Nadziejka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Witamy sie porannie :):):):multi::loveu::loveu:[FONT=Courier New]witamy i caluski delikatne przesylamyyyyyyyyyy:loveu:[/FONT] Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Właśnie wróciłysmy ze spacerku i musze dac Taruni tramal bo płacze , juz raz dziś dostała ... a Myszunia OK Quote
madcat1981 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Boże, coraz częściej musisz jej go podawać :placz: Quote
Caragh Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 To chyba zalezy od dnia... byly dni, gdzie pisalas, ze tylko raz, byly dni, ze 2 razy, a ona plakala... Ma biedulinka dni lepsze i gorsze... Oby jak najwiecej tym dobrych :thumbs: Taruniu kochana, drapanko po brzusiu ode mnie, Skarbie :loveu: A dla Myszuni po uszkach :loveu: :D Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Przed nami jeszcze jeden spacer a dokładniej karmienie piwnicznych kotów , a mam je aż w 3 miejscach .... Tarunia sobie niedawno pojadła a Myszunia Dama sie obraziła chyba bo jej nie dałam z ręki bo musiałam robić z mięsem i dopiero jak skończyłam jej dałam ale ona juz nie che :):):) Quote
Caragh Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 hehehe, Mysia, Mysia, Mysia :laugh2_2: Czyli Tarunia juz lepiej :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Tak , Tarunia bardzo dobrze reaguje na tramal :):):) Ale bardzo mnie martwi Tenorek , znówwymiotowal :(:(:( Quote
madcat1981 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Przed nami jeszcze jeden spacer a dokładniej karmienie piwnicznych kotów , a mam je aż w 3 miejscach .... Justa czy Ty w ogóle kiedyś sypiasz????????????:) Quote
Cantadorra Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Justa, nie wiem, jak to robisz, ze masz sily zajmowac sie tyloma zwierzakami. One maja ogromne szczescie, ze akurat sa u ciebie. Milego dnia zyczymy wszystkim twoim podopiecznym, no i oczywiscie tobie! Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Justynko! Masz przeogromne serce dla zwierzaczków. :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 oe wiem co sie dzieje z Tarunia ale rano nie chciała wyjść na spacer , podałałam jej jak zawsze tramal w rozrobinym convalescence mlecznym ale one tego nie tkneła więc podałam jej to w szczykwce prosto doi buzinki to bardzo plakała :( Po spacerku chciała sie napic ale zapłakała jak chciała pic :( podałam jej po raz drugi tramal bezposredsnio do buzinki oczywiście w conva ale juz 15 kropel a ona nadal popiskuje , boze jak ja sie boje co jest . Jak dobrze że mam dzis wolne od labradorów .... Jade dziś z nią i cięzko chorym Tenorkiem do weta :(:(:( Bardzo sie boje :(:(:( Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Justynko! Jedź koniecznie do weterynarza z Tarunią. Może trzeba zmienić lek? Trzymam kciuki. Quote
Cantadorra Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bardzo mi przykro, ze sunia tak cierpi.:placz::placz::placz: Czekamy na wiadomosc od weta. Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tak - bardzo czekamy na nowe wiadomości! Quote
Caragh Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Taruniu... Tenorku... Quote
madcat1981 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Justa, czekamy - i trzymamy kciuki .... nawet nie wiesz jak bardzo :kciuki::(:nerwy: Quote
Caragh Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Taruniu... :cry: :cry: :cry: :cry: Ja jednak mam nadzieje, ze tych tygodni z Tarunia bedzie jak najwiecej Quote
gameta Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Przestańcie. Tarunia cierpi - dalsze przeciąganie wszystkiego jest niehumanitarne... Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nowotwór u Taruni sie rozrasta :(:(:( Jest coraz bardziej wyniszczona :(:(:( Tramal został zmieniony na zastrzyki i to w wiekszej dawce , mamy bardzo mało czasu :(:(:( Kto ma ochore ja odwiedzić to prosze sie spieszyć bo Tarunia ma juz dni policzine , jestem w stałym kontakcie z Pania dr. Julią Mazur i gdy tramal przestanie działac to przyjedzie do mnie do domu pomóc jej odejść a to nadchodzi wielkimi krokami :(:(:(:(:(:(:(:(:( Niestety Tenorek tez jest w bardzo cięzkim stanie , miał zrobione USG , RTG i jest nadal na kroplówkach i dostał paste Calo-Pet :(:(:( Quote
Monika z Katowic Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Boże! Boże! Trzymaj się! Czy mogę o jakieś "namiary" telefoniczne, Justynko? Przyspieszę swoje odwiedziny. Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 U Taruni noc mineła dobrze , dostała tramal w zastrzyku i w nocy sobie pojadła , kupiłam jej te puszki hepitic aby nie musiała sie męczyć z suchą karmą :) Bardzo sie ciesze że w srode przyjedzie do nas Manika z Katowic , przyjedzie wymiziać Tarunie , Myszunie i reszte stada :):):) Moniu czekamy z niecierpliwością na Ciebie :):):) Quote
Recommended Posts