Justa&Zwierzaki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Bardzo , bardzo dziękuje :):):) Eustachy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=107213 Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Dziewczyny dzięki za tak szybka reakcje :):):) Quote
zuzia_kuzik Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 a mam jeszcze pytanko : czy jesli np wstawie na bazarku watek nie z dogomanii, tylko np z miau to bedzie on poprawny?? Quote
gameta Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):a mam jeszcze pytanko : czy jesli np wstawie na bazarku watek nie z dogomanii, tylko np z miau to bedzie on poprawny?? nie będzie. na bazarkach zawsze jest link do tego wątku plus ewentualnie do miał ;) Quote
zuzia_kuzik Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 gameta napisał(a):nie będzie. na bazarkach zawsze jest link do tego wątku plus ewentualnie do miał ;) dzieki za informacje :) Quote
zuzia_kuzik Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 OTO WATEK DO BAZARKU CEGIELKOWEGO : http://www.dogomania.pl/threads/190217-Bazarek-cegielkowy-na-malutkie-i-duze-kotki-oraz-malutka-Mysie-do-7-08.2010-do-18-00?p=15123127#post15123127 JEZELI MOZECIE TO POROZSYLAJCIE GO W WOLNEJ CHIWLI :) Quote
madcat1981 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zuziu_Kuzik wielkie Ci dzięki za bazarek:modla:. Proponuję robić tylko dla kociaków, bo to tymczasy. Myszka jest "niestety" rezydentką - kiedyś miałam przez to kłopoty z bazarkiem. Musiałam podkreślać, ze pieniądze będą przekazane tylko dla tymczasów, a nie dla rezydentów. Niestety :( Quote
zuzia_kuzik Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 tylko cioteczki prosze zeby od czasu do czasu podniosly watek bazarkowy :) Quote
Monika z Katowic Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):tylko cioteczki prosze zeby od czasu do czasu podniosly watek bazarkowy :) Oczywiście! :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Będzie interferon dla Manka , będzie dzięki Komitetowi Pomocy dla Zwierza w Tychach A poza tym : Nadia już wysterylizowana a Eustachy dostał kolejny lek o nazwie Caniviton 1/2 tabl raz dziennie oraz ma nadal antybiotyk i w poniedziałek kolejne badanie moczu . Rudzik ma szanse na dom w Bydgoszczy , ale jeszcze o szczegółach nie piszemy :) Myszka po antybiotyku czuje się coraz lepiej :) Niestety tez byłam dziś u weta z Ciężko chora sunka , niestety tylko można było ja uśpić :(:(:( PS. Jak tylko znajdę chwilkę to zrobię rozliczenie , dziś do weta zawiozłam 400 zł Quote
agata51 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):tylko cioteczki prosze zeby od czasu do czasu podniosly watek bazarkowy :) Dlaczego tylko "od czasu do czasu"? Trzeba bez przerwy! Quote
madcat1981 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Justyś, a czy ten Komitet Pomocy dla Zwierząt to taki rodzaj jakiejś fundacji? Pytam, bo bardzo przydałoby Ci się wsparcie kogoś, kto pomaga na dużą skalę. Czasami mi, żuczkowi, ręce opadają - nie jestem w stanie pomóc na tyle, by spłacić choć część długu, a zresztą on za chwilę znów rośnie :sad: A gdyby jakaś fundacja przejęła na siebie część kosztów, np. sterylek czy leków na pewno byłoby Ci lżej... No i to chyba musiałaby być kocia fundacja, bo tu najwięcej do pomagania;) Kiedyś byłam zalogowana na miau, poszperam tam jakie są kocie organizacje i czy któraś (a nawet kilka, a co;)!) nie podjęłaby się opieki nad Twoim stadkiem. Co Ty na to? Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 madcat1981 napisał(a):Justyś, a czy ten Komitet Pomocy dla Zwierząt to taki rodzaj jakiejś fundacji? Pytam, bo bardzo przydałoby Ci się wsparcie kogoś, kto pomaga na dużą skalę. Czasami mi, żuczkowi, ręce opadają - nie jestem w stanie pomóc na tyle, by spłacić choć część długu, a zresztą on za chwilę znów rośnie :sad: A gdyby jakaś fundacja przejęła na siebie część kosztów, np. sterylek czy leków na pewno byłoby Ci lżej... No i to chyba musiałaby być kocia fundacja, bo tu najwięcej do pomagania;) Kiedyś byłam zalogowana na miau, poszperam tam jakie są kocie organizacje i czy któraś (a nawet kilka, a co;)!) nie podjęłaby się opieki nad Twoim stadkiem. Co Ty na to? Komitet Pomocy dla Zwierząt jest organizacja ratującą głównie konie z transportu na rzeź , ale i tez inne zwierzęta maja . Jak tylko coś mi pomagają to tu wpisuje ale nie wiem czy mogę liczyć na systematyczna pomoc ponieważ sami się borykają z problemami finansowymi ..... Jak co roku liczą na 1% podatku i ja wszystkich moich znajomych zachęcam do przekazania ... Quote
madcat1981 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ciekawe czy można mieć pomoc od wielu fundacji, trzeba to sprawdzić;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Stronka Komitetu Pomocy dla zwierząt : http://www.przystanocalenie.pl/kpdz_index_pl.html Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Rudzik szuka kogoś na wizytę przed adopcyjną w Bydgoszczy :):):) Oraz szukamy transportu na trasie TYCHY - BYDGOSZCZ A Myszunia czuje sie coraz lepiej , oczywiście jak na jej wiek i choroby :):):) Quote
zuzia_kuzik Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Rudzik szuka kogoś na wizytę przed adopcyjną w Bydgoszczy :):):) Oraz szukamy transportu na trasie TYCHY - BYDGOSZCZ A Myszunia czuje sie coraz lepiej , oczywiście jak na jej wiek i choroby :):):) napsiz koniecznie na watku transportowym Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):napsiz koniecznie na watku transportowym Już napisałam , dzięki :):):) Quote
Iljova Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Trzymam kciuki za wszystkie zwierzaki którymi się opiekujesz Justa Quote
Monika z Katowic Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zaprosiłam osoby z tego wątku na bazarek dla justynkowych kotków - kolegów Myszuniu: Bazarek cegielkowy na malutkie i duze kotki do 7,08.2010 do 18,00 [FONT=Book Antiqua]. [/FONT] Buziaki dla mojej ulubienicy - Myszuni! Quote
Monika z Katowic Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Co dobrego u Myszeczki i innych zwierzęcych towarzyszy? Quote
Recommended Posts