Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris zdjęcia są przepiękne!!!! Dziękujemy! :loveu::loveu::loveu:

Dalszy ciąg akcji czipowania zwierząt:
zaległy link: http://www.starachowicki.tygodnik.net.pl/index.php/Ze%20Starachowic/ze-starachowic/3297-zaczipujesz-i-nie-pacisz

Mam nadzieję, że kolejne czipy dojdą jutro

Kolejne terminy, zawsze godziny od 16tej do 18tej:
13 XII - Gabinet Weterynaryjny DANWET, ul. Hauke Bosaka 3, Starachowice
19 XII - Gabinet Weterynaryjny Cztery Łapy, ul. Żeromskiego 8, Starachowice
27 XII - Gabinet Weterynaryjny Andrzej Maszewski, ul. Piłsudskiego 138, Starachowice
28 XII - Przychodnia Weterynaryjna AS, ul. Piłsudskiego 35, Starachowice

Sorry, ale znów muszę się wykrzyczeć!!!!!! :scream_3::scream_3::scream_3:
http://starachowice-net.pl/informator/news/o-polityce-miasta-w-sprawie-zwierz-t
No i się q...a mać zaczęło – jak zresztą przewidywałam

Po mnie to już zaczyna spływać, choć się zastanawiam, kiedy się okaże, że np.: ŚTOZ "biznes życia" zrobił akcją czipowania psów w Starachowicach za CAŁE 29 ZŁ!

Czy w tym piep.....ym mieście nie można nawet pierdn...ć, aby nie być posądzonym o złą wolę albo zarabianie???
Jakoś jeszcze mnie (o!dziwo!) personalnie nie ruszyli!

Policzę do 100! I róbmy swoje!
Dzisiaj zaczipowaliśmy kolejne 43 psy!

Posted

mrs.ka napisał(a):
aha ,dobra to wstawie od razu na pierwszą więc PISior czyli Gucio będzie za chwilkę w poście #8

Ja bym jednak mrs.ka uważała z tą pisownią "PISior" Za chwilę się okaże, że to wszystko nad czym zapier...y dniami i nocami napędza "klub czarnych". A może to właśnie Gucio vel Pisior odpowiada za Smoleńsk? Trzymam nerwy na postronkach, żeby nie odpysknąć na forum starachowice - net. Doszłam do liczenia w tysiącach już. Chyba lepiej zajmę się wklepywaniem danych na safe-animal.pl, bo za chwilę nie odpowiadać mogę za swoje słowa

Posted

a to żeś mnie rozbawiła:roflt: PISior ma alibii na Smoleńsk: nie było go jeszcze na świecie :roflt: a do PISowni też nie ma się co czepiać ,przeca to nie to samo PiSior:evil_lol: ale teraz będzie się nazywał PISSior żeby nie było wątpliwości ( w wolnym tłumaczeniu po prostu Lejek) :evil_lol:

Posted

[quote name='Potter']Off

Pilnie poszukujemy architekta, który za rozsądną cenę i, co ważniejsze, szybko wykona dla nas projekt budowlany naszego schroniska. Ma ktoś może zaprzyjaźnionego?:hmmmm: :modla:

macie już takiego :)) mgr inż arch pozdrawia :)
moze udało by sie zespół zorganizowac :)

Posted

Majaa odetkaj skrzynke, od tygodnia probuje Ci wyslac podsumowanie bazarku na kielecki schron i nie moge;) Rzeczy zostawilam w schronie, ale preferuje zbiorke pieniedzy na konto, stad chce sie do Ciebie dobic;)

Posted

Viris napisał(a):
A ja poproszę o konto do wpłaty za orzechy - 120 zł dla Waszych zwierzaków ;)

hmm, chyba nie wiem o co chodzi... Bo nie z kupowanych u mnie na bazarku tylko cosik innego tak? Jak tak to erka rzadzi kasa, wiec to do niej trza kierowac. Chyba ze cos innego :)

Posted

divia_gg napisał(a):
hmm, chyba nie wiem o co chodzi... Bo nie z kupowanych u mnie na bazarku tylko cosik innego tak? Jak tak to erka rzadzi kasa, wiec to do niej trza kierowac. Chyba ze cos innego :)
Chodzi o mój bazarek dla Starachowic - z którego zerżnęłaś pomysł :>

Posted

[quote name='divia_gg']Majaa odetkaj skrzynke, od tygodnia probuje Ci wyslac podsumowanie bazarku na kielecki schron i nie moge;) Rzeczy zostawilam w schronie, ale preferuje zbiorke pieniedzy na konto, stad chce sie do Ciebie dobic;)

Divia_gg, przecież masz mój adres mailowy. Szczerze powiedziawszy specjalnie nie odblokowuję skrzynki. Jak nie masz zapisanego, to pisz proszę na [email protected]

[quote name='divia_gg']hmm, chyba nie wiem o co chodzi... Bo nie z kupowanych u mnie na bazarku tylko cosik innego tak? Jak tak to erka rzadzi kasa, wiec to do niej trza kierowac. Chyba ze cos innego :)
Viris chodzi o zupełnie inne sprawy.

Viris wpłaty to na nr konta ŚTOZ z dopiskiem "Starachowice"
Merci :loveu::loveu::loveu:

Nowy nabytek.

Przedwczoraj po objazdowej akcji czipowania wracałam wieczorem do domu i mam ….......... nowy nabytek. W środku lasu, na środku dosyć uczęszczanej drogi spotkałam taką sobie, drącą się w niebogłosy, istotę maszerującą za pierwszym napotkanym człowiekiem, którego nie może dogonić. Człowiekiem tym okazał się chłopak, który codziennie mniej więcej o tej porze wraca tą samą drogą od dziewczyny, a którego znam.
Kociak wyskoczył z rowu za nim i maszerował. Zapakowaliśmy kota do transportera, który akurat miałam w samochodzie.
Dzieciuch okazał się być okrutnie rozpuszczony. Pozostawiony bez człowieka w zasięgu wzroku wydziera się nieziemsko. Najlepiej by było (wg niego) żeby ktoś się cały czas nim zajmował, bawił, nosił na rękach, a spanie wchodzi w rachubę tylko wtedy kiedy są to kolana, ramię, szyja człowieka i, co wczoraj odkryliśmy ku naszej radości ….. kaloryfer.
Próbowałam go zostawić w pomieszczeniu kotów w firmie, ale wydzierał się tak, że nie dało się pracować. Na finał wzięli go optycy na zaplecze idąc w zaparte, że sobie z nim poradzą. Jak sobie radzą – widać na zdjęciach z wczoraj. Dzisiaj padło pytanie, czy nie mogłam znaleźć mniej uzależnionego od człowieka kociaka ;)
A że chłopak był rozpuszczony chyba od urodzenia, to teraz widać. Ma ok 9 tygodni, terroryzuje wszystko i wszystkich. I podejrzewam, że …......... właśnie dlatego skończył w lesie.
To jego niemiłosierne darcie się o zainteresowanie jego kocią osobą skończyło się zapaleniem krtani i oskrzeli, które od wczorajszego ranka leczymy. Jest niemiłosiernie absorbujący, ale również nieprzyzwoicie słodki.
Mały szantażysta otrzymał imię od nianiek i „pana niańka”: Pan Pikuś

Posted

Majaa,ile ten kociak ma?Bo p.Ania z ŚTOZ Kielce ma chętnych na małe,biało-czarne,najlepiej do 2m-cy.Wysłałam jej tego biało-burego z tego wątku na razie.Nie mamy w Kielcach akurat takich.W ogóle już nie mamy małych,tylko takie od 4m-cy wzwyż.
Może podeślij p.Ani tego kociaka,tel.698 681 714

Jutro transport pociągami z Kielc do Krakowa i Warszawy dla małych zwierzaków w transporterach.
Kielce-Warszawa-godz.15,Szalony Kot.
Kielce-Kraków-raniutko,Incia.

Posted

czy ona tu wącha to, o czym myslę?:razz::cool3::evil_lol::evil_lol:

piekne zdjęcia...szkoda, że nasze schronowe mają w większości takie g..ne, bo nie ma profesjonalisty:(

piękne suczynki - powinni się o nie bić!

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Majaa,ile ten kociak ma?Bo p.Ania z ŚTOZ Kielce ma chętnych na małe,biało-czarne,najlepiej do 2m-cy.Wysłałam jej tego biało-burego z tego wątku na razie.Nie mamy w Kielcach akurat takich.W ogóle już nie mamy małych,tylko takie od 4m-cy wzwyż.
Może podeślij p.Ani tego kociaka,tel.698 681 714

Zuzka2, dzięki za informacje. Okazało się że (dopiero jak zadzwoniłam) domek jest z Kielc szukał biało - czarnego kotka. Nasz nie przypadł do gustu Państwa

Posted

[quote name='andzia69'][IMG]
czy ona tu wącha to, o czym myslę?:razz::cool3::evil_lol::evil_lol: ....

przed Twoim okiem nic się nie da ukryć :) no faktycznie znalazła jakąś jedną koopke:oops: ,przy dwudziestu piesach pomimo sprzątania na bierząco nie da sie uniknąć "takich klocków" ale VIRIS ufociła tę scenę bardzo artstycznie i zdjęcie jak dla mnie genialne.
O Gwiazdę telefonów sporo ale to taki skarb i moja pupilka:loveu: ,że łatwo ją wyrwać odemnie nie będzie:diabloti:

a z tych b.dobrych wieści to dzisiaj przyjechała nowa Pani po ...DESPERADO :multi: pojechał chłopak do Warszawy , za towarzyszke ma 9 letnią maltanke ,która też po niego przyjechała:loveu:

Posted

Dopiero teraz zauważyłam KUPĘ! A tak mi się to zdjęcie podobało!!!!

Odnośnie zdjęć dla Kielc na razie niestety przepełnione grafiki, po nowym roku może dajcie znać to się pomyśli.

Posted

Na kogo namiar na kota?Jaki nr tel?
Bo mam pełno zamówień na koty,zwłaszcza tak małe i musiałam kota pilnie ogłosić,żeby mieć link do wysyłania ludziom.Napisałam na razie nr mrs.ka;-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Na kogo namiar na kota?Jaki nr tel?
Bo mam pełno zamówień na koty,zwłaszcza tak małe i musiałam kota pilnie ogłosić,żeby mieć link do wysyłania ludziom.Napisałam na razie nr mrs.ka;-)

Standardowo, tel. 660440525, email: [email protected]

Posted

Nowy nabytek
Psiak ok. 2 lat. Od 2 tygodni koczował na jednym ze starachowickich osiedli
Już w hoteliku. Lepsze foty mają być w tym tygodniu.
Strasznie przyjacielski w stosunku do ludzi, zgadza się z psami. Generalnie bezproblemowy.
Kocha jeździć samochodem.
Zaszczepiony i zaczipowany.