malutkiej Lidki, proszę o kciuki.

lidka.jpg.03c1fac5e39f292ec4f3d77effe80b09.jpg

Koteczka ma super dom, Murka ustala z p. Agnieezka odbiór maluszki🥰 Dziękuję p. Joli za kolejną kocią  wizytę PA🌹🌹

• Like 1
Posted
Dnia 23.08.2024 o 10:15, Tola napisał:

Koteczka ma super dom, Murka ustala z p. Agnieezka odbiór maluszki🥰 Dziękuję p. Joli za kolejną kocią  wizytę PA🌹🌹

Huraaaaa

• Tola changed the title to Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted

Również w niedzielę do swojego nowego domu w Katowicach pojechała Szafirka, teraz Kiara🥰 Zdjęcia są również już z  domu adopcyjnego.

IMG_20240827_110320.jpg

IMG_20240826_182855.jpg

IMG_20240826_182852.jpg

• Like 1
Posted

Bardzo dziękuję terra i elik za pomoc w zrobieniu ogłoszeń🌹💓 Szafirka znalazla dom jako Sisi z olx na Katowice. 🙂  Murka  zorganizowala transport do Krakowa i Katowic, za co również bardzo dziękuję🌹💓

Posted

Chociaż niektórym się  poszczęściło.  

A o szylkrecię nie ma telefonów?  Miała ok. 4000 wejść  i 40 pobran numeru telefonu

Posted

Aksamitka przeprowadziła się z izolatki do pokoju razem z Anielką i Szpulką. Miałam obawy czy sie dziewczyny dogadają, ale nie ma żadnych problemów. Aksamitka jest całkowicie bezkonfliktowa, na początku tylko trochę burczeniem odstraszała pozostałe kotki, bo się ich bała.

Posted
Dnia 28.08.2024 o 21:44, Tola napisał:

A jak tam psie maluszki, które pojechały do nowych domów, jak sobie radzą? 

PłatekŚniegu musi dostać reprymendę, że nic nie pisze 😄 Widziałam malutką w poniedziałek, co prawda z daleka. Całkiem fajnie już radzi sobie na smyczy, a do klatki ciągnie jak mały parowozik. Już wie, gdzie mieszka 🙂 

A najbardziej rozczula mnie widok Syna PłatkaŚniegu, jak wyprowadza malutką. Jak wynosi ją na rękach i przytula, i trzyma tak jak największy skarb, i tak delikatnie, jakby malutka Saja była z porcelany 🙂 

• Like 2