Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rano dostałam SSM od nieznanej mi osóbki, która zaproponowała wystawienie ogłoszenia na Lento.pl. Jak najbardziej, więc kolejne ogłoszenie Rózi pójdzie w świat.

Posted

Nasza tymczasowa Dina spod DINO poszła na swoje, czyli do pani, która ją pod sklepem dokarmiała i obiecała zabrać. Nadal oswajana, ale od tej pani je z ręki.

Z gorszych wieści, kojce gminne wszystkie trzy zajęte, w tym jedna sunia w typie .... no właśnie, jaki to typ?...łagodna, wesoła, raczej młoda.

amstaffka.jpg

Posted

Dobrze, że Dina już u siebie, gorzej z tymi zapełnionymi kojcami gminnym :(. Jak nie zacznie się masowa kastracja i czipowanie o co  tak konsekwentnie dopomina się B Krupianik - wpłaćcie proszę chociaż 1 zł  na Jej skarbonkę

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vr8G1X8Ydir6Yi4U1CSxndR41S9aXWYbTnt3PEuUTFf62oMMo5sb8DnL5QR7gx3ql&id=100002235047207

to toniemy w powodzi bezdomnych psów i kotów. Niektóre schroniska, już zaprzestały przyjmowania psów, z powodu braku miejsc..... 

Suczka trochę astowata? 

• Like 1
Posted
Dnia 14.11.2023 o 21:23, Nadziejka napisał:

Z zakonczonego kramu poslalam dla iskierki Rózi  48 zl 
 jak przybędą na konto
to proszę potwierdz na tym zak.kramiku
           spokojnej nocy dla Was
  • Like 1
Posted
Dnia 1.12.2023 o 21:42, malagos napisał:

Wyróżniłam na weekend 3 ogłoszenia Rózi: za 10,08 zł x2, za 35,01 zł.

Oby coś to dało.... 

3 wyróżnione ogłoszenia dają 3 szanse  🙂 

Posted
Dnia 1.12.2023 o 22:07, rozi napisał:

Te jasne plamy to poprzednia? Szkoda, ślicznie to wygląda.

Tak, zostało jeszcze kilka jasnych kłaczków na bokach. Ciekawa jestem jakiego koloru było lenie wcielenie Rózi, bo teraz zrobiła się czarna 🙂

Dnia 1.12.2023 o 22:21, elik napisał:

3 wyróżnione ogłoszenia dają 3 szanse  🙂 

Na razie, od ponad tygodnia ogłaszania, był jeden telefon. Może i fajnie pani brzmiała, ale mieszka 80 km od Warszawy w stronę Krakowa i ma 3 małe stare pieski: cziłkę i dwa ratlerki. Nie bardzo zrozumiałam, z długiej rozmowy z resztą, po co pani czwarty pies, chyba tylko chodziło o spacery. Bo tej jej stare pieski nie wychodzą i załatwiają się na podkłady. Do tego stosunek Rózi do małych szczekaczy znamy, więc pogadałyśmy, prawie się zaprzyjaźniłyśmy i tyle z tego 😞 

Posted

☹️

Niestety, póki nie będzie obligatoryjnej kastracji i czipowania psów i kotów właścicielskich - pod karą finansową!, to  nie wygrzebiemy się z tej bezdomności. Zwierząt szukających domu jest tak dużo, że tylko niewielki procent z nich, ma szansę 😢

• Like 3
Posted

Rózia to taka fajna, inteligentna suczka!... Jako tymczasowiczka nie jest kłopotliwa, ale fajnie, jakby się dom znalazł  - kolejka psów w potrzebie w gminnym kojcu jak nigdy 😞

Posted
Dnia 10.12.2023 o 12:10, malagos napisał:

Rózia to taka fajna, inteligentna suczka!... Jako tymczasowiczka nie jest kłopotliwa, ale fajnie, jakby się dom znalazł  - kolejka psów w potrzebie w gminnym kojcu jak nigdy 😞

Oby dom dla Rózi znalazł się jak najszybciej! I ona na to zasługuje ❤️ i inne bezdomniaki, liczą na Waszą pomoc 😢

• Like 1