Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cloe jutro będzie miała sterylkę.Malutka miała ok 16 kleszczy i oczywiście gromadę pcheł.Już się uspokoiła.W pomieszczeniu jest ufna,prowokuje do pieszczot interesuje sie nawet zabawkami.Na dworze stoi,a właściwie leży jak sparaliżowana.Nie chce chodzić nie załatwia się.Od wczoraj się jeszcze nie załatwiła,nawet w domu.Była strasznie wygłodzona.Jutro sterylka malutkiej Cloe.

Posted

Dziękuję:loveu:
To jest projekt, który dostałymy.
W miesięczniku jest podany poprawny wiek Almy - czyli 1.5 roku i wiadomosc o streylizacji:cool3:

Posted

[quote name='IVV']zobaczcie co sie dzieje w Wolominie...http://www.fakt.pl/Koszmar-w-schronisku-,artykuly,72184,1.html

podobno ... jednak słyszałam też wiadomości od drugiej strony - od strony wolontariuszek z wołomina ... podobno nie było tam tak źle jak wygląda... dlatego radzę wcześniej przeczytać wątek wołomiński gdzie wypowiadają się wolontariuszki - poczytać strony przed tym całym zamieszaniam... ja wychodzę z założenia że lepiej żeby psiaki siedziały w małych klatkach niż miały atać po ulicach i być rozjeżdżane przez samochody ...

Posted

przecież ja nie zaprzeczam że tak tam nie jest - nie mówie że to zdjecia z innego miejsca ... proszę tylko o spojrzenie na to z drugiej strony - poznanie sprawy z obydwu stron, a nie tylko z jednej "medialnej" która jak wiadomo jest jaka jest ... media zawsze szukają sensacji i nie mówią całej prawdy...

Posted

Przesyłać pieniądze na ..., czy karmę ?

P.S. Okej, doczytałam w linku.Tylko jedno pytanie: skoro Tarnobrzeg i Sandomierz zalane, to dlaczego podajesz adresy do wysyłki karmy na Tarnobrzeg ?

Posted

[quote name='matrioszka2']Przesyłać pieniądze na ..., czy karmę ?

P.S. Okej, doczytałam w linku.Tylko jedno pytanie: skoro Tarnobrzeg i Sandomierz zalane, to dlaczego podajesz adresy do wysyłki karmy na Tarnobrzeg ?
bo zalany jest Tarnobrzeg - w telewizji podawane jest bez przerwy że Sandomierz ale głównie zalane są tereny tarnobrzeskie tj. osiedle Wielowieś, Zakrzów, Sielec, Dzików, Nadole - miejscowości Trześń, Gorzyce, Furmany, Sokolniki, Mokrzyszów - to wszyszystko to Tarnobrzeg -
Sandomierz przylega do lewobrzeżnej Wisły, a zalana została jego część prawobrzeżna
Łatwo mozna to na mapie zobaczyc

Posted

[quote name='Basia1968']bo zalany jest Tarnobrzeg - w telewizji podawane jest bez przerwy że Sandomierz ale głównie zalane są tereny tarnobrzeskie tj. osiedle Wielowieś, Zakrzów, Sielec, Dzików, Nadole - miejscowości Trześń, Gorzyce, Furmany, Sokolniki, Mokrzyszów - to wszyszystko to Tarnobrzeg -
Sandomierz przylega do lewobrzeżnej Wisły, a zalana została jego część prawobrzeżna
Łatwo mozna to na mapie zobaczyc

Nie - no w porządku, tylko pomyślałam, że mogą być problemy z dostarczaniem przesyłek .
To jak :lepiej pieniądze ? Macie tam, gdzie kupić ?Są wystarczające ilości w magazynach , hurtowniach ?
Czy lepiej słać karmę i koce ?