Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Pikus wypiękniał i jakos tak wymłodniał.....:loveu::loveu::loveu:...udało sie chłopakowi - nie ma co !!! Pani Martyno dziekujemy za szczęsliwy domek....:Rose:

• 3 weeks later...
Posted

No i wreszcie się spotkaliśmy! Paco, bo teraz tak się nazywa miewa się świetnie, żaden z niego Pikuś, to prawdziwy pies obronny, nie boi się niczego i nikogo, jest bardzo szybki i rezolutny, wyczyszczone ząbki wygladają pięknie, gdyby nie ten siwy pyszczek, nie uwierzyłabym, ze to staruszek. Znalazł bardzo dobry dom, super. Zrobiłam kilka zdjęc komórką, wkleję w wolnej chwili, jak przerzucę zdjęcia do komputera. To było naprawdę miłe spotkanie!

A przy okazji zapraszam na wątek suni, która nie radzi sobie w schronisku, poszukuje domu, choćby tymczasowego:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-przestraszona-iskierka-potrzebujemy-dt-ds-144058/

• 2 weeks later...
Posted

gdyby był problem z dotarciem do zdjęć przez link, to trzeba znaleźć na pies.onet.pl użytkownika mamanabank, a potem wejść do albumu Bella, tam są te zdjęcia, ja nie mogę wkleić żadnego zdjęcia ani obrazka, nic.

Posted

mamanabank napisał(a):
gdyby był problem z dotarciem do zdjęć przez link, to trzeba znaleźć na pies.onet.pl użytkownika mamanabank, a potem wejść do albumu Bella, tam są te zdjęcia,

Dzięki ci Szpileczko za wklejenie zdjęć....
Ty wszędzie dotrzesz - taka z ciebie sprytna baba......:eviltong::evil_lol:
A Pikuś cóż - jedno wielkie szczeście chłopak miał - pięknie wygląda....:loveu::loveu:
Widać że p.Martyna bardzo dba o niego.....dziękujemy...:Rose:

Posted

jesli to możliwe powiedzcie p.Martynie, że tu się u Pakullińskim gada, bo ja niestety nie mam nr tel, chodziłam dzisiaj nad bzurą z jedną moja psica i rzglądałam się za Pako, ale nie znalazłam... :(

• 1 month later...
Posted

Wczoraj wieczorem byłam u Paco(Pako?) w jego własnym ciepłym i ślicznym domku. Pakuś miewa się świetnie, wygląda pięknie, jest stateczny i radosny, oby wszystkie staruszki miały tyle szczęścia co on, mówię Wam - rewelacja!Życie w Łowiczu bardzo mu służy!

• 3 weeks later...
Posted

Pani Beato,witam serdecznie to ja Pakuniowa pańcia.:!Chciałam pochwalić się naszą pracą w schronisku w Łowiczu!Działamy wspólnie z Mamanabank i FigąFigą!Oby nie zapeszyć ale zapowiada się b.dobrze.Proszę wejść na nasz wątek i zobaczyć jakie piekne psiaki są na Mazowszu-może spodobają sie Was!Pako i Romcia grzeją mi plecy śpiąc pod kocykiem u nas okropnie zimno!Pozdrawiamy !

Posted

[quote name='Romka']Pani Beato,witam serdecznie to ja Pakuniowa pańcia.:!Chciałam pochwalić się naszą pracą w schronisku w Łowiczu!Działamy wspólnie z Mamanabank i FigąFigą!Oby nie zapeszyć ale zapowiada się b.dobrze.Proszę wejść na nasz wątek i zobaczyć jakie piekne psiaki są na Mazowszu-może spodobają sie Was!Pako i Romcia grzeją mi plecy śpiąc pod kocykiem u nas okropnie zimno!Pozdrawiamy !

Witam serdecznie p.Martyno i bardzo miło widziec Panią na dogomanii....:multi: Dziękuje za Pikuniowe jesienne zdjęcia...

• 1 month later...
Posted

Romka napisał(a):
Pako i Romcia juz dawno śpija pod kocykiem!Ja też idę sie do nich przytulić!

i mocno ich wycałuj ode mnie.....
Niedługo święta, tak sie cieszę że w ciepełku i kochającym domku Pakuś je spędzi.....:loveu::loveu:

Posted

becia66 napisał(a):
i mocno ich wycałuj ode mnie.....
Niedługo święta, tak sie cieszę że w ciepełku i kochającym domku Pakuś je spędzi.....:loveu::loveu:

Codziennie je całuję!Codziennie!

• 1 month later...
Posted

Cioteczki... nie wiem czemu, ale dopiero dziś dotarłam na wątek Pako odważniaka, który ostatnio sterroryzował nawet wielkiego Goldena :D Bo mialam szczęscie poznać Pako osobiście, jego cudowną Pańcię i Romkę też :D Co jak co, ale Pako ma swój charakterek ;) i tak sobie myślę, że lepszego domku niż u "Romek dwoch" nie mógł znaleźć ;)

PS. Tak wogóle to super się czyta ten wątek, bo pokazuje początki "mafii łowickiej" (oczywiście w dobrym znaczeniu:) ) - grupy zapalonych do pomocy psiakom babeczek, dzięki którym mnóstwo czworołapów trafilo do nowych domków :D Pozdrowienia od łowicko-warszawkiej Nelki :D

Posted

Andzike napisał(a):

PS. Tak wogóle to super się czyta ten wątek, bo pokazuje początki "mafii łowickiej" (oczywiście w dobrym znaczeniu:) ) - grupy zapalonych do pomocy psiakom babeczek, dzięki którym mnóstwo czworołapów trafilo do nowych domków :D

O tak, widzę że Romkę wciągnęło na dobre.....:cool3:

Posted

Ja mogę tylko dodać, że te cudowne fotki Pakusia i tak nie są w stanie do końca oddać jego urody w rzeczywistości, a widziałem go tydzień temu. Psiak jest niesamowity: i zadziora, i rozbrajające niewiniątko, i subtelny pyś, i rozczulająca mina w czasie snu...
Po prostu cudo!!!:loveu::loveu::loveu:

A "mafii łowickiej" życzę co najmniej dwieście lat udanej działalności!!! :lol::lol::lol: