clo Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 reniu i jak latek?dotarl?widzialam go przepiekny pies moim zdaniem ciekawe tez jak pikus w nowym domku..? Quote
Lionees Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 fizia napisał(a):Reniu - mam nadzieję, ze się zgodzisz, bo myślimy o tym chłopaku Niewielki. Nie jest niewielki:shake:.Psiaki miały być maksymalnie! jak Piki,a łatek jest większy nawet od Dżerusia i dłuższy.Chyba teściowa się wycofa z dt,bo ona nie ma siły na większe psiaki.Prosimy o pieski średnio-małe,a przyjeżdżają sporawe. clo napisał(a):reniu i jak latek?dotarl?widzialam go przepiekny pies moim zdaniem Piękny to on jest,na prawdę i dzięki Bogu na razie grzeczny:loveu: ciekawe tez jak pikus w nowym domku..? Oj też jestem ciekawa jak nocka minęła...i dzionek:loveu: Quote
truskawa144 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kurcze no mnie się wydawało że on jest wzrostu Pikiego. Ale z drugiej strony nigdy nie widziałam ich razem a łatek był organizowany na szybko. W każdym razie mnie się wydawał średni:roll: Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dzisiaj go na spokojnie zmierzę wzdłuż i w szerz:p.Nie jest jakimś olbrzymem,ale jest największy z tych psów co są na dole(no i na górze też,bo ja mam same malizny:loveu:). Teściowej foch już przeszedł,bo Łatus jest bardzo grzeczny i spokojny,no i przede wszystkim ma apetyt,co moja teściowa najbardziej lubi u psiaków:cool3:.Noc minęła spokojnie,chłopak wytrzymał z załatwieniem potrzeb własnych do rana:multi:,na śniadanko opędzlował wielką miche jedzonka,uwalił się i odsypia schronisko;).Na dzień dobry prawie złapali się z Dzerusiem,ale sytuacja została opanowana i już jest ok.Chyba będą kumplami:klacz::loveu: A teraz bardziej przyziemnie;).Czy Łatus był na coś szczepiony,czy ma książeczkę,czy był odrobaczony?Jak tak,to przyslijcie jego "papiery",a jak nie to załatwimy wszystko na miejscu No i zakładajcie wątek Łatusia,bo nie będziemy pisać o nim u Pikusia;) Quote
agat21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 U Pikiego wszystko dobrze- śpi jak niemowlak i wsuwa też jak niemowlak, albo i dwa :evil_lol: Wczoraj był na długaśnym spacerku (2 godziny)! Wydaje się, że naprawdę nie ma aż takiego stresu, jakiego się obawialiśmy. Może on wreszcie czuje, że to jego najprawdziwszy dom? A pani Halina już się zakochała na amen :cool3: Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agat21 napisał(a):U Pikiego wszystko dobrze- śpi jak niemowlak i wsuwa też jak niemowlak, albo i dwa :evil_lol: Wczoraj był na długaśnym spacerku (2 godziny)! Wydaje się, że naprawdę nie ma aż takiego stresu, jakiego się obawialiśmy. Może on wreszcie czuje, że to jego najprawdziwszy dom? A pani Halina już się zakochała na amen :cool3: Właśnie takie wieści chciałam usłyszeć:loveu: Nie sika w domku,nie znaczy terenu,gdzie sobie wybrał miejsce do spania? To najcudowniejszy dom,jaki mógł mu się trafić:loveu::loveu::loveu: Quote
agat21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Renata5 napisał(a):Właśnie takie wieści chciałam usłyszeć:loveu: Nie sika w domku,nie znaczy terenu,gdzie sobie wybrał miejsce do spania? To najcudowniejszy dom,jaki mógł mu się trafić:loveu::loveu::loveu: Podobno raz próbował siknąć na samym początku, ale został "poinformowany", że nie należy się tak zachowywać i przyjął to do wiadomości :evil_lol: Quote
truskawa144 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Renata5 napisał(a): Czy Łatus był na coś szczepiony,czy ma książeczkę,czy był odrobaczony?Jak tak,to przyslijcie jego "papiery",a jak nie to załatwimy wszystko na miejscu Tak ma wściekliznę i systematycznie był odrobaczany i odpchlany. Jako że jechał w niedzielę a kierownik nie mógł podjechać do schroniska papiery nie pojechały z Łatkiem. Więc Ci doślę. Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agat21 napisał(a):Podobno raz próbował siknąć na samym początku, ale został "poinformowany", że nie należy się tak zachowywać i przyjął to do wiadomości :evil_lol: To na prawdę mądry psiak,szybciutko się uczy i nie trzeba mu 3 razy niczego powtarzać.Kochane psisko:loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Cudne wieści o Pikim!!!:loveu::loveu::multi::multi: A Łatkowi założę dzisiaj wątek, żeby miał swój http://www.dogomania.pl/forum/f28/latek-o-czarujacym-usmiechu-czeka-w-dt-u-renaty-prosi-o-pomoc-145988/#post12927945 Quote
agat21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Komu można wysłać zdjęcie Pikiego, bo ja nie umiem wstawić :oops: Quote
fizia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Ja chętnie wstawię [email protected] Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 fizia napisał(a):Ja chętnie wstawię [email protected] Kurcze nie mogę się doczekać:sweetCyb: Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No i se Fizia poszła i nie wstawiła zdjęć:mad::diabloti: Quote
fizia Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Jak tylko będą to wkleję :) Narazie nie dostałam :eviltong: Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agat21 napisał(a):Komu można wysłać zdjęcie Pikiego, bo ja nie umiem wstawić :oops: Agatko...:mad::cool3::loveu:,bo my tu jajo zaraz zniesiemy:diabloti: Quote
agat21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Nie znoście jaj błagam! :lol: I nie bijcie, przepraszam za opóźnienie, ale popołudnie zrobiło mi się dość napięte i nie miałam już czasu wejść na dogo i zobaczyć postu Fizi. Zdjęcie mam na kompie służbowym - jutro z rana je wyślę. A jak Darek wróci z podróży służbowej złożę zamówienie na pełną sesję :cool3: a nie tylko jedno zdjęcie. Ale dodatkowo mogę napisać (co chyba Renata potwierdzi po rozmowie telefonicznej z p. Haliną), że miłość zakwitła niemożebna miedzy Pikim a nową panią - zawojował ją zupełnie, jak rano przyszedł do niej i położył łepek na jej ręce :loveu: Darek jest już o niego zazdrosny, bo twierdzi, że pies ma lepiej u jego mamy niż kiedykolwiek on sam miał :-D Quote
Lionees Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Słoneczko moje:loveu:...znaczy się już nie moje:placz: Pani Halinka dzwoniła wczoraj do mnie i jest po prostu zachwycona Pikim.Jest IDEALNY.Lepszego psa nie można sobie wymarzyć:loveu:.Nie niszczy,nie szczeka,nie załatwia sie w domku,jest grzeczniutki,pięknie je,tuli się niesamowicie...jest w nim zakochana(i vice versa):loveu:.No i każdy zazdrości p.Halince Pikusia:eviltong:.Pytają się co to za rasa:cool3: Super nam się chłopak wychował.Jestem z niego dumna:loveu: Quote
fizia Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Renata5 napisał(a):Słoneczko moje:loveu:...znaczy się już nie moje:placz: Pani Halinka dzwoniła wczoraj do mnie i jest po prostu zachwycona Pikim.Jest IDEALNY.Lepszego psa nie można sobie wymarzyć:loveu:.Nie niszczy,nie szczeka,nie załatwia sie w domku,jest grzeczniutki,pięknie je,tuli się niesamowicie...jest w nim zakochana(i vice versa):loveu:.No i każdy zazdrości p.Halince Pikusia:eviltong:.Pytają się co to za rasa:cool3: Super nam się chłopak wychował.Jestem z niego dumna:loveu: Oj Reniu - Twoje też!!:loveu::loveu: To dzięki Tobie taki z Niego super-pies:loveu: Przyjechał chłopak, który spędził w schroniskowym boksie całe życie i nic nie wiedział o świecie, a teraz proszę- facet na medal!!:multi: Wielkie dzięki za Pikiego Reniu Quote
Lionees Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Psiaki wychowuje się tak jak własne dzieci-wiadomo,że kiedyś pójdą w świat i nie tylko my ale też i inni muszą być z nich zadowoleni;-):smile: Quote
clo Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 o tak reniu to twoja zasluga..pamietam jak go przywiozlam do ciebie...to bylo takie male strachliwe cos..;)a teraz..rany chlop na schwal... Quote
monika083 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A jakie Piki ma wieeelgasne uszy:crazyeye: No przeslodki jest,taki usmiechniety zawsze na tych fotkach,widac ,ze kumaty chlopak z niego:loveu: Quote
agat21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 fiziu, czy mogę Ci jutro przesłać zdjęcia chłopaka na maila, z prośbą, żebyś wstawiła? wczoraj go widziałam i strzeliłam mu parę fotek :cool3: Boziu, jak on boi się odstąpić choć na krok swoją panią! Trochę próbował zaczepiać moją piesę do zabawy, ale że ona stara baba już jest, to ignoruje takich wyrwywnych młodzieńców :evil_lol: Quote
Recommended Posts