Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszne miziaki. Myszunia ma uszka jak prawdziwa myszka. :) A Taruni pieknie zagoila sie rana po operacji. Slodkie jestescie psiaki. Dobrej nocy. Milo widziec takie spokojne psiaki na zdjeciach.

Posted

O jasna choina, chciałam dołączyć emotikonkę i cały post mi wywaliło, a emotikonki nie znalazłam. < tu powinien być emotikonek z łomem>
Nie pamietam, co napisałam poprzednio, więc w skrócie: Bardzo proszę ode mnie wyściskać i wycałować obie starowinki, choć zdecydowaną faworytką jest Tarunia ( sorry, ale uwielbiam owczarki ), a dla mnie proszę numer konta Justy. Coś jeszcze wycisnę z konta.
Dzięki Madcat za ponowne podrzucenie linku do wątku. < emotikonek z buziaczkami >

Posted

Bambino bardzo ale to bardzo dziekujemy za pomoc tym schorowanym wspanialym psinkom :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pw Poszlo :) :)

Posted

Bambino napisał(a):
O jasna choina, chciałam dołączyć emotikonkę i cały post mi wywaliło, a emotikonki nie znalazłam. < tu powinien być emotikonek z łomem>
Nie pamietam, co napisałam poprzednio, więc w skrócie: Bardzo proszę ode mnie wyściskać i wycałować obie starowinki, choć zdecydowaną faworytką jest Tarunia ( sorry, ale uwielbiam owczarki ), a dla mnie proszę numer konta Justy. Coś jeszcze wycisnę z konta.
Dzięki Madcat za ponowne podrzucenie linku do wątku. < emotikonek z buziaczkami >

Bambino bardzo , bardzo dziekuje :):):)

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Tarunia, Nyszunia i cała reszta pytaja kiedy to Monika z Katowic i Ewa Gonzales sie pojawią i pomiziaja :):):):multi::multi::loveu::loveu:kochaneeeeeeeeeeeeee mojeee ja juz bym byla ze trzy razy ..ale :shake:Justyniu zas chorobska mie chycily , i tak mi leca dni w bolu i spaniu i troszke w pracy , ale jak nic pol dnia nie boli to wtedy latam jak waryjoyt jaki i tance odprawiam , napewno ku wam :multi::multi::multi:dojade:loveu::loveu:caluski na nocke spokojna:loveu:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ja pojawię się w grudniu. Jeszcze dokładnie napiszę. Już nie mogę się doczekać!!! :) :) :)

Hehehe, a potem to juz gwarantuje uzaleznienie od tych psinek :lol: i od reszty zreszta tez :lol:

Posted

Shinee, Cioteczko kochana, w pierwszym poscie sa dzialajace bannerki, bo Twoj juz niestety nie przekierowywuje dobrze ;)

Madcat, jak bede w domu to masz gwarantowane... chyba ze bede u Taruni i Myszki :evil_lol:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ja pojawię się w grudniu. Jeszcze dokładnie napiszę. Już nie mogę się doczekać!!! :) :) :)

Super , super , super :):):) Ja też już sie nie moge doczekać a jak już je poznasz '' na żywo '' to już będziesz mam nadzeje nas odwiedzać tak często jak wspaniała Caragh :):):)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'] Teraz czułe, wirualne "głaski" dla Staruiszek - Skarbeńków!
Bardzo , bardzo dziekujemy :):):)
A ja przed chwilka miałam tel że pani ktora miała sunie podobną do mojej Taruni tylko że mniejszą że ją uspiła bo była agresywna !!! a ja jej mówiłam ze powinna zadzwonic do pani Małgosi do zoopsychologa , dobija mnie takie postępowane :(:(:( Ludzie idą po najmniejszej lini oporu :(:(:(

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Bardzo , bardzo dziekujemy :):):)
A ja przed chwilka miałam tel że pani ktora miała sunie podobną do mojej Taruni tylko że mniejszą że ją uspiła bo była agresywna !!! a ja jej mówiłam ze powinna zadzwonic do pani Małgosi do zoopsychologa , dobija mnie takie postępowane :(:(:( Ludzie idą po najmniejszej lini oporu :(:(:(
Sorry, ale ze sie tak wyraze: glupi babsztyl :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Bez zadnych konsultacji, bez niczgo?? :crazyeye: I wet uspil zdrowego psa?? :crazyeye: :mad: