Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w naszej familii przeplatają się dobre ze złymi wieściami a mianowicie :
Myszunia czuje się w miarę dobrze , jedynie z tym nakarmieniem jej nie jest lekko ... spacerki też nie są zbyt mile widziane i jak nie chce to jej nie zmuszam i robi siku w domu , przecież ona już ma swoje lata ..... no a leków to też nie chce ale musi ...
Dwie białe śnieżki Omega i Oaza bardzo ciężko znoszą kk .
Jutro jadę z połamana Psotunia do Katowic na wyjęcie drutu .
Czarna 5 letnia koteczka Primcia przeprowadza się w sobotę do nowego domku :D:D:D
a też
Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów

Dziś zadzwonił do mnie zrozpaczony pan ze wyjeżdża do Norwegi i niestety właściciel mieszkania sie nie zgadza aby tam zamieszkały koty a są dwie koteczki , matka 11 letnia norweska leśna i jej córeczka 8 letnia nie podobna do matki Mamy bardzo mało czasu bo do 18 stycznia ....

Posted

Ale jak sie ktos chce pozbyc, to uwaza, ze i tak powinna wziasc, bo inaczej pojdzie do schronu lub na bruk... Nie wszystkim zalezy, zeby, jak juz musi oddac, oddac w dobre rece...

Posted

madcat1981 napisał(a):
No ja rozumiem, że Justynka to legenda :D Ale skoro o niej wiedza, to chyba też mają swiadomość jak jej jest trudno:sad:...

Ludzie to częściej dzwonią bo maja zwierze do oddania niż ze chcą adoptować a z propozycja pomocy to już bardzo rzadko .... tylko tyle dobrze że ten pan obiecał pokryć koszty jakby się domek nie znalazł , ale mam taka nadzieje ze ci państwo z Pszczyny co już maja 2 persy że je przygarną ... na dniach będzie ostateczna decyzja , zarazie trwają rozmowy ...

Myszunia dziś taka cicha i spokojna , dobrze że dziś Caragh mi wyprowadziła o 14 psinki bo ja czymś podtrułam ...

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):

Myszunia dziś taka cicha i spokojna , dobrze że dziś Caragh mi wyprowadziła o 14 psinki bo ja czymś podtrułam ...

Jak to podtrułaś??? Coś jej zaszkodziło, tak?:sad: Myszko:shake:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Jak to podtrułaś??? Coś jej zaszkodziło, tak?:sad: Myszko:shake:

Hahaha, nie Mysia, tylko Justyna SIE podtrula. Zjadla z glodu "sie" :evil_lol:

Posted

Dzieci cioteczki kochane , już jest wszystko OK :D , oj juz chyba nigdy nie skusze się na oscypki bo to chyba po nich tak tak sie podtrułam .....

A Przed chwilką trafił do mnie bardzo i to bardzo zaniedbany nie kastrowany pers , kołtun na koltunie , niektóre maja długość na kilkanaście cm :(:(:(
Niestety bez pomocy fachowca nie da mu sie pomóc , jak tylko go dotknę to ból jest bo kołtuny ciągną skórę :(:(:( A to nie jest tanie bo na pewno będzie konieczna narkoza :(:(:(

Posted

Justa - to pewnie przez to że te oscypki to podróby ( zimą nie ma oryginalnych oscypków - oscypki robi się gdy owce są na halach - no siłą rzeczy zimą nie da rady, prawdziwe oscypki są od maja do października)

oj biedulek ... miałam w schronisku podobną sunię ... spędziliśmy nad nią ponad 5 godzin w 4 osoby wycinając kołtuny ....

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Justynko kochana? :loveu:
Napisz, czy masz jakieś pieniądze, w razie konieczności pójścia z MYSZUNIĄ do weterynarza?
Ale tak szczerze, Justyko, napisz...

Szczerze to ja leczę wszystkie zwierzaki na kreskę u weta , a jak mam jakiś grosz to wpłacam a dług to mam tam zawsze .... raz większy a raz mniejszy ....
Myszuni ten guz ładnie wysycha , nie krwawi .... nie wiem jak zabezpieczyć go aby Myszunia go nie drapała ...

Posted

:buzi::painting::iloveyou::iloveyou:Justyniu kochana nasza pozdrawiam i sle caluski i ubieraj sie cieplo ! Caluje Myszke Fibunia Lalunia i Psdrosika :loveu::loveu::loveu::loveu: