Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Udało się!!! Jest banerek! Czyli nigdy nie jest za późno na naukę.

:evil_lol: :thumbs:
Myszeczko kochana zdroweczka multum :thumbs:

Posted

[quote name='danka4u1']Oj,szykuje się nalot na Justę$Zwierzaki.Czekamy,aż śniegi stopnieją,dokupujemy kawkę na więcej osób i przysmaki dla ZWIERZACZKÓW i zjeżdżamy.
Prosimy wszystkie zwierzątka duże i małe,żeby były zdrowe.Dosyć już tych chorób,wetów i zmartwień Justyny.
Widzę,że wszyscy normalni ludzie już śpią,więc dobranoc,bo jutro też jest dzień.
Techniki nadal nie opanowałam-banerek!
Super :D:D:D Zwierzaki mi dzis powiedziały ze będa tak długo chorować az cioteczki nas nie odwiedzą ;););)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Jak tam sie macie zwierzaczki Justynki?

A dziś mamy takie wieści :

Ozzi po tych zastrzykach czuje sie o wiele lepiej , juz nie krwawi z noska ale codziennie dostaje te zastrzyki i tez antybiotyk .

Rudolf zaczyna jeść choć gardło nadal bardzo bolesne i też dostaje codziennie zastrzyki .

Czort czeka na zastrzyki te bardzo drogie na grzybice ( 200 zł 2 zastrzyki )

Myszka też codziennie dostaje zastrzyki i dzielnie walczy z anginą .

Oaza i Omega jeszcze troszkę kichają ale idzie ku dobremu ....

Psotka z dnia na dzień mniej kuleje .

Amelka i Frotka tak bardzo pragną domu a tu nie zanosi sie na to ....

Posted

Litości! Jak Ty ogarniasz te wszystkie dolegliwości zwierzaczków? Od rana pewnie tylko zastrzyki,tabletki przemycane w smakołykach i inne zabiegi medyczne.Podziwiam.Ja nie mogę opanować jednego psa z problemami jelitowymi-kupony,kupony takie i inne-żądanie spacerków w nocy i zaraz o świcie.Wvczoraj było bardzo ładnie,bajkowo,mroźnie i ...ślisko na spacerku o 4 rano.Polecam taki wypad na świeże powietrze z ciepłego łóżeczka w nocy.
W wolnej chwili muszę poczytać sobie Twój wątek od początku.Bardzo Was lubię.Dobranoc.

Posted

Dziewczyny i chłopaki, zdrowieć mi tu zaraz i Justyną się zaopiekować!

By the way, rozliczenie wpłat!!!! Nie ma ani w 1 poście, ani potwierdzeń na bieżąco. A ja stara jestem, kłopoty z pamięcią mam i wolałabym luknąć na 1 stronkę i mieć czarno na białym niż na czarnych kwiatkach wylądować. W moim wieku taki wstyd zawałem można przypłacić!

Posted

Rozliczenia sa w pierwszym poscie, faktycznie grudzien mi gdzies umknal, ale juz sa. Justyna podaje rozliczenie raz w miesiacu, wiec nie mam jak aktualizowac na biezaco.

Posted

Oj nie wszystko jest tak jak ja bym chciała , przy tak wielu zwierzakach brakuje dosłownie rak do głaskania , one tak bardzo tego potrzebują a woluntariuszy nie ma za wielu i nie mogą często przychodzić a te zwierzęta które są przeznaczone do adopcji muszą byc miziaste bo przeważnie takie maja tylko szanse na dom .... A tu jeszcze trzeba codziennie podac immunodol każdemu do buzinki , a to zastrzyki a to inne leki ..... a i 9 kuwet posprzątać , a spacerki z psiakami , osobno Mysia bo juz wiekowa a osobno Pedro i Fibi .... A tez dozo czasu zajmuje mi wyprowadzanie psów od ludzi , bo nie mam nawet rety i muszę jakoś na opłaty zarobić a to nie jest proste ....
No i wieści po wizycie u weta :
Rudolf już znacznie lepiej ale co najmniej do soboty jeździmy do weta na zastrzyki ...
Mysia tez lepiej i też nadal dostaje zastrzyki , Ozi tez ...

Jest problem z insolem zastrzykami dla Czorta , nigdzie nie można go dostać ale moja wspaniała wetka dzwoni wszędzie i pyta i choćby spod ziemi to go zdobędzie ...

Wiec kochane cioteczki zapraszam na kawkę i do miziania aż ręce się zmęczą ;););)

Posted

Oj,pomiziałabym chętnie,aż mi się ręce wyciągają na odległość od Rybnika do Tych,ale obowiązki szkolne i domowe i mizianie mojego staruszka,nie zostawiają mi zbyt wiele czasu.No to dalej nie pojmuję, skąd ty masz tyle sił-pewnie bierze się to z serca- i może doba jest dłuższa w Tychach.W takim razie przenoszę się tam.
Widzę,że już czas powiedzieć;dobranoc Tobie i całemu Twojemu zwierzyńcowi.

Posted

Myszunia po wizycie u weta ma teraz antybiotyk w tbl a tez ma dodatkowo oprócz wet medin i carsiwanu ma furosemid a Rudolf nadal na zastrzykach . Ozzi lepiej tak jak i Oaza z Omegą ... Nadal nie mamy tych bardzo drogich zastrzyków dla Czorta na grzybice ( 2 zastrzyki 200zł )

A doba by mogła miec 48 lub więcej ;)

Posted

Myszka na dzisiejszym, wieczornym spacerku była bardzo grzeczna, choć ciagnęła do klatki, do mieszkania, w którym została Pani Justyna. Niestety zima nikogo nie oszczędza, grypa dopadła i Justę&Zwierzaki. Mysia- w towarzystwie rudego wariata Fibiego i Pedra- przeszła wokół bloku i kiedy znów ujrzała drzwi, prowadzące do domu- uradowana przyspieszyła kroku i i jeszcze bardziej ucieszona, przekroczyła próg. Po schodach wprawdzie szła już wolniej, ale wciąż ma werwę. Na prawdę ciężko uwierzyć, że to już tak wiekowa panna. I w dodatku po mistrzowsku maskowała się i nie dała po sobie poznać, że przecież jej stan zdrowia niestety wymaga sporo do życzenia. W mieszkaniu ułożyła się za to wygodnie na łóżku i cichutko zasnęła.

Posted

Oj,nie dobrze.Zdrowiej Justyno szybko,bo co poczną Twoje zwierzaczki.Przesyłam Ci gorące pozdrowienia i cieplutkie myśli,to szybciej -mam nadzieję- powrócisz do zdrowia.Dobranoc.

Posted

No niestety i mnie dopadła grypa ;) Jak dobrze ze sa jeszcze wokół mnie wspaniali ludzie bo rano ze mną i psami poszła A-Prima , po południu bo ja już nie miałam sił była Lidka a wieczorem i dziś rano Korcziaczki , bardzo Wam dziękuje i wieczorem tez przyjdzie po moje skarby :):):)

Posted

Kochani tu jest watek tak bardzo mi przypominający Tarunie [*] proszę zajrzyjcie tam :( .... ja tak bardzo bym chciała tej suni pomóc a nie mogę bo Pedro nie akceptuje innych ( nowych ) psów :(:(:( Ona tam długo nie pożyje , zabije ja stres :(:(:(