majuska Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Boże, naprawdę widać na tej mordce to szczęście :loveu: Quote
Becia66 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ale Pikus wypiękniał i jakos tak wymłodniał.....:loveu::loveu::loveu:...udało sie chłopakowi - nie ma co !!! Pani Martyno dziekujemy za szczęsliwy domek....:Rose: Quote
mamanabank Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No i wreszcie się spotkaliśmy! Paco, bo teraz tak się nazywa miewa się świetnie, żaden z niego Pikuś, to prawdziwy pies obronny, nie boi się niczego i nikogo, jest bardzo szybki i rezolutny, wyczyszczone ząbki wygladają pięknie, gdyby nie ten siwy pyszczek, nie uwierzyłabym, ze to staruszek. Znalazł bardzo dobry dom, super. Zrobiłam kilka zdjęc komórką, wkleję w wolnej chwili, jak przerzucę zdjęcia do komputera. To było naprawdę miłe spotkanie! A przy okazji zapraszam na wątek suni, która nie radzi sobie w schronisku, poszukuje domu, choćby tymczasowego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-przestraszona-iskierka-potrzebujemy-dt-ds-144058/ Quote
mamanabank Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Są zdjęcia, przepraszam, ze z opóźnieniem Po takich łąkach biega Paco Onet.pl Pies niestety nie mogę wkleić zdjęcia, cos mi się stało ostatnio z dogo, jeśli ktoś inny może wkleić to bardzo proszę, nastepne: Onet.pl Pies Onet.pl Pies Onet.pl Pies Onet.pl Pies Quote
mamanabank Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 gdyby był problem z dotarciem do zdjęć przez link, to trzeba znaleźć na pies.onet.pl użytkownika mamanabank, a potem wejść do albumu Bella, tam są te zdjęcia, ja nie mogę wkleić żadnego zdjęcia ani obrazka, nic. Quote
SZPiLKA23 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zadowolone psisko:) dzieki za zdjecia:) Quote
mamanabank Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tak, on jest bardzo zadowolony, gwiazdor taki, nie powiedziałybyście, że jest staruszkiem. Quote
Becia66 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 mamanabank napisał(a):gdyby był problem z dotarciem do zdjęć przez link, to trzeba znaleźć na pies.onet.pl użytkownika mamanabank, a potem wejść do albumu Bella, tam są te zdjęcia, Dzięki ci Szpileczko za wklejenie zdjęć.... Ty wszędzie dotrzesz - taka z ciebie sprytna baba......:eviltong::evil_lol: A Pikuś cóż - jedno wielkie szczeście chłopak miał - pięknie wygląda....:loveu::loveu: Widać że p.Martyna bardzo dba o niego.....dziękujemy...:Rose: Quote
mamanabank Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 jesli to możliwe powiedzcie p.Martynie, że tu się u Pakullińskim gada, bo ja niestety nie mam nr tel, chodziłam dzisiaj nad bzurą z jedną moja psica i rzglądałam się za Pako, ale nie znalazłam... :( Quote
mamanabank Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wczoraj wieczorem byłam u Paco(Pako?) w jego własnym ciepłym i ślicznym domku. Pakuś miewa się świetnie, wygląda pięknie, jest stateczny i radosny, oby wszystkie staruszki miały tyle szczęścia co on, mówię Wam - rewelacja!Życie w Łowiczu bardzo mu służy! Quote
Romka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Pani Beato,witam serdecznie to ja Pakuniowa pańcia.:!Chciałam pochwalić się naszą pracą w schronisku w Łowiczu!Działamy wspólnie z Mamanabank i FigąFigą!Oby nie zapeszyć ale zapowiada się b.dobrze.Proszę wejść na nasz wątek i zobaczyć jakie piekne psiaki są na Mazowszu-może spodobają sie Was!Pako i Romcia grzeją mi plecy śpiąc pod kocykiem u nas okropnie zimno!Pozdrawiamy ! Quote
lilk_a Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 zapraszam na bazarek dla dwóch suczek które pilnie potrzebują pomocy http://www.dogomania.pl/forum/f99/tylko-5-zl-swiateczny-na-dt-dla-smutaskow-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/ Quote
mamanabank Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A oto link do wątku naszego schroniska, zapraszamy! http://www.dogomania.pl/forum/f1159/schronisko-dla-zwierzat-w-lowiczu-171870/ Pakuś, Pikuś jest cudny i bardzo szczęśliwy, uwielbiam go, taki kochany skromniaczek :loveu: Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Romka']Pani Beato,witam serdecznie to ja Pakuniowa pańcia.:!Chciałam pochwalić się naszą pracą w schronisku w Łowiczu!Działamy wspólnie z Mamanabank i FigąFigą!Oby nie zapeszyć ale zapowiada się b.dobrze.Proszę wejść na nasz wątek i zobaczyć jakie piekne psiaki są na Mazowszu-może spodobają sie Was!Pako i Romcia grzeją mi plecy śpiąc pod kocykiem u nas okropnie zimno!Pozdrawiamy ! Witam serdecznie p.Martyno i bardzo miło widziec Panią na dogomanii....:multi: Dziękuje za Pikuniowe jesienne zdjęcia... Quote
Figafiga Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 (edited) ......................... Edited April 18, 2012 by Figafiga Quote
UBOCZE Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Psiak jest cudowny !!!! Pełnia szczęścia!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pako i Romcia juz dawno śpija pod kocykiem!Ja też idę sie do nich przytulić! Quote
Becia66 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Romka napisał(a):Pako i Romcia juz dawno śpija pod kocykiem!Ja też idę sie do nich przytulić! i mocno ich wycałuj ode mnie..... Niedługo święta, tak sie cieszę że w ciepełku i kochającym domku Pakuś je spędzi.....:loveu::loveu: Quote
Romka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 becia66 napisał(a):i mocno ich wycałuj ode mnie..... Niedługo święta, tak sie cieszę że w ciepełku i kochającym domku Pakuś je spędzi.....:loveu::loveu: Codziennie je całuję!Codziennie! Quote
Andzike Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cioteczki... nie wiem czemu, ale dopiero dziś dotarłam na wątek Pako odważniaka, który ostatnio sterroryzował nawet wielkiego Goldena :D Bo mialam szczęscie poznać Pako osobiście, jego cudowną Pańcię i Romkę też :D Co jak co, ale Pako ma swój charakterek ;) i tak sobie myślę, że lepszego domku niż u "Romek dwoch" nie mógł znaleźć ;) PS. Tak wogóle to super się czyta ten wątek, bo pokazuje początki "mafii łowickiej" (oczywiście w dobrym znaczeniu:) ) - grupy zapalonych do pomocy psiakom babeczek, dzięki którym mnóstwo czworołapów trafilo do nowych domków :D Pozdrowienia od łowicko-warszawkiej Nelki :D Quote
Becia66 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Andzike napisał(a): PS. Tak wogóle to super się czyta ten wątek, bo pokazuje początki "mafii łowickiej" (oczywiście w dobrym znaczeniu:) ) - grupy zapalonych do pomocy psiakom babeczek, dzięki którym mnóstwo czworołapów trafilo do nowych domków :D O tak, widzę że Romkę wciągnęło na dobre.....:cool3: Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja mogę tylko dodać, że te cudowne fotki Pakusia i tak nie są w stanie do końca oddać jego urody w rzeczywistości, a widziałem go tydzień temu. Psiak jest niesamowity: i zadziora, i rozbrajające niewiniątko, i subtelny pyś, i rozczulająca mina w czasie snu... Po prostu cudo!!!:loveu::loveu::loveu: A "mafii łowickiej" życzę co najmniej dwieście lat udanej działalności!!! :lol::lol::lol: Quote
majuska Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A takie to było, maleńkie, trzęsące się ciałeczko ...jak jechało biedne po domek to Lucia - parówa go zawrzeszczała..a tu proszę z labkami zadziera, mafiozo:evil_lol: Quote
Andzike Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Golden to tylko imię - pies jest "bardziej niż w typie" leonbergera, więc wyobraź sobie jego zdziwienia jak mu Pako podskoczył ;) Quote
Recommended Posts