Caragh Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Prosimy o zlotowke :modla: Mysiuniu kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Prosimy serdecznie o pomoc dla MYSZUNI! Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Myszunia słabiutaka , ale leki dobrze na nia działają . Siku to juz prawie wcale nie trzyma ale z pampersami to sie boje zaczynac po tej naszej '' przygodzie '' Quote
Caragh Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Myszunia, dzielna dziewczynka :loveu: :loveu: Buziaki w ten przecudowny pysiu :loveu: :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jeżeli macie problem z wejściem na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Chodzi jak złoto. Buziaki i mizianki dla Myszuni!:loveu: Quote
Malwi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Jeżeli macie problem z wejściem na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Chodzi jak złoto. Buziaki i mizianki dla Myszuni!:loveu: to zrobię konkurencje ;) osobiście polecam Operę ;D Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja tak polecam, bo przez ostatnie trzy dni, nic nie mogłam na dogo robić. Nie chodziło. I obraczus poradziła mi nową przeglądarkę. Teraz wszystko chodzi!!! :):) Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Quote
madcat1981 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Pomagamy Tyskim Mruczkom - połowa z bazarku Koci Bazarek zostanie przekazana na tymczasy u Justy&Zwierzaki. Serdecznie zapraszam, link w moim podpisie :) Quote
Jetrel Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Myszka mnie...wrzuszyła. Nie jestem mega wylewną babą, ale tyle lat, taka schorowana a taka wola przeżycia... Dobrej nocki Myszko :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzis byłam u weta z Ozzim , nie jest za dobrze , jest na zastrzykach i mial dzis pobrana krew i w czwartek znów jedziemy . Rudzik sie ustabilizował , to znaczy że sika jak szybka kroplówka i dobrze sobie radzi , nie chce jeść suchego RC urinary , woli saszetki a one sa takie drogie a poza tym chyba czuje sie OK , tak mysle czy nie zacząć mu powoli szukac spcjalistycznego domku , domku ktory zna sie na tej chorobie i bedzie w stanie sie nim zająć . Od czwartku juz nikt nie dzwoni w sprawie adopcji a domku szukaja piekne kocięta czarne , biało czarne i szylkretki , czy znajda sie dla nich domki Rozliczenia za maj : MIAU.PL : Izydorka ----------------------------------------------- 25 zł Mar9 Eustachy ----------------------------------------- 10 zł Miłka --------------------------------------------------- 40 zł P.Iza --------------------------------------------------- 50 zł Od Asi i Wojtka --------------------------------------- 150 zł P.Walentyna -------------------------------------------200 zł P Małgosia dla Mikiego -------------------------------- 15 zł P. Beata dla Mai ---------------------------------------- 20 zł Satoru -------------------------------------------------- 20 zł Honda 11 ----------------------------------------------- 30 zł Justyna 85 ---------------------------------------------- 30 zł RAZEM 585 zł DOGOMANIA . PL Basia D dla Rudzika ------------------------------------- 50 zł Madcat -------------------------------------------------- 26.75 zł RAZEM 76.75 ZŁ MYSZKA MaBo ------------------------------------------------- 20 zł Maks ------------------------------------------------- 10 zł Monika z Katowic ------------------------------------ 35 zł RAZEM 65 zł Razem wszystko : --- 726,75 zł --- WYDATKI : Royal Cannin 22 kg po 16 zł ( 12 kg urinary i 10 dla kociąt ------------------------------ 350 zł Wet lecznica FAUNA ----------------------------------------------------------------------- 500 zł Mięso , kasza , 4 razy 4 pack whiskas junior --------------------------------------------- 119.65 zł Żwirek 5 razy po 25 kg po 30 zł ---------------------------------------------------------- 150 zł Leki - urosept ---------------------------------------------------------------------------- 9,45 zł 2 razy buskopan -------------------------------------------------------------------------- 18,90 zł RAZEM 1148 zł PS . Mam problem z netem i bardzo prosze o sprawdzenie wszystkich wpłat poniewaz kilka razy musiałam wchodzic w konto bankowe Bardzo chce Wam wszystkim podziekowac za wspasrcie finansowe , za ogloszenia , za dobre słowo , za wszystko co robicie dla zwierząt Bardzo chce tez podziekowac lekarzom weterynari Juli i Michałowi Mazur oraz Karolinie Włodarczyk za ratowanie bez wzgledu na pore moich zwierząt , bardzo dziekuje . Bardzo tez pomagaja tyskim mruczkom włascieciele i klienci sklepu MONI ZOO z Tychów z ul Arkadowej 1 oś '' A '' , jest tam cały czas prowadzona zbiórka suchej karmy . Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jetrel napisał(a):Myszka mnie...wrzuszyła. Nie jestem mega wylewną babą, ale tyle lat, taka schorowana a taka wola przeżycia... Dobrej nocki Myszko :) Jetre a może masz ochote poznac Myszunie i osobiście ja wygłaskac ? Naprawde warto , jej wola zycia jest ogromna :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dzis Myszka źle sie czuje przez ten upał , a jutro ma być jeszcze cieplej :(:(:( Quote
agata51 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Myszuniu, ja też źle znoszę upały. Przepraszam cię, majowa kaska dopiero dzisiaj pójdzie. Quote
Monika z Katowic Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 agata51 napisał(a):Myszuniu, ja też źle znoszę upały. Przepraszam cię, majowa kaska dopiero dzisiaj pójdzie. Dołączam do grona źle znoszących nagłe upały. Ufff! Gorąco!:oops: Quote
Caragh Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Dzis Myszka źle sie czuje przez ten upał , a jutro ma być jeszcze cieplej :(:(:( Hehe, to samo napisalam na Mruczkach (a tutaj mnie nie bylo jeszcze), ze to przez ten upal pewnie. Moj tak samo, wprawdzie nie chory, a lezy tylko na chlodnych kafelkach i wode chlipie. No i sie chlodzimy spryskiwaczem :evil_lol: Myszuniu kochana:loveu::loveu::loveu:, za zdrowko i samopoczucie Twoje nieustannnie :thumbs: :thumbs: :thumbs: trzymamy [SIZE="1"]Ja na upaly mam alergie. Gorac i slonce powoduja u mnie wysypke na rekach :mad: Quote
madcat1981 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ha, też tak mam:D Pierwsze słońce a ja zaraz fatalnie wysypana:roll: Dobrze, że później się uspokaja;) Quote
Caragh Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [SIZE="1"]Ja to mam od paru lat dopiero, jak te slonce zaczelo bardziej szkodzic :roll: Mi niestety nie przechodzi. W nocy sie budze i przylapuje na drapaniu, rece do krwi i z punktami nie sa pieknym widokiem i jak tu reke komus podac... No ale da sie zyc, a i takie zadrapane kciuki za zdrowko Myszuni idzie trzymac, a to najwazniejsze :p Wiec Myszuniu, oby sie ochlodzilo :thumbs: i Ci lepiej bylo :thumbs: Quote
madcat1981 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [SIZE=2]Noooo, niech się ochłodzi, prosimy... troszeńkę... U mnie się to nazywa fotouczulenie, ale nie wiem, czy to medyczna nazwa, tak nazwał dermatolog. Mam rzeczywiście nie od dawna, od jakiś 5-6 lat. Nawet niczym nie smaruję, po porstu staram się przez to przejść z godnością;-) Quote
danka4u1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przyłączam się do klubu " odrapanych" -niestety..O podaniu ręki ,mowy nie ma....Nie umiera się z tego, żyć bardzo trudno. Kto nie przerabiał, ten nie wie.. Quote
agata51 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A mnie komary żrą!!! Ręce do łokci w bąblach. I plecy :placz: Quote
danka4u1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 agata51 napisał(a):A mnie komary żrą!!! Ręce do łokci w bąblach. I plecy :placz: Komary- "rzecz przejściowa", z totalną alergią gorzej. Zamienię komary na alergię:evil_lol::evil_lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Myszunia i kocie staruszki Ozzi , Zuzu bardzo cięzko znosza te upały , tymbardziej że mam war od 12 do 20 i nawet ciemne rolety nie pomagaja , Mysia jest schładzana mokrym ręczniem ... A na komary to mam dosłownie uczulenie , w nocy mnie pogryzły mimo moskitery , ale jak wieszałam prane to musiały wlecieć , mom znów wielke rozdrapane slady ... Quote
Recommended Posts