Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może częśc tak, ale przeciez tyle wody nie przelalo sie w ciągu godziny! trwało to klka godzin, nawet kilkanaście.Mieli czas zeby zatroszczyc sie o "swoj inwentarz" :roll: pamiętali jednak, że za zwierze padłe dostaną odszkodowania, za zaginione - nie :(
zlosc, smutek i przerazenie mi sie na usta cisnie jak o tym mysle...jak mozna byc tak okrutnym!!

Posted

zadra napisał(a):
W takim razie czas na zmianę.Jest Pani która chce adoptować Cloe.Szukamy kogoś do sprawdzenia domu w Gliwicach.

Ja tez nie wiem, skad u ludzi tyle okrucieństwa:shake:
Przeciez tu na dogo spotykamy się z nim cały czas.
Wszystkie te psy szukające domu to ofiary ludzkiego okrucieństwa.
Dzisiaj TZ wracal z Lublina i na trasie Lublin Zamosc ktos wyrzucil w lesie 3 szczeniaki.
Dobrze, ze widziala to ekipa remontowa i zaczęła wyłapywac mnalenstwa, bo przeciez ich los byłby przesądzony.
Mam nadzieję, ze wszystcy jakos otrząsnelismy się po te powodziowej tragedii i zamojski wątek znowu ożyje.
W niedziele prawdopodobnie jedziemy z zadra do schronu porobic zdjęcia, moze znowu uda sie uratowac jakąs bidulkę...

Posted

Niestety jako nacja jesteśmy paskudni i dla ludzi i dla zwierząt.
A mniemanie mamy o sobie ogromne. W mojej firmie ( dużej ) nie udało mi się zebrać ani złotówki
dla powodzian ( ani dla ludzi ani dla zwierząt ).

Posted

U nas jest duzy odzew na powodzian; w czwatrek zadra i moj TZ jadą do Marleny i wiozą rzeczy ze zbiórki mojej, zdary, agady i soni71.
Drgnęło cos w adopcjach:lol: po gloszeniu w MOJ PIES są tel w sprawie Lady, Melisy i Almy...
Trzymajcie kciuki

Posted

Madallena napisał(a):
ale fajnie :)
Dla trzech (czy dwoch) psow z ostatniego Mojego Psa nie nie okazal sie on szczesliwy. teraz widze, wszystko jest ok! :) co z Fiszka? sa jacys chetni?

W sprawie Fiszki cisza:placz::placz::placz:

Posted

funia napisał(a):
Tola w czwartek przyszły jedziecie do Marleny ? Tez bym podała cos dla niej .....

Tak, w Boze Cialo.
Rzeczy zbieramy u zadry.

Posted

funia napisał(a):
Sory ,napisz co kupic .....Wiem gdzieś pisane było co trzeba ale nie dam rady szukac .....

Środki do dezynfekcji, proszki, płyny wszelkiej maści, wszystko co słuzy do mycia i sprzątania.... takie babskie zakupy :evil_lol:

Posted

IVV napisał(a):
trzymajcie kciuki moze Abbcia bedzie miec domek!!!!!

to poprosimy o nowe zdjecia ze schroniska:)

Jedziemy w niedzielę szukac kolejnych bidulek do zabrania.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Krecik od Piranii/cholera źle napisałam, ale wiecie o kogo chodzi/ - a szczeniaczek siedzi obok Toli - ma teraz na imię Lili - przyszła nas odwiedzić

Ale numer:evil_lol:
To faktycznie Krecik, teraz poznaję, przeciez zabieralam go od Lidki:cool3:
A Lili nie do poznania:loveu:
Ale urosła.
I jak się sprawuje?

Posted

super sunieczka, szczeka na większe psiaki na spacerze, a sama mikro, że jej nie widać:evil_lol::evil_lol: w domu rozrabia, ale jest uwielbiana przez wszystkich. Ma obrózkę z diamencikami, miseczkę w w kształcie serca i własna budkę / taką gąbczastą/ :loveu: Obgryza nogi od stołków, wyciąga skarpetki.
A maleńkie toto, że szok:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

zadra napisał(a):
W takim razie czas na zmianę.Jest Pani która chce adoptować Cloe.Szukamy kogoś do sprawdzenia domu w Gliwicach.

Cioteczki z Gliwic mają sprawdzić dom dla Cloe.Czekam na informację od nich.

Posted

Basia1968 napisał(a):
super sunieczka, szczeka na większe psiaki na spacerze, a sama mikro, że jej nie widać:evil_lol::evil_lol: w domu rozrabia, ale jest uwielbiana przez wszystkich. Ma obrózkę z diamencikami, miseczkę w w kształcie serca i własna budkę / taką gąbczastą/ :loveu: Obgryza nogi od stołków, wyciąga skarpetki.
A maleńkie toto, że szok:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Czyli wdala sie w mamusię, bo mamusia to mniejsza od mojej Zulki:loveu:
A Kreciika to powinnam poznac po uszach; ma niesamowite:evil_lol: