Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że prosta baba się wystraszyła. Że jakaś pomoc, Stowarzyszenie, i trzeba będzie płacić.

Jest szansa dogadać się z nią? Nic nie płaci, tylko niech odda. Ja mogę zadzwonić.

• Upvote 1
Posted
Dnia 31.12.2022 o 17:01, Aska7 napisał:

Nie wiem kto to czyta, ale jest 5 tys. nagrody. Ode mnie. Jeśli znajdzie się żywa i zdrowa.

Aska, sorki, ale nie szalej. Ja wiem, że to Twoje pieniądze. Ale w ten sposób popiera się  nieuczciwość ludzi.

Myślę, że 200 zł to też nie mało.

• Upvote 1
Posted
Dnia 31.12.2022 o 17:17, Aska7 napisał:

Tysiu, napisz proszę w ogłoszeniu, że prywatna osoba oferuje taką nagrodę.

Nie wygłupiaj się. Tysiąc dobrze brzmi.

Posted

Spokojnie naprawdę. Nie macie pojęcia (ja mam), co potrafi zrobić osaczona wiocha, żeby nie mieć kłopotów. Psa siekierą zarąbie i zakopie, przepraszam za horror, ale wiem, co gadam.

• Upvote 1
Posted

Proszę nic już nie pisać. Proszę umieścić w ogłoszeniu moją ofertę. Ja też mieszkam na wsi. Długo. I proszę nie traktować mnie jak kretynkę : ) o wszystkim o czym pisze rozi i Poker wiem, ale to nie jest tak do końca. 

• Like 2
Posted

Aśka jesteś WIELKA. Trzymam kciuki, żeby sunia się znalazła cała i zdrowa. A do ludzi, którzy mają coś wspólnego ze zniknięciem psinki chciałam zaapelować że KARMA WRACA. A ty jeden z drugim jak coś wiesz to puść sygnał, nawet anonimowy, bądź człowiekiem, miej serce. Inaczej jak coś się stanie tej istocie będziesz ją mieć na sumieniu.

• Like 1
Posted
Dnia 31.12.2022 o 18:20, Tianku napisał:

Jest już post na fb Stowarzyszenia 

Oby było szczęśliwe zakończenie 

Co za koszmarny koniec roku 😞

Co piszą? Nie mam adresu tego Stowarzyszenia.

Posted
Dnia 31.12.2022 o 17:17, Aska7 napisał:

Tysiu, napisz proszę w ogłoszeniu, że prywatna osoba oferuje taką nagrodę.

Dziekuje. Na zrzutce też ktoś wpłacił na nagrodę. Myślę że jakoś to potem podzielimy, bo nie godzę się abyś wzięła całą kwotę na siebie ;).

Posted

Szanowni krewni wobec tego apeluję do waszych sumień, z szacunku do waszego zmarłego krewnego, który w tym momencie z pewnością spokoju nie może zaznać proszę pozwolić by jego najukochańszy pies mógł znaleźć dom. Karma naprawdę wraca. 

• Like 1
Posted
Dnia 31.12.2022 o 09:28, rozi napisał:

Trzeba im spokojnie powiedzieć, że Łatka prawnie jest pod opieką Stowarzyszenia. I jeśli ktoś chce adoptować, to są do załatwienia formalności, musi podpisać dokumenty adopcyjne. Spokojnie, bez straszenia, może wtedy powiedzą, gdzie sunia jest. A potem się zobaczy.

Też mi się wydaje, że trzeba z nimi spokojnie i po dobroci, bez względu na to, co każda z nas myśli. 

Posted

Bali sie o swoj wizerunek na wsi ... Ze psa nie wzieli... To teraz na pewno ich wizerunek ulegnie poprawie

Zreszta nie wazne nie zaluguja nawet na pisanie o nich..

• Like 2