moana Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Bardzo się cieszę, że Piłkarz ma wreszcie wymarzony dom! :multi: Kibicowałam mu (i Wam!) cały czas z ukrycia... :oops: Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 agat21 napisał(a):fiziu, czy mogę Ci jutro przesłać zdjęcia chłopaka na maila, z prośbą, żebyś wstawiła? wczoraj go widziałam i strzeliłam mu parę fotek :cool3: Boziu, jak on boi się odstąpić choć na krok swoją panią! Trochę próbował zaczepiać moją piesę do zabawy, ale że ona stara baba już jest, to ignoruje takich wyrwywnych młodzieńców :evil_lol: mozesz mi przeslac ,to zaraz wstawie:) [email protected] Quote
agat21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 W takim razie zdjęcia lecą mailem do Moniki. Dzięki! Quote
Divi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Strasznie sie ciesze ,że Piłkarz ma kochany domek :) super :multi: Quote
fizia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Agat - kiedy tylko chcesz wysyłaj zdjęcia, nie musisz pytać - z przyjemnością wkleję Quote
agat21 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 OK, to wysyłam jeszcze raz do Ciebie Fiziu, widocznie Monika na razie nie sprawdzała poczty i nie wchodziła na dogo Quote
fizia Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Już wstawiam uśmiechnięego Pikiego :) Quote
monika083 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 slodki Piki:loveu:, faktycznie wczoraj zdjec juz nie widzialam, a teraz wlasnie na fotosik chcialam je wrzucic. A Fizia juz mnie wyreczyla:) Quote
agat21 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Najnowsze wieści są takie, że Piki chyba niedługo stanie się trochu mniej męski... :cool3: Quote
Lionees Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 agat21 napisał(a):Najnowsze wieści są takie, że Piki chyba niedługo stanie się trochu mniej męski... :cool3: O! No i super;).Ale z jakiejś konkretnej przyczyny,czy tak po prostu? A zdjęcia przecudne.Kolejny raz potwierdzam,że Piki i Pani Halinka byli dla siebie stworzeni:loveu: Quote
dorcass Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [url=http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-OffTopic.htm prosze zobaczcie to i podpiszcie ta petycje:( Quote
agat21 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No i Piki jest teraz prawdziwym mężczyzną bez jaj :cool3: Zniósł wszystko dzielnie i ma się dobrze. Nawet przestał ściągać kołnierz ochronny. Przyczyna główna była taka, że wokół działki, na której Piki często bywa, jest dużo innych psiaków i suniek, które latają luzem. Trudno byłoby go upilnować, gdyby jakaś sunia z cieczką się pojawiła w okolicy. Bo Piki jest spokojny i bardzo sie pilnuje, ale od czasu do czasu ma "fazę" na latanie jak szalony :evil_lol: i wtedy nikt za nim nie nadąża. Quote
fizia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Super, że wszystko już OK. Tak się cieszę, że Piki ma taki wspaniały Dom. On jest dowodem na to, że również psiaki, które całe życie spędziły w schronisku, potrafią się pięknie przystosować do życia w domu, w rodzinie - wcale nie musi z nimi być żadnego kłopotu. Quote
Lionees Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 fizia napisał(a):Super, że wszystko już OK. Tak się cieszę, że Piki ma taki wspaniały Dom. On jest dowodem na to, że również psiaki, które całe życie spędziły w schronisku, potrafią się pięknie przystosować do życia w domu, w rodzinie - wcale nie musi z nimi być żadnego kłopotu. Pod wszystkim sie podpisuję z najwiekszą radością:loveu: Quote
Recommended Posts