Jump to content
Dogomania

Kira teraz Kika adoptowana!. Zabiedzona sunia ze Szczebrzeszyna prosi o pomoc! Ma na imię Kira. Jej majątek to szkielet i futro.

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.12.2022 o 16:50, guccio napisał:

Zaczynam robić bazarek z fantów swoich i Alaskan.50% będzie na sunię.

Pięknie dziękujemy ❤️

Dnia 16.12.2022 o 19:22, Tyśka) napisał:

Wspaniale 😍 Szczęśliwej podróży jutro!

Oj tak, żeby przebiegała bez zakłóceń

Posted

Sunia już jedzie,. Na razie jest wystraszona, piszczy. Nie wie, że właśnie zaczyna się nowy, lepszy etap w jej życiu.

Dora, dziękujemy za zaufanie. Sunia będzie miała dobrze, będzie bezpieczna, zaopiekowana i będą zdjęcia 🙂

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

To ja dziekuję:) Przeciez sunia musi być odkarmiona,odpchlona,odrobaczona,zaszczepiona,wysterylizowana,

a ja nie wiem czy poradziłabym sobie,kiedyś tak,w tej chwili juz nie.

Szkoda mi jej,bardzo,bo ona juz pomalutku zaczęła się przyzwyczajać do nowego miejsca,przeciez nie wie  dokąd jedzie i dlaczego,dlatego płacze

Posted
Dnia 17.12.2022 o 16:40, DORA1020 napisał:

To ja dziekuję:) Przeciez sunia musi być odkarmiona,odpchlona,odrobaczona,zaszczepiona,wysterylizowana,

a ja nie wiem czy poradziłabym sobie,kiedyś tak,w tej chwili juz nie.

Szkoda mi jej,bardzo,bo ona juz pomalutku zaczęła się przyzwyczajać do nowego miejsca,przeciez nie wie  dokąd jedzie i dlaczego,dlatego płacze

Za kilka godzin będzie lepiej. Serce pęka, ale jedzie po lepsze życie.

Opłaciłam test na parwo 50 zł, zaraz wpiszę w rozliczenia. Bardzo dziękujemy, że udało się go zrobić. To pozwoli na wstrzymanie się ze szczepieniem do czasu, aż będzie silniejsza.