Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzia_kuzik napisał(a):
a mam jeszcze pytanko : czy jesli np wstawie na bazarku watek nie z dogomanii, tylko np z miau to bedzie on poprawny??

nie będzie. na bazarkach zawsze jest link do tego wątku plus ewentualnie do miał ;)

Posted

Zuziu_Kuzik wielkie Ci dzięki za bazarek:modla:. Proponuję robić tylko dla kociaków, bo to tymczasy. Myszka jest "niestety" rezydentką - kiedyś miałam przez to kłopoty z bazarkiem. Musiałam podkreślać, ze pieniądze będą przekazane tylko dla tymczasów, a nie dla rezydentów. Niestety :(

Posted

Będzie interferon dla Manka , będzie dzięki Komitetowi Pomocy dla Zwierza w Tychach

A poza tym :
Nadia już wysterylizowana a Eustachy dostał kolejny lek o nazwie Caniviton 1/2 tabl raz dziennie oraz ma nadal antybiotyk i w poniedziałek kolejne badanie moczu .

Rudzik ma szanse na dom w Bydgoszczy , ale jeszcze o szczegółach nie piszemy :)

Myszka po antybiotyku czuje się coraz lepiej :)

Niestety tez byłam dziś u weta z Ciężko chora sunka , niestety tylko można było ja uśpić :(:(:(

PS. Jak tylko znajdę chwilkę to zrobię rozliczenie , dziś do weta zawiozłam 400 zł

Posted

Justyś, a czy ten Komitet Pomocy dla Zwierząt to taki rodzaj jakiejś fundacji? Pytam, bo bardzo przydałoby Ci się wsparcie kogoś, kto pomaga na dużą skalę. Czasami mi, żuczkowi, ręce opadają - nie jestem w stanie pomóc na tyle, by spłacić choć część długu, a zresztą on za chwilę znów rośnie :sad: A gdyby jakaś fundacja przejęła na siebie część kosztów, np. sterylek czy leków na pewno byłoby Ci lżej... No i to chyba musiałaby być kocia fundacja, bo tu najwięcej do pomagania;) Kiedyś byłam zalogowana na miau, poszperam tam jakie są kocie organizacje i czy któraś (a nawet kilka, a co;)!) nie podjęłaby się opieki nad Twoim stadkiem. Co Ty na to?

Posted

madcat1981 napisał(a):
Justyś, a czy ten Komitet Pomocy dla Zwierząt to taki rodzaj jakiejś fundacji? Pytam, bo bardzo przydałoby Ci się wsparcie kogoś, kto pomaga na dużą skalę. Czasami mi, żuczkowi, ręce opadają - nie jestem w stanie pomóc na tyle, by spłacić choć część długu, a zresztą on za chwilę znów rośnie :sad: A gdyby jakaś fundacja przejęła na siebie część kosztów, np. sterylek czy leków na pewno byłoby Ci lżej... No i to chyba musiałaby być kocia fundacja, bo tu najwięcej do pomagania;) Kiedyś byłam zalogowana na miau, poszperam tam jakie są kocie organizacje i czy któraś (a nawet kilka, a co;)!) nie podjęłaby się opieki nad Twoim stadkiem. Co Ty na to?

Komitet Pomocy dla Zwierząt jest organizacja ratującą głównie konie z transportu na rzeź , ale i tez inne zwierzęta maja . Jak tylko coś mi pomagają to tu wpisuje ale nie wiem czy mogę liczyć na systematyczna pomoc ponieważ sami się borykają z problemami finansowymi ..... Jak co roku liczą na 1% podatku i ja wszystkich moich znajomych zachęcam do przekazania ...

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Rudzik szuka kogoś na wizytę przed adopcyjną w Bydgoszczy :):):)
Oraz szukamy transportu na trasie TYCHY - BYDGOSZCZ

A Myszunia czuje sie coraz lepiej , oczywiście jak na jej wiek i choroby :):):)
napsiz koniecznie na watku transportowym