ihabe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 On jest cudowny, jak to dobrze, że następny staruszek znalazł domek:loveu: Quote
majuska Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Pewnie się bidusia trochę stresuje tymi podróżami, ale wreszcie widać kres, fotki boskie:loveu: Quote
Becia66 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Pikunia już u AniB - rano wyjeżdżają do Łodzi.... Jutro piesku koniec twojej samotności, odtąd będziesz tylko kochany i doopka nigdy nie zmarznie...:loveu: Te zdjęcia jeszcze dzisiaj u mnie : Quote
Figafiga Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dziś zobaczę szczęśliwca wieczorkiem :razz: napisze co i jak:diabloti: Quote
AnnaB Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Z tego co wiem,(a wiadomości z "pierwszej ręki") to psinka już z nową panią:p Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :multi: dziekujemy :) Pikuniu zacznij nareszcie zyc! Quote
majuska Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ufffffffffffff!!! Beciu pisz co tam słychać, bo jak Cię znam to już dzwoniłaś parę razy do nowej pańci Pikuniowej...;) Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 majuska napisał(a):ufffffffffffff!!! Beciu pisz co tam słychać, bo jak Cię znam to już dzwoniłaś parę razy do nowej pańci Pikuniowej...;) to nie ja dzwoniłam tylko Pikuniowa Pani już 3 razy !!! :evil_lol: Uwielbiam takie domki ktore są tak przejete przyjęciem psa, tyle troski i uczuć słychać w głosie że płakać się chce ze szczęścia.....:loveu: Ostatni telefon był ze spacerku nad rzeką, Pikuś kłusowal po łące jak szalony i pysio śmiał mu się cały czas......Pani Martyna az piszczala z radości że taki piękny, kochany, że pasuje do jej suni Romci z którą nie miał zgrzytu jak do tej pory....:multi: małpuje ją w wielu czynnościach, pił wodę z rzeki jak ona, portawia siuski po niej, a ona po nim i tak w kółko....:loveu: Powiem że bardzo sie ciesze że trafil do tego domku bo bedzie mu jak w niebie...:multi: Pani Martyna obiecała jak najwiecej wiadomości o Pikusiu i zdjęcia przysyłać na bieżąco....:loveu: Dzisiaj ma ją odwiedzić Figifiga ktora wieczorem wklei na wątku zdjęcia z nowego domku i opowie z pierwszej reki co i jak....:multi: Jak dla mnie rewelacja jak na początek i mam nadzieje że to sie nie zmieni.... Pani Martyno bardzo, bardzo dziekujemy....:Rose::Rose::Rose: Quote
majuska Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 o jak dobrze to się czyta :multi::lol::multi: A może sklonujemy pania Martynę ( tak ze sto razy ) i pół Orzechowiec pojedzie do takich domków;) Quote
Becia66 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 U Pikunia wszystko dobrze...śpi na łóżku w objęciach swojej Pani, chodzi na długie spacerki po łące nad rzeką, odżył ale p.Martyna twierdzi że charakterny...:diabloti: Z apetytem niebardzo co zauwazylam zresztą u mnie.... malutkie porcyjki kilka razy dziennie, najlepiej kiełbaska z chlebkiem czy coś w tym stylu....:eviltong: Póki co jest na etapie ,,dogadania'' z sunią domowniczką ale wszystko na dobrej drodze....:razz: Zdjęcia i dalsze relacje wkrótce... Quote
Figafiga Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 (edited) To teraz moja relacja...PAKO, bo tak się teraz zwie czyli PAKUŚ - podobnie bardzo, ale i inaczej na cześć nowego życia jest cudowny niesamowicie podobny do mojej Śp. Figi... Edited April 18, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 (edited) ................................... Edited April 18, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 (edited) ....................... Edited April 18, 2012 by Figafiga Quote
SZPiLKA23 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jaki wytulany i słodziutki :) Pako duzo szczescia Ci zycze:) Quote
figa33 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jak on sobie słodko leży , taki spokojny i szczęśliwy :multi:, cudowne zakończenie , najfajniejszy dział na dogo : JUŻ W NOWYM DOMU:loveu: Quote
Becia66 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Pikuniowa Pani przesłała zdjęcia z ich pierwszego spotkania kiedy to przejmowała Pikunia z transportu od męża AnnyB, podpisywała umowę adopcyjną, poznawała oba pieski i pierwsze chwile w domu....och...jak ja kocham takie chwile....:loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 I znów łezki się polały.... cudny Pakuś i koleżanka też przepiękna, dużo szczęścia pieseczki na nowej drodze życia i pozdrowienia dla Waszej Pańci:loveu: Quote
Becia66 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Pakuś juz pewnie słodko chrapie....:sleep2: Quote
Figafiga Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No na pewno...jak byłam to tylko chrapał...musi się przyzwyczaić do domowych pieleszy :multi: Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 becia66 napisał(a):W Pikusiowym domku wszystko jak najlepiej.....:loveu:...mały ma apetyt, chodzi na długie spacery z koleżanką Romcią i potem je dłuuuugo odsypia..... No i zaczął szczekać......widać czuje sie pewnie....:lol: Czekam na obiecane zdjęcia od Pikusiowej pani... ależ wieści:lol: miodzik na serce:loveu: Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 W Pikusiowym domku wszystko jak najlepiej.....:loveu:...mały ma apetyt, chodzi na długie spacery z koleżanką Romcią i potem je dłuuuugo odsypia..... No i zaczął szczekać......widać czuje sie pewnie....:lol: Czekam na obiecane zdjęcia od Pikusiowej pani... Quote
Figafiga Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 (edited) ........................... Edited April 18, 2012 by Figafiga Quote
Recommended Posts