Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agat21 napisał(a):
fiziu, czy mogę Ci jutro przesłać zdjęcia chłopaka na maila, z prośbą, żebyś wstawiła? wczoraj go widziałam i strzeliłam mu parę fotek :cool3:
Boziu, jak on boi się odstąpić choć na krok swoją panią! Trochę próbował zaczepiać moją piesę do zabawy, ale że ona stara baba już jest, to ignoruje takich wyrwywnych młodzieńców :evil_lol:

mozesz mi przeslac ,to zaraz wstawie:)

[email protected]

Posted

agat21 napisał(a):
Najnowsze wieści są takie, że Piki chyba niedługo stanie się trochu mniej męski... :cool3:

O! No i super;).Ale z jakiejś konkretnej przyczyny,czy tak po prostu?
A zdjęcia przecudne.Kolejny raz potwierdzam,że Piki i Pani Halinka byli dla siebie stworzeni:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

No i Piki jest teraz prawdziwym mężczyzną bez jaj :cool3:
Zniósł wszystko dzielnie i ma się dobrze. Nawet przestał ściągać kołnierz ochronny. Przyczyna główna była taka, że wokół działki, na której Piki często bywa, jest dużo innych psiaków i suniek, które latają luzem. Trudno byłoby go upilnować, gdyby jakaś sunia z cieczką się pojawiła w okolicy. Bo Piki jest spokojny i bardzo sie pilnuje, ale od czasu do czasu ma "fazę" na latanie jak szalony :evil_lol: i wtedy nikt za nim nie nadąża.

Posted

Super, że wszystko już OK.

Tak się cieszę, że Piki ma taki wspaniały Dom.

On jest dowodem na to, że również psiaki, które całe życie spędziły w schronisku, potrafią się pięknie przystosować do życia w domu, w rodzinie - wcale nie musi z nimi być żadnego kłopotu.

Posted

fizia napisał(a):
Super, że wszystko już OK.

Tak się cieszę, że Piki ma taki wspaniały Dom.

On jest dowodem na to, że również psiaki, które całe życie spędziły w schronisku, potrafią się pięknie przystosować do życia w domu, w rodzinie - wcale nie musi z nimi być żadnego kłopotu.

Pod wszystkim sie podpisuję z najwiekszą radością:loveu: