Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.07.2023 o 16:14, malagos napisał:

Niestety, Binki już nie ma 😞  dusiła się, nasilała się niewydolność serca - nawet nie chciała się położyć, łatwiej się oddychało na stojąco, dreptała lub stała z zadartą głową przez całe godziny 😞 Była u nas od 22 października, z fundacji Kudłaty Kumpel, oczywiscie wypatrzona na fb. Stara, po przejściach, po operacji nowotwotrowej, ale cudna, spokojna, posłuszna, idealna!...

O Boże....straszna wiadomość... A jeszcze 2 tyg ją razem z Nutusia poznalysmy....poczciwa, spokojna sunia....strasznie Wam współczuję 😞

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Binki. Współczuję ogromnie. Moja Azunia też się dusiła z powodu przerzutów raka do płuc. I też trzeba było pomóc jej odejść. To okropne przeżycie. 

Posted

Ale życie toczy się dalej...

Szczeniaczki rosną jak na drożdżach. Jest już szarpanie kocyka, podgryzanie siostry, powarkiwanie na rodzeństwo, gonitwa i atak 🙂  Czasem zajrzą do miseczki z wodą, wiedzą, że można się napić po zjedzeniu obiadu.

Państwo z dziećmi są prawie codziennie, szczeniaki maja super socjalizację 🙂 

Niedługo zrobimy sesję zdjęciową do ogłoszeń.

• Like 3
Posted

Dziś, pierwszy raz, jak się zbliżałam do kojca z miskami jedzenia, Sara zamachała ogonem! Jak szybko się ten ruch pojawił, tak szybko znikł, ale chyba mi się nie zdawało 🙂

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 18.07.2023 o 13:14, Mazowszanka13 napisał:

Ważne, że po raz pierwszy zareagowała. Będzie lepiej:)

Niestety, nie powtórzył się ten ogonek...nadal czujna, każdy ruch to ucieczka, obserwowanie człowieka, i wypatrywanie miski...

Maluszki dziś po raz drugi dostaną Drontal.

Posted

Marzy mi się sesja zdjęciowa "cukierkowa" - psiaki w koszu, psiaki wśród kwiatów, psiaki z kokardką. Na razie pochmurnie, ale na jutro mam wszystko przygotowane (zielony koc, kosz, fotel z narzutą)

• Like 1
Posted
Dnia 19.07.2023 o 18:59, UlaFeta napisał:

Ale one będą socjalne ♥️ Brać i kochać 😍

Ulcia, bierz i kochaj!! Tobie dam bez wizyty adopcyjnej!

Posted
Dnia 19.07.2023 o 18:59, UlaFeta napisał:

Ale one będą socjalne ♥️ Brać i kochać 😍

O ile nie odziedziczyły po mamie lękliwości. Środowisko to jedno, ale geny maja też wiele do powiedzenia. Tak czy siak, mają świetny start w życie przy socjalizacji z dziećmi 😊

• Like 1