Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ewagonzales, wiesz cos jest z tymi oczami. Wprawdzie moj pies nie cierpial, ale miesiac przez smiercia zmętnialy mu oczy. Zrobilismy wszystkie co sie dalo wyniki, na wątrobę, nerki, hormony i wszystko bylo w normie. Po miesiacu nagle upadl i juz nie wstal. Quote
Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witamy całą sforę i jej szefową. Hej Justa, ty dbaj o siebie, bo co zrobią zwierzaki bez Ciebie? Quote
Nadziejka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Cantadorra']Ewagonzales, wiesz cos jest z tymi oczami. Wprawdzie moj pies nie cierpial, ale miesiac przez smiercia zmętnialy mu oczy. Zrobilismy wszystkie co sie dalo wyniki, na wątrobę, nerki, hormony i wszystko bylo w normie. Po miesiacu nagle upadl i juz nie wstal.[FONT=Courier New]toz to prawda najprawdziwsza ...kiedy ktos juz ..pomalu odchodzi z tego swiata do lepszego , wtedy oczy , ktore sa oczami duszy naszej przeciez , wtedy te oczka sa juz w lepszym swiecie ..bez bolu, bez cierpienia ...wierze ze tak jest od zawsze , kiedy moja najdrozsza Mama :-(:-(odchodzila - nagle oczy jejpatrzyly jakby w ten swiat poza nami .....poza wszelkiem zlem ,bylam wtedy mloda dziewczyna ale juz widzialam ze istota mi najdrozsza juz odchodzi w kraine spokojnosci ...cioteczki mamy krolinie , juz staruszenka:multi::loveu:ale jakze rozbrykana hohooooooo:loveu:ma 7 i p[ol latek , skacze na metr z nasza sunka ..otoz nasza krolinia Pysia ma raka ..juz sa przezuty , bo jestesmy po zdjeciu rentgenowskim , ale poniewaz fika jeszcze i bryka , niechaj bedzie az do konca na tem swiecie :loveu:Justyniu dzis w nocy wiecie ze ja wstalam na porcyjke tabletek ...a krolinia dalej szarpac za klatke i ja patrze a jej sie skokow nocnych zachcialo:-o:multi:pofikala godzinke i poszla spac do klatusi , wytarlam oczeta , umylam pupu i buzi dalam , krolinia lulala do ranca , jej oczka jeszcze tu , z nami :loveu::loveu:na tym swiecie , i choc wet patrzy na mnie jak na morderczynie , toc ja mu mowie - doktorze drogi , nie dam uspic jeszcze , bo to ze strasznie wyglada to nie znaczy ze sie meczy ...:evil_lol::evil_lol:bo Pysia u weta zamiera i robi tak jakby sie przewracala , wiec chlopina mysli ze sie meczy lokrutnie :evil_lol::shake: [SIZE=4]kochani ja przepraszam ze [COLOR=Olive]tak sie o sobie rozgadawszy , bom jest gadula okropna :roll:ale dziele bol i radosc z toba Justyniu ty [COLOR=DarkOrange]Czarodziejko Zwierzuniowa:loveu::loveu:mocno sie modle za was ! [/FONT] Quote
_miłka_ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witajcie, Justyna zachęciła mnie do zalogowania się tutaj. Byłam odwiedzić towarzystwo kocio -psie w sobotę. Tara jest przekochanym psem, mimo swojej choroby, ma zawsze siłę wstać powitać gościa. Na spacerach jest już wolniejsza ale i tak ją podziwiam za chodzenie po schodach, psica ma jeszcze siły ale podejrzewam że gdyby nie ten lek przeciwbólowy.....Niestety rak niszczy jej organizm, tutaj chyba jesteśmy bezradni...:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Miłko witaj na w wątku :):):) Bardzo Wam wszystkim dziekuje za dobre słowa , za slowa otuchy ..... Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A dzis nas odwiedziła Caragh :):):) Wymiziała co sie tylko dało a i i tez byłyśmy po 2 razy z psami , oczywiscie Taruni z Myszunia i druga tura to Fibi z Pedro :):):) A do domu wzieła prace domowa :):):) 150 kartek A4 do pocięcia z wyzytówkami tyskich mruczków bo nadal ogromna ilość kotów szuka domu ..... Quote
shinee Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Przepraszam za offa ale niestety nikt się tym zwierzakiem nie interesuje... http://www.dogomania.pl/threads/174088-Sunia-o-ktA-rej-wA-aA-ciciele-najwidoczniej-zapomnieli Quote
Nadziejka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :iloveyou::bye::painting::painting::kociak::kociak::kociak::Cool!:witajcie babelki caluuusy dla was! Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :B-fly:Witaj Tarunia and the Company! Quote
Caragh Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Tiaaa i praca domowa mnie strasznie wciagnela, to taki fajny relax te ciecie :) Tarunia jest silniejsza niz niejeden czlowiek, wczoraj jak bylam sobie smacznie spala, na powitanie goscia ma sile stac, ale jak Justynka wchodzi, to ona, patrzac na jej stan, jak rakieta sie zrywa by sie przywitac :evil_lol: Nam wszystkim jej tak strasznie zal, ze tak musi cierpiec, ale ona zdaje sie mowic no i co sie tak patrzysz ze smutkiem, jestem tu, to pomiziaj mnie lepiej :D Tarunia to wspanialy i wyjatkowy piesio :loveu: A Mysia to mala wariatka :D Wychodzic z nia to zawsze przygoda :D Bo ona wie, ze jej nikt nie ciagnie, no bo guz. Ojjjj wykorzystuje to wykorzystuje :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pomiziajcie i ode mnie Tarunię. I szepnijcie na uszko, że jest wspaniała i ... już nie mogę, bo zaraz będę płakać:oops::( Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Justynko kochana! :loveu: Nie mogę wysłać do Ciebie pw... Może masz pełną skrzynkę? Jutro jadę z uczniami na wycieczkę. :placz: Wrobili mnie w wyjazd do teatru do KRAKOWA. Nie dam więc rady dojechać jutro do Ciebie i zwierzaczków. U nas "pogrom" - grypa szleje i połowa składu kadry na zwolnieniach. I muszę jutro jechać. Dyrektorka niestety nie liczy sie z moimi planami...:shake: Pytam więc o nowy termin - co byś powiedziała na sobotę miedzy 10.00 a 12.00. Tak bardzo bardzo, chcę zobaczyć Tarunię, Myszunię i koteczki.:crazyeye: Proszę odpisz mi, kochana Justynko, czy ta sobota Ci pasuje???? Monika z Katowic Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Justynko kochana! :loveu: Nie mogę wysłać do Ciebie pw... Może masz pełną skrzynkę? Jutro jadę z uczniami na wycieczkę. :placz: Wrobili mnie w wyjazd do teatru do KRAKOWA. Nie dam więc rady dojechać jutro do Ciebie i zwierzaczków. U nas "pogrom" - grypa szleje i połowa składu kadry na zwolnieniach. I muszę jutro jechać. Dyrektorka niestety nie liczy sie z moimi planami...:shake: Pytam więc o nowy termin - co byś powiedziała na sobotę miedzy 10.00 a 12.00. Tak bardzo bardzo, chcę zobaczyć Tarunię, Myszunię i koteczki.:crazyeye: Proszę odpisz mi, kochana Justynko, czy ta sobota Ci pasuje???? Monika z Katowic Oczywiście kochana że mi pasuje :):):) To będziemy na ciebie czekac w soboty :):):) PS Przepraszam że dopiero teraz Ci odpisałam ale miałam interwencje :( szczeniak i kot bo chłopak od tej dziewczyny sie nad nimi znęca i musiałam ją pokierować co ma z tym zrobić :(:(:( Kot zostaje u mnie do czasu wyjaśniena a pies jest na tymczasie u Izy z Katowic ktora mi dziś przywiozła puszki convalescence :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='madcat1981']Pomiziajcie i ode mnie Tarunię. I szepnijcie na uszko, że jest wspaniała i ... już nie mogę, bo zaraz będę płakać:oops::( Kochana dziś jak do mnie przyjechała po raz pierwszy Iza z Katowic i przyszła ta kolerzanka a Tarunia tak jakby mówiła '' tylko mnie miziaj '' ona tak bardzo tego porzebuje ze nawet jak ide spać to Tarunia sie tak układa aby siedała do niej moja ręka :):):):):):):) Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Justynko! Więc do zobaczenia w sobotę, będę między 10.00 - 12.00! Super, że termin pasuje! :) :) :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Justynko! Więc do zobaczenia w sobotę, będę między 10.00 - 12.00! Super, że termin pasuje! :) :) :) No to czekamy , a bedziesz miała pełne rece roboty , gwarantuje Ci to :):):) Quote
Caragh Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):No to czekamy , a bedziesz miała pełne rece roboty , gwarantuje Ci to :):):) A ja bede do znudzenia powtarzac, ze mizianie Taruni i reszty to nie robota, a przyjemnosc i przywilej :p Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dzis o godz. 4.10 odszedł za TM Tenorek Był ze mną ponad 12 lat , trafił do mnie jako młody lecz juz dorosły samiec ... Tenorku na zawsze zostaniesz w moim sercu , bardzo i to bardzo mi Ciebie brak Quote
Lionees Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tak bardzo mi przykro:-(...Justynko-przytulam:glaszcze: Tenorku...:-( [*]:-( Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tenorku....['] Justa, jeszcze raz :glaszcze: Quote
Cantadorra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Justa, przykro mi ze Tenorek odszedl. TRzymaj sie skarbie. Quote
_miłka_ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tenorek był jednym z nietypowych mruczków u Justyny ze względu na swoje srebno-szare umaszczenie. Będzie mi go brakowało :( Justynko trzymaj się... Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kochane, odnowiłam dawny bazarek, może tym razem komuś wpadnie w oko. Zajrzyjcie proszę. Na wiele spraw nie mamy wpływu ale czasem mały gest, kilka złotych może uratować i przedłużyc życie... innemu kotkowi...pieskowi...:sad: B A Z A R E K Quote
Recommended Posts