madcat1981 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zapraszam nakolejny bazarek na tymczasy Justyny&Zwierzaki: BAZAREK Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kochani Myszunia tak bardzo nie lubi podawania tych leków ale nie mamy wyjścia ... na spacerki tez chodzimy bardzo mało bo Myszunia źle to znosi ... Quote
Caragh Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Takie mrozy to sie jej nie dziwie, tez je zle znosze, a co dopiero taka babulinka... Trzymaj sie Mysiu, byle do wiosny i bedziesz kicac po trawce i przy sloneczku :D Quote
Monika z Katowic Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dzień dobry Justynko i zwierzaczki :) Co u Was dobrego słychać? :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Dzień dobry Justynko i zwierzaczki :) Co u Was dobrego słychać? :) Witaj kochana Moniu :D:D:D Cały czas czekamy na Ciebie i na Ewunie aby tą super kawcie otworzyć i wypić :D:D:D Szkoda tylko że Madcat , Magenka i Anetek tak daleko mieszkają a Enegy też .... Quote
Monika z Katowic Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Justynko? Jeszcze tej kawy nie otwarłaś? :) :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Justynko? Jeszcze tej kawy nie otwarłaś? :) :) Nie ...czekam na Was kochane cioteczki :D:D:D Quote
Nadziejka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :loveu::lol::loveu:bom ja jest starry kawiarzzzzz Quote
danka4u1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dla mnie dobranoc,a dla Was Justynko i moje ulubione zwierzaczki,do których ciągle zaglądam,chociaż nic nie piszę-spokojnej nocy.Co u Was? Tak mało ostatnio wiadomości.Wszystko w porządku? Jak Myszeńka?A Ty jak się czujesz? Czy kawa została w końcu napoczęta? Spokojnej nocy. Quote
Monika z Katowic Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale mróz okropny! Pewno psiaki (szczególnie Myszunia) nie chcą wychodzić z domku :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dokładnie , nawet twardziel Fifi nie daje rady a Mysznia to dosłownie po kilku sekundach bardzo marznie .... a te biedy w schroniskach a koty którym piwnice sie zamyka :(:(:( nie nawidze takiej zimy .... A za chwilkę ide do koleżanki która tydz temu adoptowała odemknie 5 letnią kotke Prime bo ma problem z zaaklimatyzowaniem si .... Zapraszam na wątek tyskich mruczków czyli moich kocich tymczasów , wątek w podpisie :) Quote
Korciaczki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Fifi... miało być Fibi :lol: Za Primę kciuki Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Korciaczki napisał(a):Fifi... miało być Fibi :lol: Za Primę kciukicie :D . Moze ktos No tak , ja zwykle literówki :D Karciaczki bardzo dziękuję ze wkleiłyście banaerek mruczków :D , jesteście pierwsze które to zrobiłyście :D . Może ktoś jeszcze wklei banerek :):):) Bardzo o to proszę ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Dla mnie dobranoc,a dla Was Justynko i moje ulubione zwierzaczki,do których ciągle zaglądam,chociaż nic nie piszę-spokojnej nocy.Co u Was? Tak mało ostatnio wiadomości.Wszystko w porządku? Jak Myszeńka?A Ty jak się czujesz? Czy kawa została w końcu napoczęta? Spokojnej nocy. Myszunia nie czuje sie najlepiej .... nie chce wychodzić i leków brać i ma kaszel od serca ... Ja tez nie czuje sie najlepiej jak wychodzę na ten mróz , ciągle myślę o tych które nie przeżyją zimy :( A kawusie otworze dopiero jak przyjedzie do mnie któraś z Was kochane dogomaniaczki , a moze Ty Danko wpadniesz , nie mieszkasz aż tak daleko :D A ja uwielbiam kawke i mnie potwornie korci ale nie mogę , czekam na Was :D Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Dla mnie dobranoc,a dla Was Justynko i moje ulubione zwierzaczki,do których ciągle zaglądam,chociaż nic nie piszę-spokojnej nocy.Co u Was? Tak mało ostatnio wiadomości.Wszystko w porządku? Jak Myszeńka?A Ty jak się czujesz? Czy kawa została w końcu napoczęta? Spokojnej nocy. Myszunia nie czuje sie najlepiej .... nie chce wychodzić i leków brać i ma kaszel od serca ... Ja tez nie czuje sie najlepiej jak wychodzę na ten mróz , ciągle myślę o tych które nie przeżyją zimy :( A kawusie otworze dopiero jak przyjedzie do mnie któraś z Was kochane dogomaniaczki , a moze Ty Danko wpadniesz , nie mieszkasz aż tak daleko :D A ja uwielbiam kawke i mnie potwornie korci ale nie mogę , czekam na Was :D Quote
danka4u1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [QUOTE=Justa&Zwierzaki;13967758A kawusie otworze dopiero jak przyjedzie do mnie któraś z Was kochane dogomaniaczki , a moze Ty Danko wpadniesz , nie mieszkasz aż tak daleko :D A ja uwielbiam kawke i mnie potwornie korci ale nie mogę , czekam na Was :D Dbaj o siebie,bo kto zaopiekuje się tyloma bidami.Obejrzałam Twoje mruczki.Urocze.Jak Ty dajesz radę?Ja nie miałam raczej do czynienia z kotami-10 piętro-zawsze towarzyszyły mi psy.Chętnie odwiedziłabym Cię i Twój zwierzyniec,ale nie jestem zmotoryzowana,a i moja orientacja w Twoich stronach jest raczej marna.No ale,kiedy zrobi się trochę bardziej wiosennie,kto wie...Tak,że trzymaj dalej tę kawę.Chętnie poznałabym osobę o takim sercu,jak Ty Koci banerek wstawię sobie,ale muszę najpierw opanować tajemnicze dla mnie operacje komputerowe,bo jestem starej daty babina.Trzymajcie się cieplutko. Quote
Nadziejka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='danka4u1']Dbaj o siebie,bo kto zaopiekuje się tyloma bidami.Obejrzałam Twoje mruczki.Urocze.Jak Ty dajesz radę?Ja nie miałam raczej do czynienia z kotami-10 piętro-zawsze towarzyszyły mi psy.Chętnie odwiedziłabym Cię i Twój zwierzyniec,ale nie jestem zmotoryzowana,a i moja orientacja w Twoich stronach jest raczej marna.No ale,kiedy zrobi się trochę bardziej wiosennie,kto wie...Tak,że trzymaj dalej tę kawę.Chętnie poznałabym osobę o takim sercu,jak Ty Koci banerek wstawię sobie,ale muszę najpierw opanować tajemnicze dla mnie operacje komputerowe,bo jestem starej daty babina.Trzymajcie się cieplutko. :multi::multi::loveu::loveu::loveu:witamy ciotenke :loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Fajnie, że przyszedł nowy gość do Justynki i zwierzaczków :) Justynkowe zwierzaczki! Siedźcie teraz w domku i trzymajcie się z dala od mrozu! Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 danka4u1 napisał(a):Dbaj o siebie,bo kto zaopiekuje się tyloma bidami.Obejrzałam Twoje mruczki.Urocze.Jak Ty dajesz radę?Ja nie miałam raczej do czynienia z kotami-10 piętro-zawsze towarzyszyły mi psy.Chętnie odwiedziłabym Cię i Twój zwierzyniec,ale nie jestem zmotoryzowana,a i moja orientacja w Twoich stronach jest raczej marna.No ale,kiedy zrobi się trochę bardziej wiosennie,kto wie...Tak,że trzymaj dalej tę kawę.Chętnie poznałabym osobę o takim sercu,jak Ty Koci banerek wstawię sobie,ale muszę najpierw opanować tajemnicze dla mnie operacje komputerowe,bo jestem starej daty babina.Trzymajcie się cieplutko. Super :D , to oby do wiosny i dziękuje że wkleisz banerek , w ten sposób więcej osób nas zauważy :D Nie raz nie jest łatwo zapanować nad wszystkim , najgorzej jak chorują a takie do mnie trafiaja najczęściej no i z tymi długami - kosztami jest ciężko .... i gdyby nie pomoc z forum dogo i miau to było by bardzo cięzko , bardzo Wam wszystkim dziekuje :D A wieści z wizyty u weta są takie : Rudolf ma silny stan zapalny gardła i ma gorączkę , dostał kilka zastrzyków i jutro tez jedziemy na zastrzyki .... A Myszunia ma anginę i tez jest na zastrzykach . Quote
madcat1981 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Angina :placz: Wracaj szybko do zdrowia Myszeńko!!! I ty Rudolfiku też!:kciuki: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Myszunia po tych zastrzykach juz zaczeła jeść:):):) A Są też wyniki posiewu Czorta , to jest jakiś paskudny grzyb , zapomniałem nazwę ..... Niestety leczenie bedzie bardzo drogie , tylko 2 zastrzyki to koszt 200 zł Oczywiście będzie leczony na kreske ale i tak to będzie trzeba spłacić ..... A Rudolf nadal nie je sam , karmie go strzykawką mlecznym conwa ..... Quote
Cantadorra Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zwierzaki, apeluje do was, dajcie odetchnac Justynce. Przestancie juz chorowac! Quote
magenka1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 właśnie bo ciotki z północy do Was przyjadą i będzie wtedy źle:loveu: Quote
danka4u1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Oj,szykuje się nalot na Justę$Zwierzaki.Czekamy,aż śniegi stopnieją,dokupujemy kawkę na więcej osób i przysmaki dla ZWIERZACZKÓW i zjeżdżamy. Prosimy wszystkie zwierzątka duże i małe,żeby były zdrowe.Dosyć już tych chorób,wetów i zmartwień Justyny. Widzę,że wszyscy normalni ludzie już śpią,więc dobranoc,bo jutro też jest dzień. Techniki nadal nie opanowałam-banerek! Quote
danka4u1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Udało się!!! Jest banerek! Czyli nigdy nie jest za późno na naukę. Quote
Recommended Posts