SZPiLKA23 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No mały tyle masz kibicow teraz domek trzeba Quote
ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A czy nasz Pikunio oprocz caffe ma jeszcze gdzies jakies ogloszonka? Quote
Becia66 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Na razie potrzebuje kogos do sprawdzenia domku w Łowiczu......:razz: jak sie uda to może będzie ten.....tylko prosze was pomóżcie mi kogos namierzyć z tamtych stron do wizyty przedadopcyjnej....:modla: Pisałam do kilku dziewczyn z Łodzi ale totalna cisza ....teraz napisałam tez do dziewczyn ze Skierniewic i czekam.......i Pikuś też czeka....:roll: Nie egzaltuje sie jeszcze i nie cieszę bo są w domku rzeczy które mnie troszke niepokoją. Mianowicie mała sznaucerka która ponoc jest zadziorna i Pani pracuje do godz.16. Poza tym wszystko okay, mieszkanie w kamienicy, blisko łąki i tereny spacerowe, no i Pani robi bardzo pozytywne wrażenie. Z racji swojej funkcji / UM w Łęczycy/ pomaga też pobliskiemu schronisku i nawet proponowała żebym zadzwoniła do kierownika schroniska i on może wydac opinie na jej temat. Niemniej zależy jej też na wizycie przedadopcyjnej żeby wszystko było jasne. Tylko gdzie znależc kogos do odwiedzin ? Na razie czekam, może ktoś odpowie. Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 beciu byloby cudnie:loveu: ta praca do 16 sie nie przejmuj;)wiekszosc ludzi pracuje do tej godzinki czesto nawet dluzej:shake: no nic takie zycie;) Napisze zaraz do dziewczyny z Łowicza w sprawie wizyty. albo jak chcesz mozesz Ty napisac ma nick Figafiga. Pikunia trzymeeeeeeej sie chlopie;) Quote
majuska Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Łolaboga Pikuniu!!! To ja wstrzymuję oddech....Moje śliczotki, oby Ci się udało!!! Quote
Gosiapk Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Znalazl się ktoś do wizyty przedadopcyjnej? Quote
AlfaLS Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jejku trzymam mocno kciuki za psiaka:happy1:. Nie jest jeszcze taki stary, w ubiegłym roku adoptowałam 12-letnią suczkę a w tej chwili to prawie szczeniak więc on też w domu bedzie się zachowywał jak młodzieniaszek;) Quote
Becia66 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Zgłosiła sie do mnie Figafiga z Łowicza chętna do pomocy ale niestety ona nigdy domku nie sprawdzała i nie za bardzo ma pojecie o co pytać. Tu nawet nie chodzi o pytania bo mozna wszystko powiedziec co drugi chce usłyszeć, tylko o tak zwanego nosa.....:eviltong: No nic, póki co dziewczyna podała mi numer i bedziemy uzgadniać....:roll: Quote
ihabe Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Trzymaj się Pikuniu, nasze serduszka tutaj w Katowicach są z Tobą:loveu: Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ihabe napisał(a):Trzymaj się Pikuniu, nasze serduszka tutaj w Katowicach są z Tobą:loveu: i w Bytomiu/Sosnowcu też:multi: Fajnie ,ze Figafiga chce pomoc;) Piculllllloo aleś ty fotogeniczny synek jest:loveu: Quote
Becia66 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 wizyta przedadopcyjna domku najprawdopodobniej w poniedziałek i jesli wszystko będzie dobrze tylko transportu nam szukać...... Quote
majuska Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :multi::multi::multi:ale szczęśliwy weekend - Pikuś, Miecia, Lucia , ....może jeszcze się ktoś załapie Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :]............ jeszcze Sarenka ;) i jedna sunia od P. Romy Quote
ihabe Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 becia66 napisał(a):wizyta przedadopcyjna domku najprawdopodobniej w poniedziałek i jesli wszystko będzie dobrze tylko transportu nam szukać...... No radość niesamowita me serce rozpiera:loveu: Quote
Figafiga Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Umówiłam się na 18.30 Dziołchy trzymać kciuki!!!!Po rozmowie przez telefon wywnioskowałam, ze szykuje się dobry domek dla Pikusia...jeszcze tylko na żywo trzeba ocenić.... Odezwę się wieczorem jak wrócę.Biorę swoją Negrę, zna się na ludziach :diabloti: Pozdrawiam serdecznie. Quote
Becia66 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Figafiga napisał(a): Odezwę się wieczorem jak wrócę.Biorę swoją Negrę, zna się na ludziach :diabloti: o taaak.....na opinii Negry zależy nam najbardziej.....:eviltong::diabloti: Quote
grzenka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Cuuuuuuuudowne wiadomości:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts