fizia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Pozwoliłam sobie wykorzystać ten śliczny tekts na gumtree - dodałam tylko, że jest w domu tymczasowym i że jest zdrowy i zaszczepiony, bo myślę, ze to jednak jest duży atut http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Ma-y-m-ody-puszyty-PIKI-szuka-domu-W0QQAdIdZ135866823 Quote
fizia Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Maly--mlody--puszyty-*PIKI*-szuka-domu!!,20421 Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No i pięknie... Niech tylko ktoś się nim wreszcie zainteresuje. Nie otwiera mi się ogłoszenia na cafeanimal :niewiem: Quote
clo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wczoraj mialam tel w sprawie pikiego dzis mam miec odp... Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Naprawdę?! Wreszcie komuś drgnęło serduszko dla tego ślicznego maluszka? Nie ma :niewiem: obserwatorów na allegro. Jejku... Zaciskam kciuki mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: ale jeszcze się nie cieszę... Quote
fizia Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Oj ja tez trzymam mocno kciuki!!! Lidan - coś czuję, że to ten Twój śliczny tekst i allegro zrobiły swoje :loveu: Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 fizia napisał(a):Oj ja tez trzymam mocno kciuki!!! Lidan - coś czuję, że to ten Twój śliczny tekst i allegro zrobiły swoje :loveu: Byłabym bardzo dumna z siebie i szczęśliwa gdyby to była prawda. Raz mi się udało zrobić takie ogłoszenie, że suczka pojechała z dolnego śląska aż nad morze. Fakt, że była śliczna i kudłata, ale Piłkarz też jest niczego sobie chłopak :cool2: Quote
fizia Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Jest szansa!! Pani ma przyjechać w sobotę ze swoim psem i zobaczymy czy się polubią. trzymajmy kciuki Quote
Lidan Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Do soboty daleko... Wyjeżdżam w sobotę na kilka dni więc o losach Piłkarza dowiem się chyba dopiero we wtorek. Oby się udało :kciuki: Quote
Lidan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Sobota już nadeszła... Mam nadzieję, że jak zajrzę tu ponownie to Piłkarz będzie już w nowym domku :kciuki: :kciuki: Quote
fizia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 No i nic z tego....:-( Podobno Pani idzie do szpitala... Eghh coś nie ma szczęścia ten nasz Pikuś...:shake: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='fizia']No i nic z tego....:-( Podobno Pani idzie do szpitala... Eghh coś nie ma szczęścia ten nasz Pikuś...:shake: A taki jest piękny i grzeczny... Tak grzecznie czekałem na swoją przyszłą panią... I byłem tak pięknie wyczesany... I wypachniony... Co usłyszałem jakiś hałas za drzwiami,to myślałem,że to po mnie idą... Niestety nikt nie przyszedł,a ja zmęczyłem się tym czekaniem ... Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dlaczego nikt mnie nie chce?Przecież jestem taki piękny i grzeczny... Ale nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło...zostałem ze swoimi przyjaciółmi:loveu: Quote
Energy Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Piłkarzyku, na pewno znajdziesz swój domek:p Śliczne zdjęcia, to taki fajny słodziak:loveu: Quote
fizia Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Wreszcie znajdziemy ten DOmek ślicznoto :loveu: Quote
Recommended Posts