clo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dobranocka moj pieknisiu ja tez o tobie pamietam i w domek mocno wierze:)) Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 I ja Clo wierzę, że znajdzie się domek, który mocno pokocha Piłkarzyka. Tak jak na to zasługuje:p Quote
fizia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 "KAŻDY KTO KIEDYKOLWIEK PRZYGARNĄŁ BIEDNE, NIECHCIANE ZWIERZĘ, WIE, ŻE NIGDZIE NA ŚWIECIE NIE ZNAJDZIE PRZYJAŹNI, WDZIĘCZNOŚCI I ODDANIA RÓWNIE WIELKIEGO, JAK TO, KTÓRE OKAZAĆ POTRAFI URATOWANY PIES LUB KOT." www.schronisko.klomnice.pl Quote
Lionees Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Śliczny jest,nie?:loveu: Jak trochę odżyję po pobycie Kamyczka,to porobię nowe fotki;) Quote
Lemoniada Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Śliczny i zabawny, te sterczące uszka i skośne oczka dodają mu uroku :) Quote
clo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nowe fotki juz nie moge sie doczekac!!!a ja tak jak zwykle na zapas pytam piki allegro i inne ogloszenia ma aktualne? Quote
fizia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Gumtree, alegratka, kupiepsa - odnawiałam wczoraj http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Ma-y-m-ody-puszyty-PIKI-szuka-domu-W0QQAdIdZ140351111 Quote
Energy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Lemoniada napisał(a):Śliczny i zabawny, te sterczące uszka i skośne oczka dodają mu uroku :) Ja bym powiedziała, że nie tyle skośne co "leciutko zezowate":cool3::evil_lol:ale cudne:loveu: Quote
fizia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Energy napisał(a):Ja bym powiedziała, że nie tyle skośne co "leciutko zezowate":cool3::evil_lol:ale cudne:loveu: hehe szczerze mówiąc mam podobne odczucia :evil_lol: Quote
clo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dzis mialam tel z krakowa w sprawie pikiego...trzymac kciuki dziewczyny Pani byla bardzo,bardzo mila wypatrzyla pikiego na allegro...ma dac znac jak porozmawia z mezem...:) Quote
Lemoniada Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Oby brak wiadomości i oznaczał dobrą wiadomosć :) Quote
fizia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 No niestety, podobno pani chce jednak suczkę....:shake: Quote
Lidan Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A już miałam nadzieję że Piki pojedzie wreszcie do swojego domku :placz: Quote
Lionees Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Energy napisał(a):Ale Piki jest prawie jak suczka:cool3: Ale niestety nie sika jak suczka i rodzina tej Pani powiedziała,że poniszczy swoim 'podlewaniem' wszystkie kwiatki:sad: Quote
Energy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Renata5 napisał(a):Ale niestety nie sika jak suczka i rodzina tej Pani powiedziała,że poniszczy swoim 'podlewaniem' wszystkie kwiatki:sad: No to może lepiej, że tam nie pojedzie:razz::-( Ja mam suczki i w związku z tym wypaloną trawę od sikanie i "podkopane" kwiatki i co z tego:cool3: Quote
Recommended Posts