Jump to content
Dogomania

Koda -czarna, duża, bardzo chuda suczka. Ma rozsiane guzy na listwie mlecznej. Czy ma szansę na ratunek i dom? Jeżeli my jej nie pomożemy to chyba nie.

Recommended Posts

Posted

Czekamy na ocieplenie i będziemy po świętach umawiać operację.

Z przytyciem nadal kiepsko. Nie jest już szkieletorem, ale dla mnie jest zdecydowanie za chuda. Nie nawykłam do takich psów, że nie da się doprowadzić do normalnego wyglądu. Jest wiecznie głodna. Zjadłaby najchętniej 4-5 krotność dziennej dawki wg tabelki. Dostaje i tak duzo więcej, bo ta dawka to wychodzi plastikowy pojemnik po deserku i zapełnia jedynie dno jej miski. 

• Like 1
Posted
Dnia 21.04.2023 o 16:46, Jaaga napisał:

Koda jest umówiona na mastektomię na 28.04.

Dni oczekiwania będą pełne stresu. Trzymam kciuki, żeby operacja się udała.

Posted

Ja też trzymam kciuki.

Często myślę o Kodzie, bardzo chciałabym, aby wszystko jakoś się ułożyło, o znalezieniu domu nie śmiem jeszcze marzyć.

Posted
Dnia 23.04.2023 o 16:22, elik napisał:

Jeszcze dużo czekania 😞

I dużo nerwów, ale nic nie poradzimy. Mocno zaciskam kciuki, jestem myślami.

Posted
Dnia 23.04.2023 o 21:01, Tola napisał:

I dużo nerwów, ale nic nie poradzimy. Mocno zaciskam kciuki, jestem myślami.

No tak, nie pozostaje nam nic innego, jak tylko czekać i być dobrej myśli.

Posted

Operację muszę przełożyć. Rano zepsuło się auto, mechanik wraca z urlopu 02.05. Już i tak zastanawiałam się wczoraj nad zmianą terminu, bo wieczorem Fly rozbił swój kołnierz i wygryzł wszystkie szwy na łapie. Zaopatrzyłam mu ranę, dałam nowy kołnierz, ale dziś trzeba sprawdzić, czy da radę się samo zagoić czy trzeba drugi raz zszywać,  bo cięcie jest na 10 cm długie i całkiem otwarte, a on probuje gryźć. Niezależnie od sposobu i tak trzeba będzie pilnować. Do niego najwyżej poproszę do domu p. Lucynę, przyśpi go i zaszyje.

Posted
Dnia 26.04.2023 o 10:07, Isiak napisał:

Posłałam dla Kody 100 zł.

Bardzo dziękuję.

Dnia 26.04.2023 o 22:57, elik napisał:

Z podziału majątku, jaki pozostał po Agaciku, dla Kody przypadło 250,00 zł. Bardzo proszę o nr konta skarbnika i potwierdzenie otrzymania tej kwoty, po pojawieniu się jej na koncie.

< Wątek Agata >

Bardzo dziękuję. 

Obie kwoty potwierdzę jak wrócę do Warszawy. Mam bardzo słaby zasięg i nie mogę wejść do banku.