Jump to content
Dogomania

Maluch w DS we Wroclawiu. Bąbelek bez mamusi pojechał do Szafirki. Jak da sobie radę?

Recommended Posts

Posted

hotel Bąbla w październiku i wrześniu - 34 x 12 zł = 408 zł, szczepienie na choroby zakaźne 50 zł, czipowanie 40 zł. 

RAZEM poproszę 498 zł.

Karmę opłaciła Fundacja ZEA

Posted
Dnia 7.11.2022 o 16:03, szafirka napisał:

hotel Bąbla w październiku i wrześniu - 34 x 12 zł = 408 zł, szczepienie na choroby zakaźne 50 zł, czipowanie 40 zł. 

RAZEM poproszę 498 zł.

Karmę opłaciła Fundacja ZEA

Proszę o dane do przelewu.

Dziękuję ZEA za karmę.

Posted
Dnia 7.11.2022 o 12:16, Tyśka) napisał:

Nie rozumiem ciszy. U mnie ma prawie 900 wyświetleń i kilkanaście pobrań telefonu... Bąbelek bardzo mi się podoba, czemu takich psiaków nie było jak szukałam dla nas pupila 😄 

No niestety, nie ma żadnych innych telefonów, o wszystkich zapytaniach  piszę tutaj. Dzisiaj rozmawiałam z pańcią Sisi, mamci Bąbelka. Bardzo przejęła się, że maluch bez  domu, znowu popytaj wśród znajomych psiarzy. 

Posted
Dnia 10.11.2022 o 21:27, Tola napisał:

Wysłalam dzisiaj ankietę do rodziny zainteresowanej Bąbelkiem, okolice Lubina. 

O, może w końcu. Dzięki.

Posted
Dnia 11.11.2022 o 11:04, Poker napisał:

Ciekawe czy i kiedy odeślą

Na razie nie mam nic.

To ich pierwszy pies w rodzinie, więc na pewno jeszcze dyskutują.

Dam znać jak tylko przyjdzie ankieta, jeśli odeślą.

Posted

Nie mam ankiety, niestety☹️ Pani już się nie odezwała, nie odpisała na mój SMS.                                            Dzisiaj dzwonił pan z Wrocławia, w krótkim czasie miał 3 psy, gdzieś porozdawał, w tym jednego bardzo chorego, nie potrafi powiedzieć, co z nim się stało. No jakaś tragedia z tymi telefonami. 

Posted
Dnia 12.11.2022 o 14:45, Tola napisał:

Dzwoniła pani z Wrocławia, wysyłam ankietę: mieszkanie w bloku, 11 letnia córka. 

Brzmi lepiej.

• Like 1