Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie potrzebuje kogos do sprawdzenia domku w Łowiczu......:razz:
jak sie uda to może będzie ten.....tylko prosze was pomóżcie mi kogos namierzyć z tamtych stron do wizyty przedadopcyjnej....:modla:
Pisałam do kilku dziewczyn z Łodzi ale totalna cisza ....teraz napisałam tez do dziewczyn ze Skierniewic i czekam.......i Pikuś też czeka....:roll:
Nie egzaltuje sie jeszcze i nie cieszę bo są w domku rzeczy które mnie troszke niepokoją. Mianowicie mała sznaucerka która ponoc jest zadziorna i Pani pracuje do godz.16. Poza tym wszystko okay, mieszkanie w kamienicy, blisko łąki i tereny spacerowe, no i Pani robi bardzo pozytywne wrażenie.
Z racji swojej funkcji / UM w Łęczycy/ pomaga też pobliskiemu schronisku i nawet proponowała żebym zadzwoniła do kierownika schroniska i on może wydac opinie na jej temat. Niemniej zależy jej też na wizycie przedadopcyjnej żeby wszystko było jasne. Tylko gdzie znależc kogos do odwiedzin ?
Na razie czekam, może ktoś odpowie.

Posted

beciu byloby cudnie:loveu:
ta praca do 16 sie nie przejmuj;)wiekszosc ludzi pracuje do tej godzinki czesto nawet dluzej:shake:
no nic takie zycie;)

Napisze zaraz do dziewczyny z Łowicza w sprawie wizyty.
albo jak chcesz mozesz Ty napisac ma nick Figafiga.

Pikunia trzymeeeeeeej sie chlopie;)

Posted

Jejku trzymam mocno kciuki za psiaka:happy1:. Nie jest jeszcze taki stary, w ubiegłym roku adoptowałam 12-letnią suczkę a w tej chwili to prawie szczeniak więc on też w domu bedzie się zachowywał jak młodzieniaszek;)

Posted

Zgłosiła sie do mnie Figafiga z Łowicza chętna do pomocy ale niestety ona nigdy domku nie sprawdzała i nie za bardzo ma pojecie o co pytać. Tu nawet nie chodzi o pytania bo mozna wszystko powiedziec co drugi chce usłyszeć, tylko o tak zwanego nosa.....:eviltong:
No nic, póki co dziewczyna podała mi numer i bedziemy uzgadniać....:roll:

Posted

ihabe napisał(a):
Trzymaj się Pikuniu, nasze serduszka tutaj w Katowicach są z Tobą:loveu:

i w Bytomiu/Sosnowcu też:multi:

Fajnie ,ze Figafiga chce pomoc;)

Piculllllloo aleś ty fotogeniczny synek jest:loveu:

Posted

becia66 napisał(a):
wizyta przedadopcyjna domku najprawdopodobniej w poniedziałek i jesli wszystko będzie dobrze tylko transportu nam szukać......

No radość niesamowita me serce rozpiera:loveu:

Posted

Umówiłam się na 18.30 Dziołchy trzymać kciuki!!!!Po rozmowie przez telefon wywnioskowałam, ze szykuje się dobry domek dla Pikusia...jeszcze tylko na żywo trzeba ocenić....
Odezwę się wieczorem jak wrócę.Biorę swoją Negrę, zna się na ludziach :diabloti:
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Figafiga napisał(a):

Odezwę się wieczorem jak wrócę.Biorę swoją Negrę, zna się na ludziach :diabloti:

o taaak.....na opinii Negry zależy nam najbardziej.....:eviltong::diabloti: