Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Witamy sie porannie :):):):multi::loveu::loveu:[FONT=Courier New]witamy i caluski delikatne przesylamyyyyyyyyyy:loveu:[/FONT]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To chyba zalezy od dnia... byly dni, gdzie pisalas, ze tylko raz, byly dni, ze 2 razy, a ona plakala... Ma biedulinka dni lepsze i gorsze... Oby jak najwiecej tym dobrych :thumbs: Taruniu kochana, drapanko po brzusiu ode mnie, Skarbie :loveu: A dla Myszuni po uszkach :loveu: :D

Posted

Przed nami jeszcze jeden spacer a dokładniej karmienie piwnicznych kotów , a mam je aż w 3 miejscach .... Tarunia sobie niedawno pojadła a Myszunia Dama sie obraziła chyba bo jej nie dałam z ręki bo musiałam robić z mięsem i dopiero jak skończyłam jej dałam ale ona juz nie che :):):)

Posted

Justa, nie wiem, jak to robisz, ze masz sily zajmowac sie tyloma zwierzakami. One maja ogromne szczescie, ze akurat sa u ciebie. Milego dnia zyczymy wszystkim twoim podopiecznym, no i oczywiscie tobie!

Posted

oe wiem co sie dzieje z Tarunia ale rano nie chciała wyjść na spacer , podałałam jej jak zawsze tramal w rozrobinym convalescence mlecznym ale one tego nie tkneła więc podałam jej to w szczykwce prosto doi buzinki to bardzo plakała :( Po spacerku chciała sie napic ale zapłakała jak chciała pic :( podałam jej po raz drugi tramal bezposredsnio do buzinki oczywiście w conva ale juz 15 kropel a ona nadal popiskuje , boze jak ja sie boje co jest . Jak dobrze że mam dzis wolne od labradorów .... Jade dziś z nią i cięzko chorym Tenorkiem do weta :(:(:( Bardzo sie boje :(:(:(

Posted

Nowotwór u Taruni sie rozrasta :(:(:( Jest coraz bardziej wyniszczona :(:(:( Tramal został zmieniony na zastrzyki i to w wiekszej dawce , mamy bardzo mało czasu :(:(:( Kto ma ochore ja odwiedzić to prosze sie spieszyć bo Tarunia ma juz dni policzine , jestem w stałym kontakcie z Pania dr. Julią Mazur i gdy tramal przestanie działac to przyjedzie do mnie do domu pomóc jej odejść a to nadchodzi wielkimi krokami :(:(:(:(:(:(:(:(:(
Niestety Tenorek tez jest w bardzo cięzkim stanie , miał zrobione USG , RTG i jest nadal na kroplówkach i dostał paste Calo-Pet :(:(:(

Posted

U Taruni noc mineła dobrze , dostała tramal w zastrzyku i w nocy sobie pojadła , kupiłam jej te puszki hepitic aby nie musiała sie męczyć z suchą karmą :)

Bardzo sie ciesze że w srode przyjedzie do nas Manika z Katowic , przyjedzie wymiziać Tarunie , Myszunie i reszte stada :):):)
Moniu czekamy z niecierpliwością na Ciebie :):):)