Caragh Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Myszunia - nareszcie mi sie udalo pstryknac foto gdy Myszunia nie spi:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Caragh Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 A Tarunia, to sama sie domaga mizianka i jaaaaa nie przestawac mnie glaskac :laugh2_2: Quote
madcat1981 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Moje moje moje moje ukochane psineczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Straszne miziaki. Myszunia ma uszka jak prawdziwa myszka. :) A Taruni pieknie zagoila sie rana po operacji. Slodkie jestescie psiaki. Dobrej nocy. Milo widziec takie spokojne psiaki na zdjeciach. Quote
Bambino Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 O jasna choina, chciałam dołączyć emotikonkę i cały post mi wywaliło, a emotikonki nie znalazłam. < tu powinien być emotikonek z łomem> Nie pamietam, co napisałam poprzednio, więc w skrócie: Bardzo proszę ode mnie wyściskać i wycałować obie starowinki, choć zdecydowaną faworytką jest Tarunia ( sorry, ale uwielbiam owczarki ), a dla mnie proszę numer konta Justy. Coś jeszcze wycisnę z konta. Dzięki Madcat za ponowne podrzucenie linku do wątku. < emotikonek z buziaczkami > Quote
Caragh Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Bambino bardzo ale to bardzo dziekujemy za pomoc tym schorowanym wspanialym psinkom :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pw Poszlo :) :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Madcat i cioteczki które podarowały fanty jesteście aniolami , aniołami czuwającimi nad moim zwierzyńcem :):):) Bardzo Wam dziekuje :):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Bambino napisał(a):O jasna choina, chciałam dołączyć emotikonkę i cały post mi wywaliło, a emotikonki nie znalazłam. < tu powinien być emotikonek z łomem> Nie pamietam, co napisałam poprzednio, więc w skrócie: Bardzo proszę ode mnie wyściskać i wycałować obie starowinki, choć zdecydowaną faworytką jest Tarunia ( sorry, ale uwielbiam owczarki ), a dla mnie proszę numer konta Justy. Coś jeszcze wycisnę z konta. Dzięki Madcat za ponowne podrzucenie linku do wątku. < emotikonek z buziaczkami > Bambino bardzo , bardzo dziekuje :):):) Quote
Monika z Katowic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Buziaczki najserdeczniejsze dla psich ślicznotek! Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tarunia, Nyszunia i cała reszta pytaja kiedy to Monika z Katowic i Ewa Gonzales sie pojawią i pomiziaja :):):) Quote
Nadziejka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Tarunia, Nyszunia i cała reszta pytaja kiedy to Monika z Katowic i Ewa Gonzales sie pojawią i pomiziaja :):):):multi::multi::loveu::loveu:kochaneeeeeeeeeeeeee mojeee ja juz bym byla ze trzy razy ..ale :shake:Justyniu zas chorobska mie chycily , i tak mi leca dni w bolu i spaniu i troszke w pracy , ale jak nic pol dnia nie boli to wtedy latam jak waryjoyt jaki i tance odprawiam , napewno ku wam :multi::multi::multi:dojade:loveu::loveu:caluski na nocke spokojna:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja pojawię się w grudniu. Jeszcze dokładnie napiszę. Już nie mogę się doczekać!!! :) :) :) Quote
Caragh Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Ja pojawię się w grudniu. Jeszcze dokładnie napiszę. Już nie mogę się doczekać!!! :) :) :) Hehehe, a potem to juz gwarantuje uzaleznienie od tych psinek :lol: i od reszty zreszta tez :lol: Quote
shinee Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja się uzależniłam, a mieszkam w Warszawie :lol: Przynajmniej od obserwowania wątku :razz: Quote
madcat1981 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja też z drugiego końca Polski a zaglądam tu jak do starych znajomych :) Dziouszki, podbijajcie jutro bazarki bo mnie nie będzie :modla: Quote
Caragh Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Shinee, Cioteczko kochana, w pierwszym poscie sa dzialajace bannerki, bo Twoj juz niestety nie przekierowywuje dobrze ;) Madcat, jak bede w domu to masz gwarantowane... chyba ze bede u Taruni i Myszki :evil_lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Ja pojawię się w grudniu. Jeszcze dokładnie napiszę. Już nie mogę się doczekać!!! :) :) :) Super , super , super :):):) Ja też już sie nie moge doczekać a jak już je poznasz '' na żywo '' to już będziesz mam nadzeje nas odwiedzać tak często jak wspaniała Caragh :):):) Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Teraz czułe, wirualne "głaski" dla Staruiszek - Skarbeńków! Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Monika z Katowic'] Teraz czułe, wirualne "głaski" dla Staruiszek - Skarbeńków! Bardzo , bardzo dziekujemy :):):) A ja przed chwilka miałam tel że pani ktora miała sunie podobną do mojej Taruni tylko że mniejszą że ją uspiła bo była agresywna !!! a ja jej mówiłam ze powinna zadzwonic do pani Małgosi do zoopsychologa , dobija mnie takie postępowane :(:(:( Ludzie idą po najmniejszej lini oporu :(:(:( Quote
Caragh Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Bardzo , bardzo dziekujemy :):):) A ja przed chwilka miałam tel że pani ktora miała sunie podobną do mojej Taruni tylko że mniejszą że ją uspiła bo była agresywna !!! a ja jej mówiłam ze powinna zadzwonic do pani Małgosi do zoopsychologa , dobija mnie takie postępowane :(:(:( Ludzie idą po najmniejszej lini oporu :(:(:( Sorry, ale ze sie tak wyraze: glupi babsztyl :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Bez zadnych konsultacji, bez niczgo?? :crazyeye: I wet uspil zdrowego psa?? :crazyeye: :mad: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Tarunia dzis miała problem z zjedzieniem karmy ale jak jej dałam tramal to po około 30 minutach wsuneła całą miske :):):) Quote
Recommended Posts