Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.01.2024 o 10:10, malagos napisał:

Ogłaszam go z wyróżnieniami na olx - dwa ogłoszenia z innymi imionami i zdjeciami. I oczywiście fb.

Wklej tekst i zdjęcia, ogłoszę go na innym portalu ogłoszeniowym.

Posted
Dnia 14.01.2024 o 10:21, Poker napisał:

A Znaczka ogłaszasz? 

Napisz tekst. Może uda się  zrobić więcej zdjęć,  to chętnie  zrobię  ogłoszenie. 

Moze w tym tygodniu uda się podjechać do kojcow i zrobić zdjęcia. 

Posted
Dnia 14.01.2024 o 10:20, elik napisał:

Wklej tekst i zdjęcia, ogłoszę go na innym portalu ogłoszeniowym.

Dnia 15.01.2024 o 08:53, malagos napisał:

Na jakie miasta go ogłosić?

Posted
Dnia 15.01.2024 o 09:59, malagos napisał:

Myślę, że te najbliższe - Warszawa, Rembertów, Legionowo, Pułtusk.... 

Ogłoszę na Warszawę i Rembertów. 

Posted

W niedzielę odeszła Kenia - była adoptowana od nas 11 lat temu przez moja Siostrę Anię, jako 4-5 letnia suczka. Ostatnie pół roku to było powolne, bolesne odchodzenie :(. Była z Anią u nas 3 tygodnie na przełomie roku, wróciły do Warszawy 6 stycznia. Już nie wyglądało to dobrze, bałyśmy się. czy przeżyje kolejny dzień. W sobotę wieczorem traciła przytomność, nie mogła się podnieść, w niedzielę było już tylko gorzej 😞

Miała cudowne, spokojne, pełne miłości życie.

Ania nie wyobraża sobie życia bez psa, jest osobą aktywną, energiczną, ciepłą, uwielbia się opiekować innymi (co jest super, jak jest u nas i opiekuje się psiakami, kotami, zółwiami). Tak że rozglądamy się za kolejnym psiakiem dla Ani - mamy już pewien pomysł... 

Posted

Bardzo współczuję Ani i mocno przytulam. Ja też nie potrafię żyć bez psa i chociaż moją miłością były i są owczarki, to realizm kazał mi pokochać małe kundelki. Wierzę, że na Anię, czeka już gdzieś kochające małe psie  serduszko i rozmerdany psi ogonek. "Każda miłość jest pierwsza, najgorętsza najszczersza..." 

• Like 3
Posted
Dnia 18.01.2024 o 10:00, malagos napisał:

W niedzielę odeszła Kenia - była adoptowana od nas 11 lat temu przez moja Siostrę Anię, jako 4-5 letnia suczka. Ostatnie pół roku to było powolne, bolesne odchodzenie :(. Była z Anią u nas 3 tygodnie na przełomie roku, wróciły do Warszawy 6 stycznia. Już nie wyglądało to dobrze, bałyśmy się. czy przeżyje kolejny dzień. W sobotę wieczorem traciła przytomność, nie mogła się podnieść, w niedzielę było już tylko gorzej 😞

Współczuję serdecznie 😰 To koszmarne przeżycia. 

• Like 1
Posted

Bardzo mi przykro. Pamiętam jak Kenia trafiła do Was. Nie mogę uwierzyć, że to już tyle lat temu. Dzięki Wam i Twojej siostrze dostała piękne dobre życie. To wielka pociecha w tak trudnej chwili. 

Śpij spokojnie Sunieczko.. 🌈

• Like 1
Posted
Dnia 18.01.2024 o 10:00, malagos napisał:

Ania nie wyobraża sobie życia bez psa, jest osobą aktywną, energiczną, ciepłą, uwielbia się opiekować innymi (co jest super, jak jest u nas i opiekuje się psiakami, kotami, zółwiami). Tak że rozglądamy się za kolejnym psiakiem dla Ani - mamy już pewien pomysł... 

Od wczoraj  - Wikusia, bezdomna suczka z Wyszkowa. Super psinka, będzie miała dobre życie 🙂

20240122_195024.jpg

• Like 4
Posted
Dnia 23.01.2024 o 20:03, malagos napisał:

Od wczoraj  - Wikusia, bezdomna suczka z Wyszkowa. Super psinka, będzie miała dobre życie 🙂

Super wiadomość  😄 Niech im się szczęści 🥰 

• Like 1