Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie mrozy to sie jej nie dziwie, tez je zle znosze, a co dopiero taka babulinka... Trzymaj sie Mysiu, byle do wiosny i bedziesz kicac po trawce i przy sloneczku :D

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Dzień dobry Justynko i zwierzaczki :)
Co u Was dobrego słychać? :)

Witaj kochana Moniu :D:D:D Cały czas czekamy na Ciebie i na Ewunie aby tą super kawcie otworzyć i wypić :D:D:D Szkoda tylko że Madcat , Magenka i Anetek tak daleko mieszkają a Enegy też ....

Posted

Dla mnie dobranoc,a dla Was Justynko i moje ulubione zwierzaczki,do których ciągle zaglądam,chociaż nic nie piszę-spokojnej nocy.Co u Was? Tak mało ostatnio wiadomości.Wszystko w porządku? Jak Myszeńka?A Ty jak się czujesz? Czy kawa została w końcu napoczęta? Spokojnej nocy.

Posted

Dokładnie , nawet twardziel Fifi nie daje rady a Mysznia to dosłownie po kilku sekundach bardzo marznie .... a te biedy w schroniskach a koty którym piwnice sie zamyka :(:(:( nie nawidze takiej zimy .... A za chwilkę ide do koleżanki która tydz temu adoptowała odemknie 5 letnią kotke Prime bo ma problem z zaaklimatyzowaniem si .... Zapraszam na wątek tyskich mruczków czyli moich kocich tymczasów , wątek w podpisie :)

Posted

Korciaczki napisał(a):
Fifi... miało być Fibi :lol:

Za Primę kciuki
cie :D . Moze ktos
No tak , ja zwykle literówki :D Karciaczki bardzo dziękuję ze wkleiłyście banaerek mruczków :D , jesteście pierwsze które to zrobiłyście :D . Może ktoś jeszcze wklei banerek :):):) Bardzo o to proszę ...

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dla mnie dobranoc,a dla Was Justynko i moje ulubione zwierzaczki,do których ciągle zaglądam,chociaż nic nie piszę-spokojnej nocy.Co u Was? Tak mało ostatnio wiadomości.Wszystko w porządku? Jak Myszeńka?A Ty jak się czujesz? Czy kawa została w końcu napoczęta? Spokojnej nocy.

Myszunia nie czuje sie najlepiej .... nie chce wychodzić i leków brać i ma kaszel od serca ... Ja tez nie czuje sie najlepiej jak wychodzę na ten mróz , ciągle myślę o tych które nie przeżyją zimy :( A kawusie otworze dopiero jak przyjedzie do mnie któraś z Was kochane dogomaniaczki , a moze Ty Danko wpadniesz , nie mieszkasz aż tak daleko :D A ja uwielbiam kawke i mnie potwornie korci ale nie mogę , czekam na Was :D

Posted

danka4u1 napisał(a):

Myszunia nie czuje sie najlepiej .... nie chce wychodzić i leków brać i ma kaszel od serca ... Ja tez nie czuje sie najlepiej jak wychodzę na ten mróz , ciągle myślę o tych które nie przeżyją zimy :( A kawusie otworze dopiero jak przyjedzie do mnie któraś z Was kochane dogomaniaczki , a moze Ty Danko wpadniesz , nie mieszkasz aż tak daleko :D A ja uwielbiam kawke i mnie potwornie korci ale nie mogę , czekam na Was :D

Posted

[QUOTE=Justa&Zwierzaki;13967758A kawusie otworze dopiero jak przyjedzie do mnie któraś z Was kochane dogomaniaczki , a moze Ty Danko wpadniesz , nie mieszkasz aż tak daleko :D A ja uwielbiam kawke i mnie potwornie korci ale nie mogę , czekam na Was :D

Dbaj o siebie,bo kto zaopiekuje się tyloma bidami.Obejrzałam Twoje mruczki.Urocze.Jak Ty dajesz radę?Ja nie miałam raczej do czynienia z kotami-10 piętro-zawsze towarzyszyły mi psy.Chętnie odwiedziłabym Cię i Twój zwierzyniec,ale nie jestem zmotoryzowana,a i moja orientacja w Twoich stronach jest raczej marna.No ale,kiedy zrobi się trochę bardziej wiosennie,kto wie...Tak,że trzymaj dalej tę kawę.Chętnie poznałabym osobę o takim sercu,jak Ty Koci banerek wstawię sobie,ale muszę najpierw opanować tajemnicze dla mnie operacje komputerowe,bo jestem starej daty babina.Trzymajcie się cieplutko.

Posted

[quote name='danka4u1']Dbaj o siebie,bo kto zaopiekuje się tyloma bidami.Obejrzałam Twoje mruczki.Urocze.Jak Ty dajesz radę?Ja nie miałam raczej do czynienia z kotami-10 piętro-zawsze towarzyszyły mi psy.Chętnie odwiedziłabym Cię i Twój zwierzyniec,ale nie jestem zmotoryzowana,a i moja orientacja w Twoich stronach jest raczej marna.No ale,kiedy zrobi się trochę bardziej wiosennie,kto wie...Tak,że trzymaj dalej tę kawę.Chętnie poznałabym osobę o takim sercu,jak Ty Koci banerek wstawię sobie,ale muszę najpierw opanować tajemnicze dla mnie operacje komputerowe,bo jestem starej daty babina.Trzymajcie się cieplutko.
:multi::multi::loveu::loveu::loveu:witamy ciotenke :loveu::loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dbaj o siebie,bo kto zaopiekuje się tyloma bidami.Obejrzałam Twoje mruczki.Urocze.Jak Ty dajesz radę?Ja nie miałam raczej do czynienia z kotami-10 piętro-zawsze towarzyszyły mi psy.Chętnie odwiedziłabym Cię i Twój zwierzyniec,ale nie jestem zmotoryzowana,a i moja orientacja w Twoich stronach jest raczej marna.No ale,kiedy zrobi się trochę bardziej wiosennie,kto wie...Tak,że trzymaj dalej tę kawę.Chętnie poznałabym osobę o takim sercu,jak Ty Koci banerek wstawię sobie,ale muszę najpierw opanować tajemnicze dla mnie operacje komputerowe,bo jestem starej daty babina.Trzymajcie się cieplutko.

Super :D , to oby do wiosny i dziękuje że wkleisz banerek , w ten sposób więcej osób nas zauważy :D Nie raz nie jest łatwo zapanować nad wszystkim , najgorzej jak chorują a takie do mnie trafiaja najczęściej no i z tymi długami - kosztami jest ciężko .... i gdyby nie pomoc z forum dogo i miau to było by bardzo cięzko , bardzo Wam wszystkim dziekuje :D A wieści z wizyty u weta są takie :
Rudolf ma silny stan zapalny gardła i ma gorączkę , dostał kilka zastrzyków i jutro tez jedziemy na zastrzyki .... A Myszunia ma anginę i tez jest na zastrzykach .

Posted

Myszunia po tych zastrzykach juz zaczeła jeść:):):) A
Są też wyniki posiewu Czorta , to jest jakiś paskudny grzyb , zapomniałem nazwę ..... Niestety leczenie bedzie bardzo drogie , tylko 2 zastrzyki to koszt 200 zł Oczywiście będzie leczony na kreske ale i tak to będzie trzeba spłacić .....
A Rudolf nadal nie je sam , karmie go strzykawką mlecznym conwa .....

Posted

Oj,szykuje się nalot na Justę$Zwierzaki.Czekamy,aż śniegi stopnieją,dokupujemy kawkę na więcej osób i przysmaki dla ZWIERZACZKÓW i zjeżdżamy.
Prosimy wszystkie zwierzątka duże i małe,żeby były zdrowe.Dosyć już tych chorób,wetów i zmartwień Justyny.
Widzę,że wszyscy normalni ludzie już śpią,więc dobranoc,bo jutro też jest dzień.
Techniki nadal nie opanowałam-banerek!