Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

Piekny jest bannerek Myszki :) A jednak, nie potrafie wziasc i zmienic, to takie ostateczne :( A jak patrze na bannerek Obu, to i smutno, tak, ale tez mi przypomina te chwile spedzone z Tarunia, te jej mizianko, baranki... Zabijcie, ale nie potrafie go zdjac i juz

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roku słońca, 12-tu miesięcy pogody ducha, 56-tygodni szczęścia, 365-dni miłości, 8760 godzin zdrowia, 525600 minut śmiechu i radości i 31536000 na koncie :)

życzy Rex, Pumcia i Ja :)

Posted

Myszko, życzę ci zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Bądź dla swojej Pani promykiem, który uszczęśliwi każdy dzień i rozproszy każdy smutek.

Justynko, niech nadchodzący rok obfituje w udane adopcje... niech wspomnienia o Tarze towarzyszą Ci zawsze, gdy będziesz potrzebowała ukojenia, wsparcia, spokoju... niech Cię za TM osłania od nieszczęść i daje sił do pracy.

Taruniu ['], gdziekolwiek teraz jesteś, dzięĸuję że w tym roku dane mi było choć poznać twą niezwykłą historię...

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok cyfrę zmienia, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]wszyscy wszystkim ślą życzenia. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ja Ci życzę, Justynko, by w Nowym Roku [/FONT]
[FONT=Times New Roman]szczęście i zdrowie miały, Ciebie i Zwierzątka, na oku!:loveu: :loveu: :loveu:[/FONT]
[/FONT]

Posted

Kochani Życzę Wam w tym Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil , aby wszystkie smutki pozostały w starym i dużo zdrowia i pomyślności :):):)

Myszunia bardzo źle zniosła tę noc , mimo podania leków na uspokojenie , tak do 0.10 było w miarę ale jak jakiś d...il wystrzelił petardę na moim pietrze i to chyba pod drzwiami to Myszunia zaczęła sie tak bardzo trząść i kaszleć , wzięłam ją do łóżka a
ona nadal źle sie czuła
a i w pewnym momencie ze strachu zrobiła siku pod siebie w łóżku , jak ona sie bała :(:(:(
A reszta stada w miere OK , Pedro i Fibi
tez dostały po tabl a koty sie pochowały ....

Posted

Biedna, biedna Myszeńka :placz::(

Ja na zakończenie roku pokłóciłam się z sąsiadem, który wystrzeliwał mi petardy pod balkonem...niewiele to dało, ale po północy bawił się już tak "dobrze", że przyjechała karetka... nie wiem czy mu łapska poparzyło czy z alkoholem przesadził.. nie chcę wiedzieć.... chcę się już tylko cieszyć, ze cicho...:oops::)

Posted

[quote name='Korciaczki']Witaj Myszko...

Koriaczki jakie piękne zdjęcia wstawiłyście :1luvu:
A Myszunia troszkę przed chwilka zjadła , wczoraj jak byłam u weta to wzięłam dla Myszuni carsiwan . Bardzo mi się buntuje przed lekami , nie chce ich brać a musi aby żyć ....

Posted

Malwi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Az sie poplakalam :loveu: :loveu: :loveu: Ten drugi bannerek... ahhhh :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Malwi']dwa nowe banerki dla każdego coś dobrego ;) podlinkowane

Malwi jak ja dziękuje za banerki :):):) A ten drugi z Tarunią aż serce ściska że już jej nie z nami , to już za 3 dni będzie miesiąc jak jej nie ma z nami :(:(:(