Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

Już jesteśmy po wet :
Myszka miała EKG , stan jej serca jest coraz gorszy :(:(:( , ma zwiększoną dawkę leków wetmedinu na 1,5 kapsułki 2 razy dziennie i jutro mam jeszcze przyjść do wet po jeszcze jeden lek . Oraz
Omega już nie ma biegunki , tylko raz dziś zwymiotowała i teraz jest na saszetkach a one są potwornie drogie bo po suchym sen .... tez wymiotuje
Rudzik jest na antybiotyku i na no - spie , urosept bez zmian .
Zuzu ma ropne zapalenie skóry , nie wiadomo dokładnie na jakim tle , dostał zastrzyk przeciw świądowi .Zuzu ma ropne zapalenie skóry , nie wiadomo dokładnie na jakim tle , dostał zastrzyk przeciw świądowi .

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszunia ma tez padaczkę , i jest coraz słabsza , jutro tez jadę z nią do
weta , weci mówią że ona już po woli się z nami zegna :(:(:(
A poza tym :

Domek dla Oazy już sprawdzony i wyszedł :ok: :ok: :ok: Już teraz tylko muszę załatwić transport do Warszawy :lol: :lol: :lol:
A tez ma szanse na domek Felix , tym razem w Częstochowie , Michasia od Morelki sprawdzi mi ten domek :lol: :lol: :lol:

Omega już ponad dobę nie wymiotuje i nie ma biegunki :lol: :lol: :lol:

Rudzik nadal sika z krwią :( :( :(

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Jak się dzisiaj Myszunia czuje?
Poranek taki piękny i słoneczny - może Myszuni troszkę lepiej?

Tak , Myszunia dziś czuje się lepiej :):):) choć po wieczornym spacerze znów miała mały atak a teraz sobie śpi w pościeli i ani jej w głowie spacerek :) Leki nadal w zwiekoszonej dawce i aspargan , z lumibalem nie wkraczamy bo jej wątroba nie wytrzyma tego :(

Posted

:thumbs::calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Justynko serduszko mocno was caluje , a wlasciwie delikatnie , leciutenko Myszunke w noska. Myszuniu trzymaj sie laluniu slodziutka , serduszko cudne ! Dobrze ze jestes caly czas Justynko i psiokotunie nie odczuwaja samotnosci , a opieke maja postokroc lepsza niz w niejednej willi , czesc serduszka , trzymajcie sie mocno!

Posted

Myszunia rozdaje buziaki Wam wspaniałe cioteczki :):):)
Zmiany neurologiczne dają o sobie znać :( , kopie koc na wersalce z wielka determinacją i wydaje dziwne dźwięki , a wet mówi że to są zmiany w mózgu ale co jest najważniejsze to że nie cierpi podczas tego .

Posted

Dzięĸujemy Myszuniu :-)

Moja też tak ostatnio robi, i to częściej niż zwykle, mocniej i dłużej. Właśnie wczoraj mnie zastanowiło, czy to na pewno "zwykłe" senne koszmarki czy nie objaw czegoś innego. Nie można jej wtedy dobudzić :sad: Muszę poobserowować i zapytać lekarza.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Dzięĸujemy Myszuniu :-)

Moja też tak ostatnio robi, i to częściej niż zwykle, mocniej i dłużej. Właśnie wczoraj mnie zastanowiło, czy to na pewno "zwykłe" senne koszmarki czy nie objaw czegoś innego. Nie można jej wtedy dobudzić :sad: Muszę poobserowować i zapytać lekarza.

A Sunia to robi w śnie ? Bo Mysia to robi nie podczas snu i wczoraj tez źle się czuła a dziś sobie śpi i na spacerku tez się dobrze czuła :)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):

[FONT=Book Antiqua][FONT=Book Antiqua]Paulo Coelho powiedział:[/FONT][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"W życiu bowiem istnieją sprawy, o które warto walczyć do samego końca"...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Buziaki dla MYSZUNI! :)[/FONT]

Święte słowa :):):)

Posted

Rozliczenie Myszuni :
MaBo ---------------------------- 100 zł
Maks ---------------------------- 10 zł
Monika z Katowic --------------- 35 zł
Agata 51 ------------------------ 20 zł
Bardzo , bardzo Wam dziękuję :):):) A Myszunia pozdrawia i zaprasza do miziania :):):)