Jump to content
Dogomania

Kira teraz Kika adoptowana!. Zabiedzona sunia ze Szczebrzeszyna prosi o pomoc! Ma na imię Kira. Jej majątek to szkielet i futro.

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.01.2023 o 22:49, Alaskan malamutte napisał:

To jest nadzieja, że się spotkacie 🙂 Kiry nie da się nie poznać. 

Nie jest to na naszych trasach spacerowych, ale może zobaczę Kirunię z autobusu. A może spotkamy się w Parku Sieleckim 

• Like 1
Posted
Dnia 2.01.2023 o 07:53, Gabi79 napisał:

Nie jest to na naszych trasach spacerowych, ale może zobaczę Kirunię z autobusu. A może spotkamy się w Parku Sieleckim 

Napewno Gabi:) Jak to blisko Ciebie to napewno któregos dnia spotkasz Kirunię:)

Posted

Rozmawiałam z p. Zbyszkiem. Kira w domu zachowuje się swobodnie. Trochę nieufnie podchodzi do obcych (wczoraj odwiedził ich syn) ale po chwili juz jest ok. 

Jeden kot już się ośmielił, drugi jeszcze nie. Kira nie startuje do kotów, bardziej z ciekawości podchodzi. 

Noc przespana, wszystko dobrze. Na spacerach ciągnie jak parowóz. Byli już na spacerze po 6, na drugi wychodzili jak dzwoniłam, czyli po 9. 

Pan Zbyszek ma zamiar wychodzić z nią na ogrodzony wybieg dla psów, aby tam wybiegała się czy pobawiła z innymi psami. 

Jak dostane zdjęcia to wstawię. 

• Like 4
Posted

Oby tak dalej. Fajnie się czyta, że Kira tak sobie dobrze z kotami układa życie i ogólnie jest zadowolona. Takie plasterki na serce zawsze dobrze robią 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 2.01.2023 o 09:26, DORA1020 napisał:

Napewno Gabi:) Jak to blisko Ciebie to napewno któregos dnia spotkasz Kirunię:)

Bardzo bym chciała. A swoją drogą w Sosnowcu mieszkają bardzo fajni ludzie, dlatego się tu przeprowadziłam😉

Posted
Dnia 2.01.2023 o 12:54, Gabi79 napisał:

Bardzo bym chciała. A swoją drogą w Sosnowcu mieszkają bardzo fajni ludzie, dlatego się tu przeprowadziłam😉

Też tak myślę, w Katowicach chyba też,wogóle na tamtym terenie jest więcej adopcji,szkoda,że to tak daleko.

• Like 1
Posted
Dnia 4.01.2023 o 09:44, DORA1020 napisał:

Trochę się martwię,bo Kira szczęśliwa,co widać na filmikach:) ale kotki się boją:(

Koty już powoli się oswajają. Jeden już podchodzi do Kiry. Będzie dobrze!

• Like 1
Posted
Dnia 4.01.2023 o 15:58, Alaskan malamutte napisał:

Mamy cudowny filmik jak Kira śpi wtulona w pana. 

Z kotkami jeszcze nie do konca ulożyly się stosunki ale pan pracuje nad tym.

Asiu, tam widać wyraźnie Pana. Nie wiem, czy możemy wgrać...