Monika z Katowic Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jak tylko skończą się te upały - odwiedzę Myszunię i inne "ogonki". Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Jak tylko skończą się te upały - odwiedzę Myszunię i inne "ogonki". Zapraszamy :):):) Rozliczenie za miesiąc czerwiec : Miau.pl P.Walentyna ------------------------------- 100 zł Mar9---------------------------------------- 10 zł Izydorka ------------------------------------ 25 zł Miłka--------------------------------------- 40 zł P.Ewa -------------------------------------- 10 zł Phantasmagori ------------------------------ 50 zł P.Małgosia ---------------------------------- 15 zł Skibi --------------------------------------- 50 zł P.Beata ------------------------------------- 20 zł Honda11 ------------------------------------ 30 zł RAZEM : 350 zł Dogomania.pl Koty : Madcat bazarek ---------------------------- 38 zł Psy : Myszunia : Maks ---------------------------------------- 10 zł Monika z Katowic ---------------------------- 35 zł Agata 51 ------------------------------------ 40 zł Razem : 85 zł Pedro : Boco --------------------------------- 10 zł Madcat ------------------------------- 5 zł RAZEM : 15 zł WSZYSTKIE WPŁATY RAZEM : :):):) 488 zł :):):) WYDATKI : WET -------------------------------------------- 200 zł Zwirek ------------------------------------------- 180 zł Mięso drobiowe ----------------------------------- 128 zł Smycze automat 2 szt ---------------------------- 149 zł Royal Canin 10 kg -------------------------------- 160 zł Apteka : Tribiotyk ------------------------------------------- 16 zł Termometr elektroniczny ---------------------------- 15 zł Leki , krople do oczu -------------------------------- 50 zł Nie liczę już ryżu , kaszy , wątróbki ( leki łatwo w ugotowanej podać ) nie liczę tez podpasek i pampersów dla Eustachego .... =========== RAZEM 898 zł ============= Bardzo , bardzo Wam dziękuje za pomoc finansową , za ogłoszenia , za podnoszenie bazarków , za dobre słowo , gdyby nie Wasza pomoc było by o wiele gorzej ........ Bardzo tez dziękuje lekarzom weterynarii Juli i Michałowi Mazur oraz Karolinie Wlodarczyk za leczenie moich zwierząt , za to ze zawsze mogę na nich liczyć , dziękuje . Dziękuję tez bardzo właścicielom i klientom sklepu zoologicznego MINI-ZOO z ul Arkadowej z os ''A'' za systematyczna zbiórkę karmy . Tez dostałam 2 puszki i około 30 dkg suchego ze sklepu ŻAKO koło hal targowych Nadal bardzo proszę o pomoc, one chcą żyć , chcą tez mieć nowe domki i wiem że na Was zawsze mogę liczyć P.S. Bardzo przepraszam za opóźnienie i bardzo proszę o sprawdzenie czy wszystkie wpłaty są wpisanie , dziękuję Quote
Caragh Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Focie Skarbeczka :loveu: i tego paskudnego guza :( Quote
Monika z Katowic Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ale ten guz zrobił duży. :(:( Myszunia! Mam nadzieję, że Cię nie boli... Quote
madcat1981 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Myszuńku, ty chyba naprawdę jesteś jakąś kuzynką mojej sunieczki :loveu: Chciałabym byś długo jeszcze była taka żywotna i szczęśliwa jak moja... Buziaki:) Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Myszunia mimo wieku i chorób radzi sobie , Leki dobrze dopasowane :):):) to jest moje słoneczko ,mój skarb :):):) A może faktycznie Myszunia jest kuzynką z Twoją Suńką , Myszunia jak była w schronisko to rodziła co cieczkę przez wiele lat :(:(:( Quote
Monika z Katowic Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Zapraszamy :):):) Rozliczenie za miesiąc czerwiec : Miau.pl P.Walentyna ------------------------------- 100 zł Mar9---------------------------------------- 10 zł Izydorka ------------------------------------ 25 zł Miłka--------------------------------------- 40 zł P.Ewa -------------------------------------- 10 zł Phantasmagori ------------------------------ 50 zł P.Małgosia ---------------------------------- 15 zł Skibi --------------------------------------- 50 zł P.Beata ------------------------------------- 20 zł Honda11 ------------------------------------ 30 zł RAZEM : 350 zł Dogomania.pl Koty : Madcat bazarek ---------------------------- 38 zł Psy : Myszunia : Maks ---------------------------------------- 10 zł Monika z Katowic ---------------------------- 35 zł Agata 51 ------------------------------------ 40 zł Razem : 85 zł Pedro : Boco --------------------------------- 10 zł Madcat ------------------------------- 5 zł RAZEM : 15 zł WSZYSTKIE WPŁATY RAZEM : :):):) 488 zł :):):) WYDATKI : WET -------------------------------------------- 200 zł Zwirek ------------------------------------------- 180 zł Mięso drobiowe ----------------------------------- 128 zł Smycze automat 2 szt ---------------------------- 149 zł Royal Canin 10 kg -------------------------------- 160 zł Apteka : Tribiotyk ------------------------------------------- 16 zł Termometr elektroniczny ---------------------------- 15 zł Leki , krople do oczu -------------------------------- 50 zł Nie liczę już ryżu , kaszy , wątróbki ( leki łatwo w ugotowanej podać ) nie liczę tez podpasek i pampersów dla Eustachego .... =========== RAZEM 898 zł ============= Justynko kochana? Martwię się bardzo, bardzo... Za co Ty żyjesz? Dlaczego za Pedra tak mało dostałaś? Quote
Caragh Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Pewnie dlatego, ze zmienil sie jego status z tymczasa na rezydenta... Niektorzy podtrzymali swoja pomoc, inni pewnie nie. A Juscie przydalby sie kazdy grosz... W czerwcu w ogole straszny deficyt :/ Minus z rozliczenia to juz 410zl... a gdzie cala reszta wydatkow na zwierzaki, na rachunki, na siebie - przeciez chocby jedzenie trzeba sobie kupic. Prosimy o chocby zlotowke dla Justy i jej psich i kocich bied :( Quote
Maliinkaa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Numer konta sie nie zmienił??? Dorzuce jakiś grosik.... Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Maliinkaa napisał(a):Numer konta sie nie zmienił??? Dorzuce jakiś grosik.... Numer ten sam , i bardzo bardzo dziękuje za każda pomoc :):):) Myszuni guzy na listwach mlecznych bardzo się powiększają :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Maliinkaa napisał(a):Poszło już :) Bardzo dziękuje , doszło :):):) A Myszunia cały czas spi , meczy ja ten upał ... Quote
Iljova Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [FONT="Arial Black"][/FONT] Jak czuje się Myszunia? Co wogóle słychać u tyskich psiaków? Justa życzę Ci dużo zdrowia! A to dlatego, że jesteś potrzebna tym zwierzakom, to co robisz jest bezcenne! Oby takich ludzi było coraz więcej. Quote
agata51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Na szczęście zrobiło się chłodniej. Trzymaj się, Myszko... Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wieści od weta : U Myszuni znacznie się powiększyły guzy na listwach mlecznych, dostała 2 zastrzyki i antybiotyk do domu , ogólny stan znacznie się pogorszył :cry: Quote
Iljova Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Przykro to czytać, ale dobrze że ma Ciebie, Twoją miłość i oddanie za które napewno jest Ci wdzięczna. Trzymaj się psinko! Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Okrywam Myszunie kocykiem bo się trzęsie , z podawaniem leków jest ciężko , nie chce ich brać już w niczym , dziś podałam jej w mlecznym RC conva . Na spacerach OK . Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Myszunia była dziś na spacerku w parku i nawet się chciała bawić ,widać że ten antybiotyk dobrze na nią działa :):):) choć w domu czasami się trzęsie ... Mam wielki problem z spłata długu u weta , opisze tylko wczorajszy dzień u weta .... Eustachy już jest po diagnostyce układu moczowego : Miał USG jamy brzusznej i nerek , nerki sa OK , miał też pobraną krew i tez jest OK . Ale tez miał zrobione trzy RTG i nie jest dobrze Kości się źle zrosły a kość łonowa szczególnie . przez co ma ucisk na nerw odpowiadający kontroli oddawania kału i moczu i niestety już do końca swych dni nie będzie tego kontrolować , operacja nie wchodzi w grę bo to jest bardzo inwazyjna i ryzykowna . Niestety ale i tez może nadal być zatrzymywanie moczu i z tym związane problemy , czyli infekcje i krwio - mocz . Od jutra ma zmianę antybiotyku i tez będzie dostawać jakieś zastrzyki ( nie pamiętam nazwy ) Nie wiem ile jestem winna u weta bo to ja zawsze na kreskę . Czy ktoś mógłby zrobić Eustachemu allegro cegiełkowe ? Niestety ale i inne koty pilnie potrzebuj wsparcia :(:(:( Maniek potrzebuje interferon z powodu FIV a bez deklaracji pomocy finansowej nie mogę go zamówić :( Czy mógłby ktoś zrobić allegro cegiełkowe dla Manka ? Czort i Zuzu dziś dostały INSOL a to koszt aż 600 zł , nie mam jak za to zapłacić :( Czy ktoś mógłby zrobić Czortowi i Zuzu allegro cegiełkowe ? Quote
zuzia_kuzik Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ja niesesty nie zrobie allegro cegielkowego, ale postaram sie tutaj zrobic bazarek cegielkowy. Justys wyslij mi watki tych stworkow, zeby lepiej mi poszedl bazarek, bede wdzieczna Quote
Caragh Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 To moze ja: Dogo - ogolny http://www.dogomania.pl/threads/174587-TYSKIE-MRUCZKI-szukaja-domu-milosci.Operacja-za-operacja-potrzebne-wsparcie-finansowe Miau: Ogolny Tyskich Mrusiow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110757 Maniek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=114630 Eustachy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=107213 Czort: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=79453 Zuzu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=89586 Jesli jeszcze jakies beda potrzebne, to napisz :) Quote
Recommended Posts