Jump to content
Dogomania

Inka i jej szczeniak Usia – niechciane, porzucone na podzamojsiej wsi, czy w niedalekiej przyszłości staną się dla kogoś całym światem? Inka zamieszkała we Wrocławiu, a Usia w Dobrzykowicach pod Wrocławiem:):):):)

Recommended Posts

Posted

Jakiś zły czas nastał, ludzie nie słuchają co się do nich mówi, nie czytają ze zrozumieniem ogłoszeń, a potem szaleją. Wszystkich chętnych na psa przy wysyłaniu ankiety informujemy, że jej wypełnienie nie gwarantuje adopcji, a i tak zdarzają się takie przypadki jak teraz  przy Usi. Ja dzisiaj miałam  zapytanie o Inkę i Usię  -  pani była oburzona, że nie znam całej historii psów, które ogłaszam.😏

Posted

Dostałam odpowiedź na OLX

Jestesmy 4 osobową rodziną spod Wrocławia, mieszkamy w bliźniaku ze sporym ogrodem i bardzo chcemy zaopiekować się suczką. Mieszkamy na spokojnym osiedlu, wokol sporo terenów spacerowych:) będzie jej u nas dobrze:)

Nazywam sie Ewa S.....

Może akurat?

Posted
Dnia 28.10.2022 o 08:21, Poker napisał:

Dostałam odpowiedź na OLX

Jestesmy 4 osobową rodziną spod Wrocławia, mieszkamy w bliźniaku ze sporym ogrodem i bardzo chcemy zaopiekować się suczką. Mieszkamy na spokojnym osiedlu, wokol sporo terenów spacerowych:) będzie jej u nas dobrze:)

Nazywam sie Ewa S.....

Może akurat?

Może...niech zadzwoni

Posted
Dnia 27.10.2022 o 23:32, Poker napisał:

Oby nie było tak, że dobre domy już są zajęte i trzeba będzie poczekać, aż nowe się pojawią.

Na to wygląda, że tak właśnie jest 😞

Posted
Dnia 28.10.2022 o 10:24, Alaskan malamutte napisał:

Pani zadzwoniła. Jest jedno ale...mąż ma wątpliwości...pani ma rozmawiac z mężem.

Jeśli będzie ok zrobisz wizytę?

zrobię

Posted
Dnia 28.10.2022 o 13:47, Poker napisał:

zrobię

Państwo zadzwonili dzisiaj. Są zdecydowani na Usię. 

Panstwo mieszkają w domku jednorodzinnym. Tzw bliźniaku. W domu pan, pani i dwie dziewczynki 7 i 13 lat. Inicjatorem adopcji jest pani. Wszyscy się zgadzaja na psa. Dzisiaj rozmawiałam z panem ktory powiedzial ze jezeli potrzeba potwierdzenia zgody krwią to jest gotowy😁

Wysyłamy ankietę. Jeśli wszystko bedzie dobrze to poproszę Ciebie Poker o wizytę.

• Like 4
Posted
Dnia 30.10.2022 o 16:44, Alaskan malamutte napisał:

Ankieta dotarła. Poker, bardzo proszę o wizytę!! Namiary wysyłam na PW

Kciuki na pokład!!!

Dnia 30.10.2022 o 20:44, Poker napisał:

Jestem umówiona jutro na 14.

Kciuki zaciśnięte mocno, 14-ta coraz bliżej....

Posted

Cosik napiszę o rodzince.

Mama, tato i 2. córcie - 13 i 7 lat. Cała rodzinka miła, ciepła.

Pani już nie może wytrzymać, tak chce mieć u siebie Usię. Dziewczynki też, no i pan domu jest bardziej wyważony, ale też się cieszy.

Na tyle nie mogą wytrzymać, że na propozycję Szafirki, by odebrali sunię dziś, podjęli natychmiast decyzję, że wsiadają w samochód i jadą po nią.

Państwo mieszkają w ładnej , podwrocławskiej miejscowości dokąd przeprowadzili się niedawno.

Usia będzie miała spacery i bieganie po ogródku. Uprzedzałam, że może kopać dołki, ale panią to nie zraziło.

Pani myśli też o pójście  z Usią do przedszkola, które mają w pobliżu.

I co jeszcze ważne. Pani pracuje z domu, więc będzie mogła czuwać nad sunią i przyuczać do czystości.

Są obiecane zdjęcia i filmiki.

• Like 3
  • Upvote 1