Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madcat bardzo bardzo dziękuje :):):)

Myszunia dziś po tym metacamie i lekach na serce czuje się wyraźnie lepiej , nawet na spacerku chciała iść dalej niż miałyśmy chodzić :)
A w domu mam jeszcze wiele przewlekle chorych zwierząt np Oaza biała koteczka wróciła z adopcji w bardzo ciężkim stanie , z ogromnym brzuchem , biegunką i wymiotami , okazało sie ze ma bardzo zniszczone jelita i ma uszkodzone rzestki :(:(:( Codziennie dostaje po 2 zastrzyki , RC sensitivity control , diar sanyl a te kamy lecznicze sa takie drogie :( Ozzi i Rudzik po wyszyciu cewki z Syndromem Urologicznym muszą jeść RC urinary a tez i Miki i Zuzu tez cierpią na S.U.K. te karmy sa tak drogie :(:(:( Dobrze ze dla Myszuni mam jeszcze RC Hepatic . 5 kotów muszę karmić karmami leczniczymi :(:(:(
A teraz jeszcze przyszedł mi rachunek za prąd za 2 mce na ponad 240 zł :(:(:( Od grudnia jestem bez renty i jest bardzo ciężko i dlatego błagam o pomoc ...