Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej, jestem jestem
pani jeszcze decyzji nie podjęła, bo do końca sierpnia ma się zająć chorym członkiem rodziny, którego domownicy wyjeżdżają na wakacje, i nie bedzie miała zbyt wiele wolnego czasu, a stwierdziła, że na początek dobrze by było pobyć z psiakiem więcej razem, żeby się przyzwyczaił i zaadaptował, a nie zostawiać go samego na dłużej
także decyzja będzie raczej pod koniec sierpnia
jakby chciała go osobiście zobaczyć i poznać, to gdzie i w jakich porach najlepiej?

Posted

agat pikiego mozna osobiscie poznac w sochaczewie:)moge nawet pania tam zawiezc jakby mial to byc dla pikiego domek:)))a co do godzin to renia musi sie wypowiedziec..

Posted

dostalam dzis smsa od Reni!byla Pani obejrzec pikiego zakochala sie w nim i zabiera go po wakacjach!:))5 wrzesnia!Renia pisze,ze Pani super!!!ale sie ciesze!!!

Posted

clo napisał(a):
dostalam dzis smsa od Reni!byla Pani obejrzec pikiego zakochala sie w nim i zabiera go po wakacjach!:))5 wrzesnia!Renia pisze,ze Pani super!!!ale sie ciesze!!!

Oooo no to się nazywa super wiadomość!!!:multi::multi:

Posted

Czyli jeszcze przez miesiąc Piki będzie na dogomaniackim garnuszku ;) Trzymam kciuki, żeby małemu wreszcie się udało :kciuki: :kciuki: Tylko pewnie przyzwyczaił się już bardzo do obecnego miejsca pobytu, bo trochę już przebywa w tym DT i do kolegów...Znowu będzie musiał przeżywać stres zwiazany z przeprowadzką i poznawaniem nowych ludzi i miejsc. Dobrze, że taki młody jest to szybciej się przyzwyczai do nowych warunków :loveu:

Posted

o kurcze, ja ostatnio z doskoku na dogo a tu zagladam i co? Piki do domu, Dj rezerwacja, nielze, dzieje sie dzieje, oby tak dalej, jeszcze Gufi i Dżeruś na hacjendy:)

Posted

wczoraj widziałam się z p.Haliną, która zdecydowała się wziąć Pikiego. Jest nim też zauroczona :loveu: Teraz kwestia tylko czasu, żeby mogła go już zabrać. Powiedziała mi, że gdyby tylko mogła, to natychmiast by go wzięła - tak jej się spodobał. Już myśli nad tym, gdzie mu najlepiej zrobić posłanie, czym go karmić, gdzie na spacery.. widać, że przejęta sytuacją ;)
Mam nadzieję, że Piki będzie miał bardzo dobry domek.

Posted

Też mam nadzieję, że maluch będzie miał dobry i kochający domek.:lol:
I niestety jak clo martwię się, że przeżyje bardzo rozstanie z dt. Oby później miał same radosne chwile w nowym domku:p

Posted

agat21 napisał(a):
wczoraj widziałam się z p.Haliną, która zdecydowała się wziąć Pikiego. Jest nim też zauroczona :loveu: Teraz kwestia tylko czasu, żeby mogła go już zabrać. Powiedziała mi, że gdyby tylko mogła, to natychmiast by go wzięła - tak jej się spodobał. Już myśli nad tym, gdzie mu najlepiej zrobić posłanie, czym go karmić, gdzie na spacery.. widać, że przejęta sytuacją ;)
Mam nadzieję, że Piki będzie miał bardzo dobry domek.

Oj jak fajnie trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się zakończyło.

Posted

agat czyli ty znasz p.haline osobiscie?:)a powiedz tylko jesli wiesz czy w razie gdyby cokolwiek np zachorowala lub cos to ma sie kto pikim opiekowac?mam nadzieje,ze wszystko sie uda renia pisala,ze super Pani:)czekamy tez na Renie az sie pojawi na watku:)

Posted

Mam jak najlepsze wrażenia po odwiedzinach przyszłej Pani Pikiego.Jest to Pani,której niedawno zmarł mąż
[*] i bardzo chciałaby przygarnąć naszego chłopaczka.Pani mieszka sama,ale syn mieszka niedaleko i w razie co,pomoże w opiece nad Pikim.Wydaje mi się,że o takim domku marzy każdy psiak.Piki będzie miał tam jak w raju,jak będzie chciał gwiazdkę z nieba,to ją dostanie:loveu:Piki będzie mieszkał w bloku,ale będzie chodził na długie spacery no i będzie miał miseczkę do podrzucania;).
U nas też ma miseczkę,ponieważ inne zabawki go nie interesują.Kocha bawić się miseczką.Jak był na dworzu i teściowa zostawiła wiadro plastykowe,to Piki zaczął podrzucać wiadro(no co,przecież to taka większa miseczka:evil_lol:),aż wrzucił sobie na głowę:mdrmed:.
Czyli czekamy do 5 września:loveu: