Justa&Zwierzaki Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Już jesteśmy po wet : Myszka miała EKG , stan jej serca jest coraz gorszy :(:(:( , ma zwiększoną dawkę leków wetmedinu na 1,5 kapsułki 2 razy dziennie i jutro mam jeszcze przyjść do wet po jeszcze jeden lek . Oraz Omega już nie ma biegunki , tylko raz dziś zwymiotowała i teraz jest na saszetkach a one są potwornie drogie bo po suchym sen .... tez wymiotuje Rudzik jest na antybiotyku i na no - spie , urosept bez zmian . Zuzu ma ropne zapalenie skóry , nie wiadomo dokładnie na jakim tle , dostał zastrzyk przeciw świądowi .Zuzu ma ropne zapalenie skóry , nie wiadomo dokładnie na jakim tle , dostał zastrzyk przeciw świądowi . Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Myszunia bardzo źle czuła się w nocy :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Muszunia ma tez padaczkę , i jest coraz słabsza , jutro tez jadę z nią do weta , weci mówią że ona już po woli się z nami zegna :(:(:( A poza tym : Domek dla Oazy już sprawdzony i wyszedł :ok: :ok: :ok: Już teraz tylko muszę załatwić transport do Warszawy :lol: :lol: :lol: A tez ma szanse na domek Felix , tym razem w Częstochowie , Michasia od Morelki sprawdzi mi ten domek :lol: :lol: :lol: Omega już ponad dobę nie wymiotuje i nie ma biegunki :lol: :lol: :lol: Rudzik nadal sika z krwią :( :( :( Quote
Cantadorra Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Przykro, że z Mysią tak sie dzieje. Jednak jest coraz starsza i taka zadbana. Dzięki Justynce. Sunia jest u siebie z kochającą osobą. Mała szczęściara. Quote
Monika z Katowic Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Jak się dzisiaj Myszunia czuje? Poranek taki piękny i słoneczny - może Myszuni troszkę lepiej? Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Jak się dzisiaj Myszunia czuje? Poranek taki piękny i słoneczny - może Myszuni troszkę lepiej? Tak , Myszunia dziś czuje się lepiej :):):) choć po wieczornym spacerze znów miała mały atak a teraz sobie śpi w pościeli i ani jej w głowie spacerek :) Leki nadal w zwiekoszonej dawce i aspargan , z lumibalem nie wkraczamy bo jej wątroba nie wytrzyma tego :( Quote
Nadziejka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 :thumbs::calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Justynko serduszko mocno was caluje , a wlasciwie delikatnie , leciutenko Myszunke w noska. Myszuniu trzymaj sie laluniu slodziutka , serduszko cudne ! Dobrze ze jestes caly czas Justynko i psiokotunie nie odczuwaja samotnosci , a opieke maja postokroc lepsza niz w niejednej willi , czesc serduszka , trzymajcie sie mocno! Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Myszunia ustabilizowała się , mam nadzieje że to już na dłużej :):):) Quote
madcat1981 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Musi być dobrze Myszuniu kochaniutka :loveu: Quote
Nadziejka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :buzi::painting::iloveyou:Myszenko! trzymaj sie cudenko:loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Myszunia rozdaje buziaki Wam wspaniałe cioteczki :):):) Zmiany neurologiczne dają o sobie znać :( , kopie koc na wersalce z wielka determinacją i wydaje dziwne dźwięki , a wet mówi że to są zmiany w mózgu ale co jest najważniejsze to że nie cierpi podczas tego . Quote
madcat1981 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dzięĸujemy Myszuniu :-) Moja też tak ostatnio robi, i to częściej niż zwykle, mocniej i dłużej. Właśnie wczoraj mnie zastanowiło, czy to na pewno "zwykłe" senne koszmarki czy nie objaw czegoś innego. Nie można jej wtedy dobudzić :sad: Muszę poobserowować i zapytać lekarza. Quote
Monika z Katowic Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [FONT=Book Antiqua][FONT=Book Antiqua]Paulo Coelho powiedział:[/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]"W życiu bowiem istnieją sprawy, o które warto walczyć do samego końca"...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Buziaki dla MYSZUNI! :)[/FONT] Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 madcat1981 napisał(a):Dzięĸujemy Myszuniu :-) Moja też tak ostatnio robi, i to częściej niż zwykle, mocniej i dłużej. Właśnie wczoraj mnie zastanowiło, czy to na pewno "zwykłe" senne koszmarki czy nie objaw czegoś innego. Nie można jej wtedy dobudzić :sad: Muszę poobserowować i zapytać lekarza. A Sunia to robi w śnie ? Bo Mysia to robi nie podczas snu i wczoraj tez źle się czuła a dziś sobie śpi i na spacerku tez się dobrze czuła :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Monika z Katowic napisał(a): [FONT=Book Antiqua][FONT=Book Antiqua]Paulo Coelho powiedział:[/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]"W życiu bowiem istnieją sprawy, o które warto walczyć do samego końca"...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Buziaki dla MYSZUNI! :)[/FONT] Święte słowa :):):) Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Justynko! Ucałuj Myszunię serdecznie ode mnie! Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Justynko! Ucałuj Myszunię serdecznie ode mnie! Ucałuje na pewno ;) a może kochana Monia ją sama by ucałowała :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Rozliczenie Myszuni : MaBo ---------------------------- 100 zł Maks ---------------------------- 10 zł Monika z Katowic --------------- 35 zł Agata 51 ------------------------ 20 zł Bardzo , bardzo Wam dziękuję :):):) A Myszunia pozdrawia i zaprasza do miziania :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Myszunia zle znosi taka pogode, nie potrafi nawet na wersalke wskoczyc :(:(:( Quote
Cantadorra Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Justynko, podeslij mi na pw swoje dane do przelewu. Troche grosza chcialabym wyslac dla zwierzaczkow. Quote
Recommended Posts