madcat1981 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bazarek na tymczasy Justynki: http://www.dogomania.pl/threads/180757 Quote
madcat1981 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bazarek na tymczasy Justynki: http://www.dogomania.pl/threads/180757 Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Myszunia ma cieczkę ......... Żałuje ze jej nie mogłam wysterylizować 10 lat temu , potem pojawiły się problemy z sercem i już nie było możliwe ... Eustachy znów się sam dziś posikał po masażu :lol: , trzeba go często i długo masować .... Byli dziś u mnie wspaniali ludzie z Gliwic i za kilka dni zaadoptują Omege :lol: :lol: :lol: wypatrzyli na allegro . bardzo dziękuje :lol: Zuzu nadal nie najlepiej sie czuje a Czort już się nie może doczekać zastrzyków ... Quote
Nadziejka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 :loveu::painting::buzi::kociak::bye:Justyniu pozdrawiam goracoooooo:multi:a jam dzis u Justynki buyla i sie goscilam hohooooooooooooooooooooooooooo a kawusie pyszna pilam i wszystkie cudenka zaraz przychodzily na glasianie i na calowanieeeeeee:loveu::loveu::loveu:u Justy to jak sie juz zasiadzie , to czlekowi sie nie chce wstawac , tylko soedzioec i miziac i przytulac ! Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tak kochana , to była ta niemiecka super kawa , no niebo w gębie :D:D:D kochane cioteczki zapraszam na szklaneczkę kawki , była dopiero dziś otwierana przy Ewci , Ewciu kochana bardzo Ci dziękuje ze przyjechałaś , że je wy miziałaś , im to jest tak bardzo potrzebne , Ewuniu dziękuje za wszystko :):):):):):):) Zapraszam cioteczki , wpadajcie , nawet z najodleglejszych krańców polski :D:D:D Kawci i mizianka wystarczy dla wszystkich ;););) Nawet seniorka Myszunia będzie skakać z radości, choć łapeczki sie rozjeżdżają ..... Quote
Nadziejka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 :bigcool::kociak::painting::buzi::iloveyou:Justyniu dziekuje i jaaaaaaaaaa:multi::multi::multi:trzymajcie sie zdrowooooo miciupenki kochane kocikowe i psiaczkowe :multi::multi:Czorcik i blizniaczki sa uroczyyyy no postokroc wszystkie kocie sa urocze Quote
Cantadorra Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Kawka, pogaduchy, a zwierzaki korzystaja :) Quote
Monika z Katowic Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dzień dobry pieskom, kotkom i Justynie! :) Quote
Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witamy całą ferajnę. Cieszymy sie z każdej adopcji. Oby ich jak najwięcej. Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Błagam o pomoc dla mojego tymczaska Rudzika : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109135 Quote
Caragh Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Bohaterka watku, nasza ukochana Mysia :) Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Justynka nie mogę Ci wysłać pw. Wyczyść swoją skrzynkę, kochana! :loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ależ wspaniale Myszunia wygląda. Miziaki, cudaki! Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Justynka i Zwierzaki!!!! Już jadeeee do Was! :):):) Do zobaczenia wkrótce (czyli za jakieś 90 minut!!!) :) :) :) :) Quote
Cantadorra Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hej dziewczynki, jak sie macie. Monika dawaj relacje! Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dziewczyny! Serdecznie proszę o instrukcję ja dodaje się zdjęcia?? Ile ma byś pikseli???? Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dziś mieliśmy odwiedzinki Moniki z Katowic , bardzo dziękujemy , dziękujemy za pomoc , za wszystko , Myszunia tak bardzo się ucieszyła :D a teraz sobie smacznie śpi :) Quote
Monika z Katowic Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja też bardzo, bardzo się cieszę z tej wizyty :):):):) Kotki mnie przytulały, Pedro też mnie przytulił, a Myszunia ze mną spacerowała! :) Quote
madcat1981 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jaka ona jest piękna :loveu::loveu::loveu::loveu: Moniko, niełatwo zaskarbić sobie taką sympatię Pedra... no, no, to już trzeba mieć urok :) Quote
Recommended Posts