Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Garamond]caluskow dla was niunki wy moje wy milionik i do zobaczonka niebawem , musze sie zebrac ..ech czlek [SIZE=2]juz :evil_lol:dziadostwo ....[SIZE=3]Justynko cieplo sie ubieraj :loveu::calus::painting::x-mas::tree1:jak ja bym chciala z wami swieta swiateczkowac hoho:loveu:trzymajcie sie mocnooooooooooooooo [/FONT]

Posted

Myszunia już OK :) Pojadła sobie RC hepatic bo wczoraj nic nie chcoała jeść , uff jaka ulga że nic sie nie dzieje :):):)

Karma już sie kończy i zamówiłam RC hepatic 14 kg , ta ostatnia karma była zakupiona prze Komitet Pomocy dla Zwierzat w Tychach Przystań Ocalenie

Posted

Ty wiesz co, jakoś sobie radzę :) Wkurza mnie kolor - perfidny i te opcje zaawansowane - jednak często używałam emotikonek i podglądu, teraz mi się nie chce;) Wkurza mnie, że najbardziej "newralgiczne" guziki są po angielsku - jeden z nich np. kasuje wszystkie subskrypcje z folderu, inny kasował skrzynkę pw... a potem się ludzie odnaleźć nie mogą - kto wypuszcza do użytku na wpół przetłumaczoną wersję strony...:stupid::roll:

...
Zapraszam, zaglądajcie do bazarku :)

Posted

:loveu::loveu:[quote name='Justa&Zwierzaki']Tarunia i Myszunia sie dzis witają z citeczkami :):):)
:multi::multi:kochane psiateczka sie witaja juhuuuuuuuuuuu:loveu::loveu:caluje delikatniusio w noski kabanoskiiiiiii