Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.10.2022 o 18:27, Poker napisał:

Panie z TOZu w Policach pojadą w czwartek. Skontaktują się z panią.

Dam pani znać dzisiaj.

Zadzwoniłam do pani, ale adoptowała skądś pieska, chyba ze schroniska.

Trudno się mówi. To znaczy, że Bąbelek nie był jej pisany.

A panie z TOZu zgodziły się  zrobić wizytę.Dziękuję im za gotowość.

Dnia 19.10.2022 o 16:18, Poker napisał:

I znowu nikt nie dzwoni o uroczego Bąbelka.

Dnia 19.10.2022 o 17:41, rozi napisał:

A on rośnie...

Przykro, że tak wyszło, myślę, że to byłby dobry dom, ale widać tak miało być. O Bąbelka są zapytania, już leosze, niż te pierwsze, ale to jeszcze nie dom dla maluszka. Np dzisiaj dzwonił pan, który szuka szczeniaka dla swojego 62 letniego samotnego  sąsiada na wsi i wybrał  Bąbelka. Z jego wypowiedzi  wszystko wygląda tam wspaniale, ale przy okazji dowiedziałam się, że  poprzedni piesek zaginął w dziwnych okolicznościach, a jak powiedziałam o wizycie i sprawdzeniu ogrodzenia, to jakoś rozmowa już się nie kleiła. Parę minut temu dzwoniła pani z Wrocławia - dom z ogrodem, na górze córka z 3 dzieci, które lubią zwierzęta i chcą pieska. Poprzedni jamnikowaty zginął pod kołami auta, bo był jak to pani określiła, zbyt szybki. Takie to są na razie te zapytania o cudnego Bąbelka. Jutro zrobię jeszcze jedno ogłoszenie na Legnicę. Czekamy, bo przecież gdzieś jest ta jego rodzina. 

Posted
Dnia 11.10.2022 o 16:54, Poker napisał:

Widzę, że Szafirki się zakochały  w Bąbelku. Wcale się nie dziwię. Na czym polega jego wyjątkowość?

Wygląda na to, że ma masywne łapusie, co dodaje mu uroku.

Na tym zdjęciu wygląda jakby fruwał na niewidzialnych skrzydełkach.

IMG_20221011_133747_800x530.jpg

🍀❤️🍀
Zagglądam do maluteczka przecudownego z mnostwem pozdrowień

Posted

O Bąbelka od niedzieli nikt nie dzwoni. Wcześniej były same beznadziejne zapytania,teraz cisza. Poproszę jutro Hanię o parę nowych zdjęć i trzeba będzie chyba zrobić jakieś nowe ogłoszenie/ogłoszenia.

Posted

Odezwała się rodzina, tylko nie dosłyszałam miejsciwości - albo Żary albo Żagań, byłam na cmentarzu: dom z ogrodem, rodzina z dwójką dzieci, w domu jest jeden piesek. W czasie wakacyjnych wyjazdów państwo korzystali z hoteliku szafirki.  Wysłałam ankietę, jak przyjdzie wypełniona podeślę Poker i przekażę nr tel.  Potrzebne kciuki, może cis ruszy w sprawie adopcji Bąbelka. 

Posted

Możecie na razie puścić kciuki, bo  Bąbelek niestety nadal szuka domu. Pan zadzwonił do ona03 z informacją, że rezygnuje z adopcji.  Ma pecha maluch.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 18:07, Poker napisał:

Możecie na razie puścić kciuki, bo  Bąbelek niestety nadal szuka domu. Pan zadzwonił do ona03 z informacją, że rezygnuje z adopcji.  Ma pecha maluch.

Poker, moje ogłoszenie na Szczecin. Zmienić na Opole? Mamy tam Kado do wizyty...

Posted
Dnia 2.11.2022 o 19:21, Alaskan malamutte napisał:

Poker, moje ogłoszenie na Szczecin. Zmienić na Opole? Mamy tam Kado do wizyty...

Pewnie.

Ja już zgłupiałam i nie wiem gdzie on ma ogłoszenia.

szafirka pisałam do mnie ,że jakaś pani jest nim zainteresowana i chce go zobaczyć przed procedurami. Wyraziłam zgodę.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 18:07, Poker napisał:

No faktycznie nie ma szczęścia maluszek😓 Pan dobijał się do mnie w sobotę, wykazał się cierpliwością, bo miałam pogrzeb w rodzinie  i oddzwonilam dopiero po paru godzinach. Wydawało się, że bardzo im zależy. Ale w niedzielę dopytywał mnie o mamę Bąbelka i prosił o zdjęcie, do Hani też pisał, więc myślę, że zaczęli mieć wątpliwości. 

Posted
Dnia 2.11.2022 o 21:51, Alaskan malamutte napisał:

Ups...poprawię. Zdjęcia by się przydały aktualne...

Prosiłam Hanię, ale na pewno czekała do jutrzejszej wizyty ... Trzeba odmówić ogłoszenia, jutro kończy się u mnie wyróżnienie, może zdążę z promocją.