Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten szkielecik taki faktycznie pierwszeństwo w wyciągnięciu i chyba ta sunia z kącika z łapką ,bolącą ?jak zamojszczanki będą miały już sprawdzone domki to będzie miejsce po nich też dla zamojszczaków czy tak jak idzie kolejka podawana w pierwszych postach wątków domów tymczasowych?

Posted

sonia71 napisał(a):
ten szkielecik taki faktycznie pierwszeństwo w wyciągnięciu i chyba ta sunia z kącika z łapką ,bolącą ?jak zamojszczanki będą miały już sprawdzone domki to będzie miejsce po nich też dla zamojszczaków czy tak jak idzie kolejka podawana w pierwszych postach wątków domów tymczasowych?

W hoteliku u Murki mamy teraz 1 miejsce, jak pojdzie Melisa lub Abbi...
Na kolejne trzeba czekac w kolejce z (patrz 1 strona wątku hotelku u Murki)

Posted

Zdjęcia suni sa tez na str 267 - zaraz jak trafila z kwarantanny.
Zdjęcia wyslalam; nie wiem nic wiecej o suni - błąkały się obie po jednym z osiedli...

Posted

malawaszka napisał(a):
dziękuję - dałam ją na stronę, nazwałam roboczo MINI :roll: mogę podać tam Twój mail?

Pewnie ze podaj

Posted

jest ktos taki na transportowym , znalazlam ta wiadomosc na watku Arona u Beki
http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19

mail: [email protected]

jego post:

Tak, to ja, ale ksywka anioł mi się nie podoba Jeśli macie jakiegoś psiaka lub cokolwiek innego do przewiezienia do chętnie pomogępozdrawiam, moj tel 781 10-01-76
latam na trasie oława, wawa i wogole 4 woj-mazowsze, lublin, kielce, łódz, pozdrawiam

i drugi:

Jeśli mogę wam jakoś pomóc, to dajcie znać, zawsze mogę gdzieś "Coś" przewieźć. Poruszam się po woj. mazowieckim, łódzkim, lubelskim, swietokrzyskim. Moj tel 781-10-01-76. Jak tylko będę miał możliwość to chętnie pomogę.

trzeba zapisac jego dane, ciagle transport potrzebny!

nie wiem czy to sie przyda ,ale chyba zawsze wart miec w rezerwie:roll: