fizia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 No to cudnie!!!!! A my tu płakałyśmy, że biedactwo piłeczki prawdziwej nie miał, a On poprostu uwielbia miski :evil_lol: Quote
fizia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Zerknijcie proszę tutaj - Clo pojechała łapać sunię, potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-o-pomoc-warszawa-stara-milosna-144309/ Quote
Lionees Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dzwonił do mnie p.Darek,syn przyszłej Pani Piłkarzyka,są cały czas zdecydowani na naszego chłopaczka,adresówka z imieniem i nr.telefonu już czeka na Pikiego:loveu: Czyli za jakieś 2 tygodnie Piki będzie w nowym domku:loveu::multi: Quote
fizia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Tak się ciesze, że Domek już czeka na Pikiego!!:multi::multi: Reniu - to jest nasza kandydatka na miejsce Pikiego Ma ok. roku, na zdjęciach była bardzo przestraszona, bo to było zaraz na początku pobytu, ale już się tak nie boi, szybko się zaaklimatyzowała. Jest malutka i ma cudne futerko, mięciutkie szukamy dla Niej imienia Postaramy się, żeby przed przyjazdem była wysterylizowana i zaszczpiona na wirusówki Quote
Lionees Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Normalnie cudna jest:loveu: Ja będę na nią mówiła "Amelka,Ami"-bo jakoś tak mi od razu przyszło na myśl takie słodkie imię,jak ją zobaczyłam:iloveyou: A Wy do ogłoszeń możecie sobie znaleźć inne imię jak chcecie:smile:. Dziewczynka powinna migiem znaleźć domek...pewnie króciutko się nią nacieszymy(jak Kajusią):placz: Quote
fizia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Renata5 napisał(a):Normalnie cudna jest:loveu: Ja będę na nią mówiła "Amelka,Ami"-bo jakoś tak mi od razu przyszło na myśl takie słodkie imię,jak ją zobaczyłam:iloveyou: A Wy do ogłoszeń możecie sobie znaleźć inne imię jak chcecie:smile:. Dziewczynka powinna migiem znaleźć domek...pewnie króciutko się nią nacieszymy(jak Kajusią):placz: Amelka jest super. Co prawda na wątku padła propozycja, żeby się nazywała Plamka, ale w końcu to u Ciebie ma być gościem:loveu: MOże być Amelka pseudo Plamka :) Już jedna Amelka u nas była i trafiła do wspaniałego Domu u Rodzinki Neci - oby tej się też tak super udało trafić Quote
Lidan Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 No to niech będzie wszędzie Amelka (też ładnie :-) ) i już nie mieszajmy :razz: Quote
Lionees Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 fizia napisał(a):Amelka jest super. Co prawda na wątku padła propozycja, żeby się nazywała Plamka, ale w końcu to u Ciebie ma być gościem:loveu: MOże być Amelka pseudo Plamka :) Już jedna Amelka u nas była i trafiła do wspaniałego Domu u Rodzinki Neci - oby tej się też tak super udało trafić Nie doczytałam,że Ona miała nazywać się Plamka,inaczej bym się nie wcinała ze "swoim" imieniem":oops:,ale jak ją zobaczyłam,to jakoś tak mi na myśl przyszła Amelka i nawet nie wiedziałam,że już jakąś Amelkę wyadoptowałyście:smile: Ale chciałam napisać o czymś innym też.Mianowicie,MOŻE,powtarzam MOŻE będę miała dom dla Amelki u mnie w Sochaczewie u znajomych.Prosili oni,żebym wstępnie rozglądała się za jakąś sunią(i tu mi dali wskazówki odnośnie wyglądu),ponieważ oni przeprowadzają się teraz z bloku do domku z ogródkiem i chcieliby adoptować jakąś młodziutką maliznę.Nie zakładałam osobnego wątku w "przygarnę psa",tylko obserwowałam propozycje.Jak zobaczyłam na fotce "naszą" Amelkę,to wydaje mi się,że jest to ten typ suni o jakim marzyli znajomi.Tylko najpierw muszę do nich zadzwonić,czy to jeszcze aktualne:roll:.Także na razie nic nie obiecuję i nie zapeszam,zobaczymy jak się sprawy mają;) Quote
fizia Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 No to by było cudnie, jakby się Amelce tak odrazu udało :) Trzymam kciuki w takim razie. Wtedy jakaś inna sunia mogłaby pojechać do Ciebie. Mamy jeszcze taką śłiczną, 2 letnią w kolejce Quote
Lionees Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Same cuda są w tej Jamrowiźnie:-o.Co jeden psiak to ładniejszy:loveu: Byc może we wrześniu pójdzie ode mnie Tosia,bo jej wirtualna opiekunka przeniesie ją do Jamora,co by ją troszkę odstresował i doprowadził do tego,że Tosia stanie się sunią bardziej otwartą na obcych.Ma facet doświadczenie,może mu się uda. Tak więc....:cool3: Quote
fizia Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Reniu do Ciebie najchętniej całe schronisko wyślemy, więc jak tylko będzie miejsce to daj znać :loveu: Quote
Lidan Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wrzesień za tydzień... Czy Piki już się pakuje do wyjazdu? Quote
Lionees Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Lidan napisał(a):Wrzesień za tydzień... Czy Piki już się pakuje do wyjazdu? Walizki spakowane,ale Piki jeszcze nieświadomy,że niedługo jego życie po raz kolejny wywróci się do góry nogami;) Przed wyjazdem będzie wykąpany,wyczesany i pachnący:loveu: Quote
Energy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Biedak będzie na pewno tęsknił za takim DT:roll: Oby nowy domek dał mu dużo miłości i żeby Piki szybko się przyzwyczaił:p Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Oj tak, z pewnością już pokochał Renią... Będzie tez pewnie tęsknił za swoim kumplem Dżerym.. Ale mam nadzieję, że szybko pokocha nową Rodzinkę A dzięki tej adopcji mamy szansę pomóc innemu psiakow:loveu: Quote
agat21 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Renata5 napisał(a):Dzwonił do mnie p.Darek,syn przyszłej Pani Piłkarzyka,są cały czas zdecydowani na naszego chłopaczka,adresówka z imieniem i nr.telefonu już czeka na Pikiego:loveu: Czyli za jakieś 2 tygodnie Piki będzie w nowym domku:loveu::multi: Darek z rozpędu zamówił taką samą adresówkę dla mojej suni, chociaż ona swoją ma od dawna i nawet jest zaczipowana. Ale chyba chciał "tak hurtem" wszytskie psiaki poobdzielać :lol: Oczekiwanie na Pikiego jest naprawdę wielkie w nowym domu ;) Quote
Lionees Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='agat21']Darek z rozpędu zamówił taką samą adresówkę dla mojej suni, chociaż ona swoją ma od dawna i nawet jest zaczipowana. Ale chyba chciał "tak hurtem" wszytskie psiaki poobdzielać :lol: Dobre:evil_lol: Oczekiwanie na Pikiego jest naprawdę wielkie w nowym domu ;) Bardzo,bardzo się cieszę,że Piki trafi właśnie do p.Halinki.:loveu: Quote
fizia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Renata5']Same cuda są w tej Jamrowiźnie:-o.Co jeden psiak to ładniejszy:loveu: Byc może we wrześniu pójdzie ode mnie Tosia,bo jej wirtualna opiekunka przeniesie ją do Jamora,co by ją troszkę odstresował i doprowadził do tego,że Tosia stanie się sunią bardziej otwartą na obcych.Ma facet doświadczenie,może mu się uda. Tak więc....:cool3: Mamy jeszcze takie 2 ślicznotki niewielkie - więc może tak na przyszłość :) bo wiem, że narazie wolisz niewielkie dziewczyny roczna Luśka, trafiła do schroniska ze szczeniakiem i taka sunieczka, strasznie mi się podoba, jest już jakis czas w schronsiku Quote
monika083 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Fizia ,koniecznie ogleszania potrzebne tym sunka..ta druga-ciemniejsza w jakim jest wieku? Ja mialam na tymczasie podobna to duzo osob dzwonilo,bo ludzie lubia takie male ,slodkie ,kudlate.. Quote
fizia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Narazie mają tylko po tym jednym zdjęciu, nie wiem czy to starczy do ogłaszania..ale spróbować można Nie wiem jeszcze ile ma lat, ale jest raczej młoda. Podobno jest bardzo sympatyczna, troszkę nieśmiała. Luśka też jest bardzo sympatyczna, wcześniej warczała na ludzi, ale okazało się, że broniła swojego dziecka. Teraz maluch ma już Dom, a Luśka sie uspokoiła i jest bardzo fajna. Jest w jednym boksie z białą Amelką Quote
monika083 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 te sunie sa bardzo adopcyjne ,tylko wlasnie wiecej info potrzeba i fotek(chetnie pomoge w ogloszeniach ) ,czy Lusia juz po sterylce ? Quote
fizia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Zasypię wątek Piłkarza dziewczynami z Jego schroniska:oops: Ale jeszcze tylko w Iskiereczka, tez czeka w kolejce Więc wklejam, żeby Renia mogła powiedzieć czy zechce w przyszłości taką ślicznotkę :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/iskierka-mniejsza-od-najmnijeszego-szczeniaka-slodycz-na-4-lapkach-145105/ aaaa mam dobrą wiaodmośc - Iskierka pojedzie do Neci!! za to mam wątek Amelki http://www.dogomania.pl/forum/f28/amelka-malutkie-biale-cudo-145110/#post12856127 Quote
fizia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 No to weekend sie zbliża wielkimi krokami.. Piki pewnie pomalutki się zaczyba pakować Reniu - a co byś powiedziała na to, żeby następna była Luśka Już o Niej pisałam - ma ok. roku, taka troszke terierkowata - bardzo przypomina mi moją Pesię. Mała Będzie wysterylizowana najpóźniej w środę Quote
Recommended Posts