Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A teraz troszke rozliczeń : Z MIAU.PL : Dla Bony -------------------------- 30 zł Dla Majci -------------------------- 20 zł Od Kessi --------------------------150 zł dffTŻ Livy na zabieg Psotki ---------- 100 zł Estre ----------------------------- 20 zł Miłka dla Rafiego ------------------ 40 zł Dla Mikiego ----------------------- 15 z Razem ---------------------------- 375 zł Dla Myszki i na spłate długu za ratowanie Taruni i dalsze leczenie Myszuni :: MaBo --------------------------- 150 zł Maks ---------------------------- 40 zł Agata 51 ------------------------- 20 zł Shinee --------------------------- 50 zł Monika z Katowic ----------------- 30 zł Magenka 1 ----------------------- 15 zł Razem ---------------------------305 zł CEGIEŁKI ALLEGRO DZIĘKI Kamili _ S Nie znam nicków więc pisze pani i miasto : P.Kamila z Półczyn - Zdrój --------- 20 zł P.Agnieszka z Wrocławia ---------- 20 zł P.Anna z Warszawy --------------- 20 zł P.Małgorzata z Żyrardowa --------- 20 zł P.Kamila z Wrocławia -------------- 10 zł P.Joanna z €zefowa koło Otwocka -- 50 zł Weronas -------------------------- 50 zł Razem ----------------------------190 zł BAZARKI Z DOGO ROBIONE PRZEZ MADCAT : Madcat świąteczno - syl ---------- 72.35 zł Madcat od anetek 100 ------------ 42.50 zł Madcat śliwowica ,Kawa,tel itp --- 204.50 Madcat XXL -----------------------31 zł Oraz Justyna 85 ------------------ 36.50 zł Razem --------------------------- 386.85 zł Z zagranicy : Nie moge rozczytać -------------- 120.97 zł Xoom.Com ----------------------- 100 zł Razem ----------------------------220.97 żl WSZYSKIE : 1477.82 zł Wydatki : Wetetynarz dług ---------------- 1000 zł Purina 15 kg sterylized ----------- 139 zł Purina 15 kg na lule włosowe ----- 135 zł Feliway wkład -------------------- 60 zł Mięso mielone w kostkach -------- 144 zł Zwirek 7 szt po 30 zł -------------- 210 zł Nie wliczam wydatków z apteki , ryżu , kaszy , makaronu i innych mięs ani puszek .... Razem : 1688 zł Bardzo , bardzo dziękuje wszystkim Wam :):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='madcat1981']Zapraszam na bazarek na tymczasy Justy&Zwierzaki, wznowiony i odnowiony;) http://www.dogomania.pl/threads/176958-Ciuchy-bA-yskotki-ksiAE-A-ki-i-inne-bazar-dla-tymczasA-w-Justy-Zwierzaki-24-01?p=13822995#post13822995 Maccat wielkie dzięki :):):):):):):):):) Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 MYSZECZKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To wprawdzie nie Mysia, tylko Krecik, ale to taki kochany staruszek :loveu: ze musialam go wstawic :D Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Myszka & Krecik :loveu: Jakie fajne te imionka mają Justynko :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No a biedny Krecik miał iść na karmę dla węza bo jest niepełnosprawny , ma wadę tylnych nóżek ale sobie radzi , ( Tarunia [*] mu bardzo pomagała w rechabilitacji ) teraz już na jedno oczko wcale nie widzi a na drugie tylko troszkę , wiem że węże tez coś muszą jeść ale nie świnki , tak mi jej było żal i tak trafił do mnie .... Świnki morskie mam od kiedy pamiętam i chyba zawsze będe je mieć , co są niesamowite zwierzaki :) Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Więc to jemu pomagała Tarunia? Też kiedyś mieliśmy świnkę ale pewnego dnia o porstu odeszła...Nie wiem, może była starsza niż podejrzewaliśy. Zabraliśmy ją chłopakowi, który jej niekarmił. Miała taki fajny pióropusz na głowie, jak irokez. I... gwizdała:) Zawsze jak sie do niej zagwizało to odowiadała ... super zwierzaczek to był ['] Potem miałam jeszcze szczurka, który na zawsze pozostanie w moim serduszku :( ['] Był taki mądry, że gdy wychodziliśmy do zaprzyjaznionej knajpki na piwo, TZ zabierał go ze sobą na szyi, w kapturze. On sobie siedział, a jak byliśmy na miejscu wysuwał nochalka i wszystko obwąchiwał. Nawet kiedys spróbował trochę piwa z kapsla:diabloti: ale nie smakowało mu (i bardzo dobrze;)) Quote
Monika z Katowic Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Justynka! A jak byłam u Ciebie to mi świnki morskiej nie pokazałaś! :) A ja kocham świnki!!!! :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Justynka! A jak byłam u Ciebie to mi świnki morskiej nie pokazałaś! :) A ja kocham świnki!!!! :) Ups przepraszam , ale on chyba w tym czasie spał w domku , ale jak tylko nas jeszcze odwiedzisz ( a bardzo na to liczę ) to oczywiście że ja pokarze , a raczej jego bo to pan Krecik jest :):):) Quote
Monika z Katowic Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No pewnie, że Was odwiedzę! :) I to nie jeden raz:) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Monika z Katowic napisał(a):No pewnie, że Was odwiedzę! :) I to nie jeden raz:) Jak ja sie ciesze i już czekam :):):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Przepraszam za OT Cangu z miau.pl by wzięła Franka kota który musi zniknąć ( bo alergia dziecka ) na tymczas do Chrzanowa i szukamy teraz transportu , bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu , na miau juz napisałam .... Quote
madcat1981 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Odwiedzam choć na chwilkę :oops: Cześć Justysiowa Gromadko :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Myszunia bardzo nie lubi takiej pogody ..... a na ubranko nie da sie namówić . Quote
Nadziejka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Justyniu wieje strasznie zawieja na kazdem kroku ..nie badzcie dlugo na dworku bo straszniej ma wiac :shake:caluje was wsyckich cieplutenko , Myszunia to skarbus :loveu::loveu:Justyniu niech juz powoli ta wiosna nadchodzi :multi::loveu::multi::loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Myszuni pękł ten malutki guzek pod okiem , wyciekła krew z tak jakby'' kaszą'' i mam nadzieje że to tylko kaszak a nie coś poważnego ...... Quote
Cantadorra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Justa, trzymaj sie, bo idzie oszalec, ciagle cos. Trzymajcie sie dziewczynki i jak z kasza to pewnie kaszak! Quote
Caragh Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Myszuniu, oby nic powaznego za to trzymam :thumbs: Quote
Nadziejka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Myszuniu:loveu::iloveyou::thumbs:Justyniu kobietki trzymamy za was , to moze maluni kaszaczek Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Justynka! Napisz, jak czuje się teraz MYSZUNIA? Quote
madcat1981 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To na pewno kaszak albo coś podobnego do naszego ludzkiego "jęczmienia" (czy psy to mają?:niewiem: Jeśli zrobi się strupek i zacznie się goić to nie ma powodu do niepokoju. Justynko, nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Na razie ciągle wycieka troszkę krew , jedynie co robię to przemywam płynem odkażającym bo nie chce zaszkodzić , jak do poniedziałku to będzie tak wyciekać to jedziemy do weta .... Poza tym nie chce wychodzić na spacer ale to w taka pogodę jest normalne . Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Myszuni już nie wycieka , a ze spacerkami i papusianiem to u niej norma :D Quote
Nadziejka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Myszuni już nie wycieka , a ze spacerkami i papusianiem to u niej norma :D :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
Cantadorra Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pozdrawiamy cala ferajne i wszystkie cioteczki tu zagladajace. Myszunia, prosze badz zdrowa i dobrze jedz! Quote
Recommended Posts