Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wreszcie sie zalogowalam...

reniu ja ci chcialam nie zmiernie podziekowac z calego serca..za pomoc i cierpliowsc...ty czekalas..tak pieknie pikiego wyszykowalas...a coz pani ..hmm bez komentarza,,,stala wymowka...nie odebrala ani jedengo mojego tel..tylko napisala pod wieczor smsa ze nagle idzie do spzitala i psem nie bedzie sie jak zajac..ciekawe co wtakim razie stanie sie z jej sunia westie...ehhh:((tak sie ciesze ze pikus jest u ciebie i ma dobrze i nie wie,ze znow go wykiwano:(....ja wierze w to goraco dom sie znajdzie w koncu..tymczasem wciaz musimy pilnie chlopaka oglaszac..i bedzie dobrze..napewno musi byc..

Posted

Witam. Wróciłam w nocy i co widzę :???: Piłkarz nie pojechał do nowego domku :shock: A taką miałam nadzieję, myślałam o nim prawie przez cały czas... Czemu dosrośli ludzie są tacy nieodpowiedzialni, bezmyślni :niewiem: Dają nadzieję i zaraz się wycofują :bad-word:

Allegro Piłkarza jest ważne do końca miesiąca. Potem postaram się przedłużyć...jeśli finansów mi starczy bo jeszcze za to nie zapłaciłam :oops:

Posted

kurcze allegro ma wyroznione przeciez itd i nadal aktualne prawda?i nic..ehh:(piki potrzebuje rowniez deklaracji cioteczki prosimy o wsparcie. i ogloszenia..przyda sie kazdy grosz..jak rowniez kazde ogloszenie...gumtree ,alegratka itd...

Posted

Ech...ludziskom się coś na oczy rzucilo czy co :roll: Zamiast psich ogłoszeń szukają ofert pracy albo wczasów :hmmmm: Leje, wszędzie leje... Nie czas na wyjazd, czas na oswajanie kudłatego pieska, czas na rzucanie Pikiemu piłeczki :Dog_run:

Posted

baldek2 napisał(a):
A moze tak Pilkarzyk w wolnej chwili zagra z Antosiem w noge ?

Witamy u Piłkarzyka:loveu:
Wolnych chwil to chłopaki mają od groma,może kiedyś na łące zagrają,kto wie:cool3:

Posted

[quote name='Lidan']Witaj Piłkarzyku :-) Jak się pieseczek miewa? Rozrabia czy śpi w tą smętną deszczeową sobotę?
Tylko moje staruszki śpią,młodzież jak zwykle pełna życia;)