b-b Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 7 minut temu, Poker napisał: Cudniaste są te kociaki. Zgadzam się :D Quote
kiyoshi Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 MOŻE KTOŚ ZDECYDUJE SIE NA WSPÓLNY TRANSPORT?? TRASA ZAMOŚĆ (okoilice)- ŚLĄSK. Będe zabierać Pole z Tomaszowa, może udałoby się dołączyć jakies psiaczki z zamojskiego wątku??? Termin- myśle do 2 tygodni max. Transport byłby zlecony-odpłatny, ale na kilka psów do podziału, to nie byłoby najgorzej ps. A może odwrotnie- może znacie kogoś kto móglby ta trase wykonać na zlecenie z jednym psem, ale za jakąś okazyjną bardziej cene?? Quote
Tola Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 7 godzin temu, kiyoshi napisał: MOŻE KTOŚ ZDECYDUJE SIE NA WSPÓLNY TRANSPORT?? TRASA ZAMOŚĆ (okoilice)- ŚLĄSK. Będe zabierać Pole z Tomaszowa, może udałoby się dołączyć jakies psiaczki z zamojskiego wątku??? Termin- myśle do 2 tygodni max. Transport byłby zlecony-odpłatny, ale na kilka psów do podziału, to nie byłoby najgorzej ps. A może odwrotnie- może znacie kogoś kto móglby ta trase wykonać na zlecenie z jednym psem, ale za jakąś okazyjną bardziej cene?? Ja bardzo chętnie dołączyłabym jakiegoś bezdomniaka, ale na razie nie mam żadnego psa, w sobotę pojechała Reszka ze szczeniakiem i koteczka do szafirki. Nie jeździlam do schroniska, bo było zamknięte, a to stamtąd zawsze wyjezdzało najwięcej psiaków. Wiem, ze od następnego tygodnia będzie można prawdopodobnie już pojechać do schroniska, więc może uda mi się podjechać i porobić zdjęcia, może jakiemuś biedakowi uda się... 1 Quote
kiyoshi Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 1 minutę temu, Tola napisał: Ja bardzo chętnie dołączyłabym jakiegoś bezdomniaka, ale na razie nie mam żadnego psa, w sobotę pojechała reszka ze szczeniakiem i koteczka do szafirki. Nie jeździlam do schroniska, bo było zamknięte, a to stamtąd zawsze wyjezdzało najwięcej psiaków. Wiem, ze od następnego tygodnia będzie można prawdopodobnie już pojechać do schroniska, więc może uda mi się podjechać i porobić zdjęcia, może jakiemuś biedakowi uda się... no tak...zapomniałam o tych zakazach...ale- może akurat, skoro mają otworzyć, może sie uda :) 1 Quote
Tola Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Dnia 13.05.2020 o 16:35, kiyoshi napisał: no tak...zapomniałam o tych zakazach...ale- może akurat, skoro mają otworzyć, może sie uda :) Jak tylko będzie to możliwe to podjadę do schroniska. Quote
Tola Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Wczoraj doszła przesyłka od Jo37 z szeleczkami i smyczkami dla psiaków, bardzo dziękuję 1 1 Quote
Tola Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 Pamiętacie Liczi vel Rysię, znaleziona rok temu w lesie pod Zamościem? Rysia bardzo szybko znalazła dom w Radości, a w tym tyg. miała urodziny :) Tutaj jeszcze malutka, zaraz po znalezieniu 1 Quote
Tola Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 Kolejna faktura za nasze koty w Izbicy ( Amon, Ramzes i Blue) Quote
b-b Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Teraz musiałyby leżeć odwrotnie niż na 1 zdjęciu :))) 1 Quote
elik Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Zdjęcie chwytające za serce <3> Wyrosła na piękną sunię :) 2 1 Quote
Tola Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 Bardzo dziękuję Jo37 za wpłatę 177 zł z bazarku na spłatę długu za koty w Izbicy. Quote
Tola Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 Na prośbę byłam dzisiaj w zamojskim schronisku, pierwszy raz od lutego. Wrzucam zdjęcia, niektóre gorszej jakości, ale robiłam pod słońce. Quote
Tola Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 PSY Pracownik bardzo pozytywnie wyrażał się o tym psie Quote
Tola Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 Maluszek wśród dużych psów Nowy mały piesek Quote
Tola Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 Niewidomy psiak Łagodny, zrównoważony pies, pytała o niego kiedyś Livka Quote
Tola Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 Nowy, mały kudłacz. obok niego tez nieduży piesek, ma jakiś problem z przednia łapką. Kudłacz ma ok. 3 lat, ten czasrny - ok. 2 Quote
Tola Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 Tego psa na pierwszym planie tez pracownik bardzo chwalił, to tez nowy . W głębi budynku kudłacz, którego juz pokazywałam poprzednim razem w lutym, tylko teraz jest w gorszym stanie Quote
Recommended Posts