Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
Ale niestety nie sika jak suczka i rodzina tej Pani powiedziała,że poniszczy swoim 'podlewaniem' wszystkie kwiatki:sad:

Gratuluję przezorności :razz: Ja mam suczkę...i podnosi łapę do sikania :p Podlewa równo krzaki, murek, krawężniki i koła samochodów ;)

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan napisał(a):
Gratuluję przezorności :razz: Ja mam suczkę...i podnosi łapę do sikania :p Podlewa równo krzaki, murek, krawężniki i koła samochodów ;)

:crazyeye:ale zdolna dziewczynka:evil_lol:

Posted

Didika ma kolegę Franka yorka i od niego nauczyła się podnosić nogę obsikuje wszystko co się da, ale nauczyła się też czegoś czego na pewno nie powiną robić. Franek molestuje wszystkie suczki mały zboczeniec i Didka też niestety robi tak jak On. Myśli że tak trzeba się bawić.
Ehnh ta Didka codziennie nowy pomysł ma żeby mnie rozbawić:):multi::multi::loveu::multi:

A Piłkarz na pewno znajdzie swój domek musi trzymy kciuki z Didi

Posted

Energy napisał(a):
Ale on jest szczęśliwy na tych zdjęciach:loveu:

No właśnie!!

Powinny być zatytułowane - Wesołe życie Pikiego:loveu::loveu:

Posted

no nareszcie sie zalogowalam...lidan dziekuje za allegro!!!ja goraco wierze ze jak nie w wakacje to zaraz po wakacjach sie domek znajdzie:))))musi!:)zdjecia piekne.prosimy tez pieknie o inne ogloszenia pikiego gumtree ,alegratke

Posted

lidan z takim cudnym allegro dla pikiego dom sie szybko znajdzie jestem pewna:)lidan mam tez prosbe czy zrobilabys tez takie cudne allegro dla naszego djka?zaplace za wszelkie mozliwe wyroznienia ale moj cudek musi szybko domek znalezc a moria mu porobila piekne fotki:)

Posted

agat21 napisał(a):
clo, zdjęcia Piłkarzyka i link do jego wątku poleci dziś do wiadomości zainteresowanej osoby
zobaczymy, co z tego wyniknie ;)

Trzymam kciuki!!!