Jump to content
Dogomania

Od 27.06. sunia już we własnym DS w Warszawie. Mała, czarna sunia Kawunia od 8.04.2024 r. czeka na własny Dom w hotelu u Murki. Do pełni szczęścia brakuje jej już tylko dobrego Człowieka.

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.06.2024 o 16:54, elik napisał:

A teraz super wiadomość! 
Maluszek już w poniedziałek opuści schronisko i pojedzie do Hotelu Psiej Mamy. Przyjedzie po niego Pani Edyta. Maluszek będzie mieszkał w domu. Na początek musi przejść przez kwarantannę, ale to zrozumiałe.  Niestety różnych żyjątek można się spodziewać w jego organizmie  😞 Nie przypuszczałam, że tak szybko uda się znaleźć mu miejsce. 

Teraz bardzo ważne jest zapewnienie mu kasy na hotel i ewentualną opiekę weterynaryjną w czym bardzo na Was liczę.

Hurrrrrraaaaaaaa!!!! 😃 Jakiż to dzień szczęśliwy!

Posted
Dnia 28.06.2024 o 20:56, agat21 napisał:

Czuję się wywołana do tablicy 😅

IMIENNY

I słusznie  😄  Kto zrobiłby lepszy bazarek imienny???

Posted
Dnia 28.06.2024 o 19:11, elficzkowa napisał:

Moja siostra przenosi deklarację na pieska.

elficzkowa, Siostro  kocham Was i bardzo, bardzo serdecznie dziękuję    dzikzawszstko.jpg.27781563619f913a0ed59e91c2a7ad3b.jpg

Posted

Od wczoraj mam zdjęcia z domku Kawki, która jest w DS zwana Nedsią. Spiętrzyły mi się sprawy do załatwienia, a w dodatku przed chwilą dostałam wiadomość od Pani Edyty z Hotelu u Psiej Mamy, że Jej podhalan miał skręt żołądka i nie będzie mogła pojechać jutro po tego małego psiaczka, którym chcę się zaopiekować po Kawuni. Muszę szukać transportu na nowo.

Posted
Dnia 30.06.2024 o 15:07, Poker napisał:

Biedny pies, oby przeżył. 

Ale p. Edyta przyjmie psiaczka?

Miejsce ma zapewnione, tylko transport odpadł 😞  Ale to "tylko" jest bardzo ważne. Nadal nic nie mam. Na zapytanie SMS-em, czy w inny dzień tygodnia byłby możliwy transport, Pani Edyta nie odpisała.

Posted
Dnia 30.06.2024 o 17:55, Poker napisał:

Może zajęta  swoim psem.

Raczej nie, bo Jej pies jest jeszcze w szpitaliku. Ale coś ruszyło, może któraś z wolontariuszek zdecyduje się zawieźć malucha. Oczywiście odpłatnie, ale to uratuje sytuację. Z resztą Pani Edyta też wiozłaby go za opłatą, którą doliczyłaby do hotelowania.

Posted
Dnia 30.06.2024 o 22:03, mariusz pp napisał:

Przenoszę 20 zł na psiaka

Dobry z wieczora  🙂   Serdecznie dziękuję  dzikuj1.jpg.png.c4a4f1a5cd02ac2c4e182fd76b4d7c9e.png

Posted
Dnia 1.07.2024 o 06:56, Nesiowata napisał:

A  co z nr konta?

Pozostały majątek Fadusia [*] Agat21 podzieliła pomiędzy Wilfika i maluszka, który jeszcze jest w schronie, a który ostatecznie pojedzie jutro do hotelu u Psiej Mamy. Część Wolfika przelałam na jego konto w ZEA, a na koncie, które dotychczas należało do Fadusia pozostała część dla tego malca. Tak więc maluszek obsiądzie i konto i jego pozostałość.
Roześlę nr konta.

Posted
Dnia 1.07.2024 o 17:32, koja napisał:

I ja przenoszę swoją deklarację na psiaczka.
Super, że Pchełka już na swoim,

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję  dlaciebiekwiaty.gif.f5533b1fcdf88334265ea6a47f9cfc73.gif
Wpłacałaś deklaracje dla Fadusia, wystarczy więc zmienić w tytule imię pieska.

Posted
Dnia 1.07.2024 o 18:41, Ewa Marta napisał:

Ja niestety nie zostanę z deklaracją, bo ostatnio posypało się zdrowie mojego Gucia i musze co miesiąc dokładać do jego leczenia:( Bardzo przepraszam.

Ewuniu, nie masz za co przepraszać. Mamy obowiązki i w pierwszej kolejności musimy je zabezpieczyć. Bardzo serdecznie dziękuję Ci za wspieranie suni i życzę zdrowia dla Gucia i dziękuję za informację  🙂 

• Like 1
  • elik changed the title to Od 27.06. sunia już we własnym DS w Warszawie. Mała, czarna sunia Kawunia od 8.04.2024 r. czeka na własny Dom w hotelu u Murki. Do pełni szczęścia brakuje jej już tylko dobrego Człowieka.
Posted
Dnia 28.06.2024 o 10:55, elik napisał:

Gorąco proszę Was kochani Deklarowicze, których tak bardzo wzruszył los Nesi/Kawuni, że postanowiliście finansować jej drogę do własnego domu, proszę Was, otwórzcie serca na los małego, przerażonego pieska z boksów ogólnych, którego życie wśród tylu dużych samców jest cały czas zagrożone.
Bardzo, bardzo Was proszę o deklaracje dla tego maluszka.   

Przeniosę swoją deklarację, tylko poproszę o numer konta. 

Dnia 1.07.2024 o 18:41, Ewa Marta napisał:

Ja niestety nie zostanę z deklaracją, bo ostatnio posypało się zdrowie mojego Gucia i musze co miesiąc dokładać do jego leczenia:( Bardzo przepraszam.

Życzę zdrowia Guciowi. 

• Like 1
Posted
Dnia 1.07.2024 o 20:08, mariusz pp napisał:

Ja dzisiaj wpłaciłem na konto na które płaciłem na sunię .

Dzięki  🙂  Pomyślimy jak to zrobić, żeby było jak najmniej kombinacji. Może byłoby możliwe wpłaty na konto ZEA. Porozmawiam w tej sprawie z Martusią. Twoją deklarację piesio na pewno otrzyma.

Posted
Dnia 1.07.2024 o 21:35, Tola napisał:

Wpłaty dla Pchełki na konto Zeaserce-ruchomy-obrazek-0260.gif

25 zł - Iwona z Sosnowca (25.06.)

25 zł - malti (25.06.)

Bardzo serdecznie dziękuję Martusiu za miłą wiadomość  🌺  🌺  ❤️