Caragh Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Piekny jest bannerek Myszki :) A jednak, nie potrafie wziasc i zmienic, to takie ostateczne :( A jak patrze na bannerek Obu, to i smutno, tak, ale tez mi przypomina te chwile spedzone z Tarunia, te jej mizianko, baranki... Zabijcie, ale nie potrafie go zdjac i juz Quote
Caragh Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Roku słońca, 12-tu miesięcy pogody ducha, 56-tygodni szczęścia, 365-dni miłości, 8760 godzin zdrowia, 525600 minut śmiechu i radości i 31536000 na koncie :) życzy Rex, Pumcia i Ja :) Quote
madcat1981 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Myszko, życzę ci zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Bądź dla swojej Pani promykiem, który uszczęśliwi każdy dzień i rozproszy każdy smutek. Justynko, niech nadchodzący rok obfituje w udane adopcje... niech wspomnienia o Tarze towarzyszą Ci zawsze, gdy będziesz potrzebowała ukojenia, wsparcia, spokoju... niech Cię za TM osłania od nieszczęść i daje sił do pracy. Taruniu ['], gdziekolwiek teraz jesteś, dzięĸuję że w tym roku dane mi było choć poznać twą niezwykłą historię... Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok cyfrę zmienia, [/FONT] [FONT=Times New Roman]wszyscy wszystkim ślą życzenia. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja Ci życzę, Justynko, by w Nowym Roku [/FONT] [FONT=Times New Roman]szczęście i zdrowie miały, Ciebie i Zwierzątka, na oku!:loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] [/FONT] Quote
Cantadorra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziewczynki, oto pierwszy dzien nowego roku. Tradycyjnie: niech bedzie lepszy od poprzedniego! Quote
izzie1983 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Życzę wszystkiego dobrego i dużo zdrówka! Pod koniec miesiąca będę przy kasie to wpłacę troszkę dla Myszki. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kochani Życzę Wam w tym Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil , aby wszystkie smutki pozostały w starym i dużo zdrowia i pomyślności :):):) Myszunia bardzo źle zniosła tę noc , mimo podania leków na uspokojenie , tak do 0.10 było w miarę ale jak jakiś d...il wystrzelił petardę na moim pietrze i to chyba pod drzwiami to Myszunia zaczęła sie tak bardzo trząść i kaszleć , wzięłam ją do łóżka a ona nadal źle sie czuła a i w pewnym momencie ze strachu zrobiła siku pod siebie w łóżku , jak ona sie bała :(:(:( A reszta stada w miere OK , Pedro i Fibi tez dostały po tabl a koty sie pochowały .... Quote
madcat1981 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Biedna, biedna Myszeńka :placz::( Ja na zakończenie roku pokłóciłam się z sąsiadem, który wystrzeliwał mi petardy pod balkonem...niewiele to dało, ale po północy bawił się już tak "dobrze", że przyjechała karetka... nie wiem czy mu łapska poparzyło czy z alkoholem przesadził.. nie chcę wiedzieć.... chcę się już tylko cieszyć, ze cicho...:oops::) Quote
Korciaczki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Myszko, kciuki kciuki kciuki !!! My spóźnione, ale... Quote
Nadziejka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:wielkiego w Nowym Roku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ewuniu jakie to piękne :):):) A Myszunia teraz śpi , nic jeszcze dziś nie zjadła ...... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Korciaczki']Witaj Myszko... Koriaczki jakie piękne zdjęcia wstawiłyście :1luvu: A Myszunia troszkę przed chwilka zjadła , wczoraj jak byłam u weta to wzięłam dla Myszuni carsiwan . Bardzo mi się buntuje przed lekami , nie chce ich brać a musi aby żyć .... Quote
Malwi Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dwa nowe banerki dla każdego coś dobrego ;) podlinkowane Quote
Caragh Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Malwi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Az sie poplakalam :loveu: :loveu: :loveu: Ten drugi bannerek... ahhhh :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Malwi']dwa nowe banerki dla każdego coś dobrego ;) podlinkowane Malwi jak ja dziękuje za banerki :):):) A ten drugi z Tarunią aż serce ściska że już jej nie z nami , to już za 3 dni będzie miesiąc jak jej nie ma z nami :(:(:( Quote
Caragh Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Jak to szybko przelecialo... :( Jakby bylo wczoraj... a to juz miesiac... Quote
Cantadorra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tak, czas szybko leci. Potem pojdzie w lata. Witajcie w Nowy Rok! Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziś już miesiąc mija jak nie ma z nami Taruni :(:(:( Quote
Nadziejka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :candle:[FONT=Book Antiqua]Tarunia biega po lakach bezkresnych Justyniu i pilnuje wszystkich z gory psinka kochana:glaszcze:[/FONT] Quote
madcat1981 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na bazarek na tymczasy Justy&Zwierzaki, wznowiony i odnowiony;) http://www.dogomania.pl/threads/176958-Ciuchy-bA-yskotki-ksiAE-A-ki-i-inne-bazar-dla-tymczasA-w-Justy-Zwierzaki-24-01?p=13822995#post13822995 Quote
Recommended Posts