Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.11.2022 o 16:26, Ewa Marta napisał:

Czy któraś z Was ma promocje na wyróżnienie? Chętnie odeślę kasę 🙂

Ewuniu, promocje na Olx już tak nie działają jsk kiedyś. 

Nie można promocyjnie wyróżnić nie swoich ogłoszeń. 

Posted
Dnia 1.11.2022 o 16:26, Ewa Marta napisał:

Czy któraś z Was ma promocje na wyróżnienie? Chętnie odeślę kasę 🙂

Ja mam na koncie fundacyjnym 7O%, mam też ogłoszenie Poli, podawałam tutaj link do Olx. 

Posted
Dnia 2.11.2022 o 13:08, Tola napisał:

Ja mam na koncie fundacyjnym 7O%, mam też ogłoszenie Poli, podawałam tutaj link do Olx. 

Gdybyś mogła wyróżnić Polę na miesiąc, ja od razu przeleje Ci podaną kwotę. 

Posted

Marta Alicja zadzwoniła, ze rodzina z Gliwic szuka pieska niedużych rozmiarów do towarzystwa dla swojej suni. Wysłałam jej zdjecia Poli. Jesli się spodoba, to panstwo chcieliby najpierw przyjechać poznac psy ze soba, zeby zobaczyć czy ich suczka zaakceptuje nową kolezankę. podobno jedne psy lubi, inne nie bardzo i boi sie dużych psów. Może akurat to bedzie to. Pola wyszalałaby się z druga sunią jak u nas.

• Like 1
Posted
Dnia 2.11.2022 o 20:02, Jaaga napisał:

Marta Alicja zadzwoniła, ze rodzina z Gliwic szuka pieska niedużych rozmiarów do towarzystwa dla swojej suni. Wysłałam jej zdjecia Poli. Jesli się spodoba, to panstwo chcieliby najpierw przyjechać poznac psy ze soba, zeby zobaczyć czy ich suczka zaakceptuje nową kolezankę. podobno jedne psy lubi, inne nie bardzo i boi sie dużych psów. Może akurat to bedzie to. Pola wyszalałaby się z druga sunią jak u nas.

Pan dzwonił, odesłałam go do Alaskan, ale tam jest kot w domu.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 20:02, Jaaga napisał:

Kciuki również trzymam.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 20:05, Tola napisał:

Pan dzwonił, odesłałam go do Alaskan, ale tam jest kot w domu.

To odpada zupełnie, Pola na wszystko poluje. Kiedy przyjechała, to ledwo wyszła z auta,zrobiła rozpierduchę wśród kur. Na każde zwierze, które nie jest psem tak reaguje. To jedyny pies, który ugryzł świnię.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 20:33, Jaaga napisał:

To odpada zupełnie, Pola na wszystko poluje. Kiedy przyjechała, to ledwo wyszła z auta,zrobiła rozpierduchę wśród kur. Na każde zwierze, które nie jest psem tak reaguje. To jedyny pies, który ugryzł świnię.

No odpada i to nie tylko z powodu 15 letniej koteczki. 

Państwo szukają bezproblemowego pieska, który dogada się z ich sunią. 

Zaryzykowali adopcję suczki ze schroniska. Pan twierdzi, że zostali oszukani. Sunia miała lęk separacyjny, zniszczyła cztery klatki kenelowe...nie poradzili sobie i zwrócili sunię do schroniska....

Teraz sa bardzo ostrożni i szukają z domów tymczasowych i hotelików. 

Powiedziałam, ze ja nigdy nie zagwarantuję, że będzie wszystko idealnie, że sunie się dogadają, a tego państwo oczekują....

Posted
Dnia 2.11.2022 o 22:14, Ewa Marta napisał:

Bardzo dziękuję. Poproszę na pw informacje ile i na jakie konto mam przelać.

Mam zniżkę i cieszę się, że mogłam wykorzystać dla  Poli. Może kiedyś przy podobnej okazji u Ciebie skorzysta jakiś "mój" pies.

Posted
Dnia 2.11.2022 o 22:46, Tola napisał:

Mam zniżkę i cieszę się, że mogłam wykorzystać dla  Poli. Może kiedyś przy podobnej okazji u Ciebie skorzysta jakiś "mój" pies.

Bardzo serdecznie dziękuję. U nas tylko u Ellig i Alaskan, bo ja nie robię ogłoszeń i nie dostaję zniżek 😞

Posted
Dnia 2.11.2022 o 22:08, Alaskan malamutte napisał:

Takie zapytanie na olx

Czy mogę przyjech ze swoim americano bully żeby pieski się poznały i kiedy?

Jaki dowcipny. To by się zdziwił. 

Posted
Dnia 2.11.2022 o 22:47, Ewa Marta napisał:

Bardzo serdecznie dziękuję. U nas tylko u Ellig i Alaskan, bo ja nie robię ogłoszeń i nie dostaję zniżek 😞

Niestety na OLX od dawna nie ma zniżek- promocji na ogłoszenia dla zwierząt.

Posted

Jagna, przydałyby nam się zdjęcia domowe Poli. Jakieś na kanapie, nawet z chusteczką. Takie, jak czasami robiłaś psiakom. Może zajęłaby się jakąś zabawką i można by zrobić jej kilka zdjęć...

• Like 1