sacred PIRANHA Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 nie no krecikowe uszy wymiatają!!!!! hihihi Quote
IVV Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Basia1968']Pozdrowienia od Krecika - zamojszczaka :loveu: no i jak tu sie nie zakochac one wszystkie sa piekne tylko troche milosci im okazac a zaczynaja rozkwitac:lol: Quote
zadra Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 IVV napisał(a):no i jak tu sie nie zakochac one wszystkie sa piekne tylko troche milosci im okazac a zaczynaja rozkwitac:lol: Krecik fantastyczny.Na zdjęciach wychodzi prześmiesznie, Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Własnie wrociliśmy ze schronu; zdjęc jest duzo... Ale po kolei: znane juz nam z poprzednich stron sunie, podobno mama i córka maleńka sunia w głębi Finka z 1 strony wątku Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Ama Jej córeczki nie widzialam nieduża sunia i jeszcze jedna Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Moja ulubienica Neska; nie straciłam nadziei, ze uda mi się ją wyciągnąć... Tyle juz czeka... Dzisiaj znowu rozdawała mi całusy śliczne, małe "bajkowe" sunie Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Łagodna, domagająca się pieszczot srednia sunia Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Maleńka, przerazona sunia; siedziała taka wcisnieta w sciane boksu (ta jasna pod scianą) i wreszcie maleńki szkielecik; do natychmistowego zabrania Sunia na zdjęciach wydaje sie duzo większa niz w rzeczywistości. Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='mshume']To małe, beżowe 'bajkowe' to jak małe ;) jest? Jak małe to nie napiszę, bo nie mogłysmy podejsc blizej, brama była zamknieta. Ale małe, bo tylko widzialam czubek głowy z budy... Chyba wielkosci Bajki... I jeszcze szkielecik Quote
agada Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mshume napisał(a):Ona jest zjawiskowa, zakochałam się... To bierz ;)! Taaka miłość się nie zdarza :cool3: Quote
mshume Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ja mogę tylko DT zapewnić. Sunia musiałaby być po sterylce i bez chorób skórnych, bo mam maluchy w domu... Quote
agada Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Się zobaczy zaraz ;), ja wiem to Twój typ mshume :evil_lol: Quote
Tola Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 mshume napisał(a):Ona jest zjawiskowa, zakochałam się... Moze to przeznaczenie:cool3: Sunia jest w tym samym miejscu co Bajeczka... Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zalamka :( tyle tych biedakow nie wiadomo ktore wybierac,najlepiej to wszystkie... ta malenka chudzinka jest na juz ona nie przetrwa w schronie i ma szybka sznse adopcyjna:) moze podeslac ja na ktorys z domkow dobijajacych sie do Abbcii (ta zastraszona w kacie tez)? no i ta Onka!!!!! zwala z nog !!!!!tylko gdzie ja umiescic? macie pomysly????? Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 tak kombinuje .... Tola podeslij moze zdjecie Onki do Beki i ja tez podesle:) Quote
zadra Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 hienowata suczka średnia; ostatni boks od pola. biało-czarna 'wycofana' sunia z pierwszego boksu od pola. kudłata suczka z pierwszego boksu sunia jamnikowata z drugiego boksu od pola. Quote
zadra Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 poniższe zdjęcia obrazują wysoką jakość higieny w boksach w niedzielę około godziny jedenastej (w dniu największego natężenia adopcji w schronisku). ale zrozumiałe jest - dzień święty święcić trzeba - więc PRACOWNIKOWI można pewne niedociągnięcia wybaczyć. pole minowe. szeregowiec ryan. mniam! mniam! tragiczne, ale niestety prawdziwe. Quote
Recommended Posts