Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Reniu - mam nadzieję, ze się zgodzisz, bo myślimy o tym chłopaku

Niewielki.

Nie jest niewielki:shake:.Psiaki miały być maksymalnie! jak Piki,a łatek jest większy nawet od Dżerusia i dłuższy.Chyba teściowa się wycofa z dt,bo ona nie ma siły na większe psiaki.Prosimy o pieski średnio-małe,a przyjeżdżają sporawe.
clo napisał(a):
reniu i jak latek?dotarl?widzialam go przepiekny pies moim zdaniem

Piękny to on jest,na prawdę i dzięki Bogu na razie grzeczny:loveu:

ciekawe tez jak pikus w nowym domku..?

Oj też jestem ciekawa jak nocka minęła...i dzionek:loveu:

Posted

Dzisiaj go na spokojnie zmierzę wzdłuż i w szerz:p.Nie jest jakimś olbrzymem,ale jest największy z tych psów co są na dole(no i na górze też,bo ja mam same malizny:loveu:).
Teściowej foch już przeszedł,bo Łatus jest bardzo grzeczny i spokojny,no i przede wszystkim ma apetyt,co moja teściowa najbardziej lubi u psiaków:cool3:.Noc minęła spokojnie,chłopak wytrzymał z załatwieniem potrzeb własnych do rana:multi:,na śniadanko opędzlował wielką miche jedzonka,uwalił się i odsypia schronisko;).Na dzień dobry prawie złapali się z Dzerusiem,ale sytuacja została opanowana i już jest ok.Chyba będą kumplami:klacz::loveu:

A teraz bardziej przyziemnie;).Czy Łatus był na coś szczepiony,czy ma książeczkę,czy był odrobaczony?Jak tak,to przyslijcie jego "papiery",a jak nie to załatwimy wszystko na miejscu

No i zakładajcie wątek Łatusia,bo nie będziemy pisać o nim u Pikusia;)

Posted

U Pikiego wszystko dobrze- śpi jak niemowlak i wsuwa też jak niemowlak, albo i dwa :evil_lol: Wczoraj był na długaśnym spacerku (2 godziny)!
Wydaje się, że naprawdę nie ma aż takiego stresu, jakiego się obawialiśmy. Może on wreszcie czuje, że to jego najprawdziwszy dom? A pani Halina już się zakochała na amen :cool3:

Posted

agat21 napisał(a):
U Pikiego wszystko dobrze- śpi jak niemowlak i wsuwa też jak niemowlak, albo i dwa :evil_lol: Wczoraj był na długaśnym spacerku (2 godziny)!
Wydaje się, że naprawdę nie ma aż takiego stresu, jakiego się obawialiśmy. Może on wreszcie czuje, że to jego najprawdziwszy dom? A pani Halina już się zakochała na amen :cool3:

Właśnie takie wieści chciałam usłyszeć:loveu:
Nie sika w domku,nie znaczy terenu,gdzie sobie wybrał miejsce do spania?

To najcudowniejszy dom,jaki mógł mu się trafić:loveu::loveu::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Właśnie takie wieści chciałam usłyszeć:loveu:
Nie sika w domku,nie znaczy terenu,gdzie sobie wybrał miejsce do spania?

To najcudowniejszy dom,jaki mógł mu się trafić:loveu::loveu::loveu:

Podobno raz próbował siknąć na samym początku, ale został "poinformowany", że nie należy się tak zachowywać i przyjął to do wiadomości :evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):

Czy Łatus był na coś szczepiony,czy ma książeczkę,czy był odrobaczony?Jak tak,to przyslijcie jego "papiery",a jak nie to załatwimy wszystko na miejscu

Tak ma wściekliznę i systematycznie był odrobaczany i odpchlany. Jako że jechał w niedzielę a kierownik nie mógł podjechać do schroniska papiery nie pojechały z Łatkiem. Więc Ci doślę.

Posted

agat21 napisał(a):
Podobno raz próbował siknąć na samym początku, ale został "poinformowany", że nie należy się tak zachowywać i przyjął to do wiadomości :evil_lol:

To na prawdę mądry psiak,szybciutko się uczy i nie trzeba mu 3 razy niczego powtarzać.Kochane psisko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie znoście jaj błagam! :lol: I nie bijcie, przepraszam za opóźnienie, ale popołudnie zrobiło mi się dość napięte i nie miałam już czasu wejść na dogo i zobaczyć postu Fizi.
Zdjęcie mam na kompie służbowym - jutro z rana je wyślę.
A jak Darek wróci z podróży służbowej złożę zamówienie na pełną sesję :cool3: a nie tylko jedno zdjęcie.
Ale dodatkowo mogę napisać (co chyba Renata potwierdzi po rozmowie telefonicznej z p. Haliną), że miłość zakwitła niemożebna miedzy Pikim a nową panią - zawojował ją zupełnie, jak rano przyszedł do niej i położył łepek na jej ręce :loveu: Darek jest już o niego zazdrosny, bo twierdzi, że pies ma lepiej u jego mamy niż kiedykolwiek on sam miał :-D

Posted

Słoneczko moje:loveu:...znaczy się już nie moje:placz:
Pani Halinka dzwoniła wczoraj do mnie i jest po prostu zachwycona Pikim.Jest IDEALNY.Lepszego psa nie można sobie wymarzyć:loveu:.Nie niszczy,nie szczeka,nie załatwia sie w domku,jest grzeczniutki,pięknie je,tuli się niesamowicie...jest w nim zakochana(i vice versa):loveu:.No i każdy zazdrości p.Halince Pikusia:eviltong:.Pytają się co to za rasa:cool3:
Super nam się chłopak wychował.Jestem z niego dumna:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Słoneczko moje:loveu:...znaczy się już nie moje:placz:
Pani Halinka dzwoniła wczoraj do mnie i jest po prostu zachwycona Pikim.Jest IDEALNY.Lepszego psa nie można sobie wymarzyć:loveu:.Nie niszczy,nie szczeka,nie załatwia sie w domku,jest grzeczniutki,pięknie je,tuli się niesamowicie...jest w nim zakochana(i vice versa):loveu:.No i każdy zazdrości p.Halince Pikusia:eviltong:.Pytają się co to za rasa:cool3:
Super nam się chłopak wychował.Jestem z niego dumna:loveu:

Oj Reniu - Twoje też!!:loveu::loveu:

To dzięki Tobie taki z Niego super-pies:loveu:

Przyjechał chłopak, który spędził w schroniskowym boksie całe życie i nic nie wiedział o świecie, a teraz proszę- facet na medal!!:multi:

Wielkie dzięki za Pikiego Reniu

Posted

fiziu, czy mogę Ci jutro przesłać zdjęcia chłopaka na maila, z prośbą, żebyś wstawiła? wczoraj go widziałam i strzeliłam mu parę fotek :cool3:
Boziu, jak on boi się odstąpić choć na krok swoją panią! Trochę próbował zaczepiać moją piesę do zabawy, ale że ona stara baba już jest, to ignoruje takich wyrwywnych młodzieńców :evil_lol: