clo Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 piki twoje allegro wciaz akutalne?trzeba oglaszac pieknisia ktos sie w koncu musi znalezc... Quote
Lidan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Przedłużyłam przed chwilą: [SIZE="4"]allgro Piłkarza Quote
Lidan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cisza :shake: Nikt nie zagląda, nikt nie dzwoni :niewiem: Quote
fizia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Wakacje dają o sobie znać... Ale nie sądziłam, ze będzie aż tak ciężko z takim ślicznym, amłym i młody psiakiem. Z drugiej strony On pewnie nie narzeka. Ma wreszcie swoje bezpieczne miejsce, super opiekę, przyjaciół - czego więcej chcieć :) Quote
Energy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Przyznam się szczerze, że też spodziewałam się większego zainteresowania Piłkarzykiem:shake: On jest naprawdę prześliczny i uroczy:loveu::loveu::loveu: Quote
Lidan Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A wydawało mi się, że takie śliczne puchate psiaki szybko znajdują domki :hmmmm: Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Najważniejsze, że Pilki jest szczęśliwy i ma wreszcie swoją przystań, po tych 3 latach za kratami... Przynajmniej On się nie martwi brakiem chętnych :) Ale znajdą się wreszcie Quote
Lidan Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jasne :-) Piki jest młody i napewno ktoś się w nim kiedyś zakocha :loveu: Quote
fizia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 A zobaczcie jaki wątek znalazłam...:-( Gufi - biedactwo śpi na przystanku, nikt się nie chce zlitować... Mieszkam na przystanku-Gufi czeka na pomoc.Dt! Quote
Lidan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Piłkarzyku, chyba coraz mniej osób cię tu odwiedza :-( Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Lidan napisał(a):Piłkarzyku, chyba coraz mniej osób cię tu odwiedza :-( No niestety,sporo osób wyjechało,cześć zapomniała o wątku...:-( Ale wczoraj ciocia Luka widziała Piłkarzyka na żywo jak przyjechała zostawić Kamyczka;)(psiaka,który jedzie dzisiaj z DJ-kiem do Morii) Quote
Zuza i Noddy Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No to hopamy do góry, żeby się przypomniało ;) Quote
Energy Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Piłkarzyku ja cię odwiedzam, tylko nie zawsze piszę:oops: Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Luce1 bardzo się spodobał Piki,popatrzyła sobie jak dwa głupolki(Piki i Dżeruś) wygłupiają się i ganiają:) Quote
Lidan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Co tam Piłkarzyku u ciebie :???: Nadal nikt cię nie chce? :razz: Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Lidan napisał(a):Co tam Piłkarzyku u ciebie :???: Nadal nikt cię nie chce? :razz: Piki szczęśliwy,ma swojego osobistego przyjaciela...ale osobisty domek też by sie przydał,a na razie w tej kwestii cichutko:roll: Quote
Recommended Posts