Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.11.2022 o 22:06, Tyśka) napisał:

A ja może podmienię na Gucia? Olx'y Blanki i Fafelka mam wypromowane. 

Gucia tak daleko nie na co ogłaszać, bo do niego ktoś musi przyjechać na zapoznanie.

Posted
Dnia 11.11.2022 o 22:54, Ewa Marta napisał:

Gucia tak daleko nie na co ogłaszać, bo do niego ktoś musi przyjechać na zapoznanie.

Ogłaszam go na Łódź, po prostu usunę aktualne ogłoszenie i dodam je w miejscu ogłoszenia Poli, które jest promowane. 

• Like 1
Posted
Dnia 11.11.2022 o 16:49, Ewa Marta napisał:

Decyduj kochana. Na pierwszej stronie jest podane kto robił ogłoszenia 

Ja mam promowane na miesiąc do 10.12. - na kogo podmienić? Fafelka też mam :)

I oczywiście już nie troszeńkę, a bardzo, bardzo się cieszę.... a nawet jeszcze bardziej! 😉 

Posted
Dnia 12.11.2022 o 10:26, mari23 napisał:

Ja mam promowane na miesiąc do 10.12. - na kogo podmienić? Fafelka też mam 🙂

I oczywiście już nie troszeńkę, a bardzo, bardzo się cieszę.... a nawet jeszcze bardziej! 😉 

Może jakiegoś psiaka albo kota od Toli?

Posted
Dnia 12.11.2022 o 14:43, Ewa Marta napisał:

Może jakiegoś psiaka albo kota od Toli?

Kota się nie da. Kategoria jest nie do zmiany.

Dnia 12.11.2022 o 10:26, mari23 napisał:

Ja mam promowane na miesiąc do 10.12. - na kogo podmienić? Fafelka też mam 🙂

Jesli nikt się nie zglosi, to może np. Szymka? Ma tylko jedno wyróżnione ogloszenie, drugie niewyróżnione. Info i zdjecia sa na wątku.

Posted
Dnia 13.11.2022 o 09:03, Jaaga napisał:

Kota się nie da. Kategoria jest nie do zmiany.

Jesli nikt się nie zglosi, to może np. Szymka? Ma tylko jedno wyróżnione ogloszenie, drugie niewyróżnione. Info i zdjecia sa na wątku.

Zaraz zabiorę się za Szymusiowe ogłoszenie :)

• Like 1
Posted
Dnia 13.11.2022 o 13:31, mari23 napisał:

Zaraz zabiorę się za Szymusiowe ogłoszenie 🙂

Bardzo potrzebne są też ogłoszenia dla Blanki, która musi opuścić hotel u Jaagi.

• Like 1
Posted
Dnia 13.11.2022 o 14:25, Ellig napisał:

Bardzo potrzebne są też ogłoszenia dla Blanki, która musi opuścić hotel u Jaagi.

Już zrobiłam na Szymusia, jeśli mój tymczas znajdzie dom, będzie "wolne" drugie wyróżnione ogłoszenie. Proszę o kciuki, bo niestety Odiś niezbyt chciał być wyadoptowany, nie tylko nie zrobił nic, żeby się spodobać, ale wręcz warczał na pana....ech 😞

Posted
Dnia 13.11.2022 o 15:28, mari23 napisał:

Już zrobiłam na Szymusia, jeśli mój tymczas znajdzie dom, będzie "wolne" drugie wyróżnione ogłoszenie. Proszę o kciuki, bo niestety Odiś niezbyt chciał być wyadoptowany, nie tylko nie zrobił nic, żeby się spodobać, ale wręcz warczał na pana....ech 😞

Dziękuję. Mieliśmy tak samo z naszym Baksterem. Atakował ręce potencjalnych zainteresowanyc, kiedy chcieli go pogłaskaćh i wszyscy odpuszali. Teraz Bakster ma 9 lat i został z nami. Trzymam kciuki, żeby ludzie byli wyrozumiali i udało się.

Posted
Dnia 13.11.2022 o 15:28, mari23 napisał:

Oczywiscie Marysiu, bardzo dziękujemy , kciuki mocno trzymam za dobry dom dla Odisia.

Posted

U Polci coraz lepiej. Pierwszą noc spała na górze z państwem w sypialni teraz sama decyduje że zostaje na swoim posłanku. Pola bardzo ciągnie na smyczy i skacze na ludzi. Uczą się radzić sobie w tych sytuacjach. Podpowiedziałam parę rzeczy. 

Bohaterka wątku w swoim domciu.

IMG_20221113_191118_01.jpg

image000000(96).jpg

• Like 3
Posted

Moja Sunia też z miłości skacze na ludzi na spacerach. Ściągam smycz przy spotkaniu z obcymi. Psiarze w parku znają ją i nie ma problemu, że tak ich wita.

Posted
Dnia 13.11.2022 o 19:33, Poker napisał:

Moja Sunia też z miłości skacze na ludzi na spacerach. Ściągam smycz przy spotkaniu z obcymi. Psiarze w parku znają ją i nie ma problemu, że tak ich wita.

Poker, mój też skacze i rozdaje buziaki 😄Tylko Zew wilka waży prawie 40kg!! Dlatego proszę ludzi, aby kucali jak chcą się z nim przywitać. I wtedy wszystko jest ok.

Posted
Dnia 13.11.2022 o 19:30, Alaskan malamutte napisał:

U Polci coraz lepiej. Pierwszą noc spała na górze z państwem w sypialni teraz sama decyduje że zostaje na swoim posłanku. Pola bardzo ciągnie na smyczy i skacze na ludzi. Uczą się radzić sobie w tych sytuacjach. Podpowiedziałam parę rzeczy. 

Bohaterka wątku w swoim domciu.

IMG_20221113_191118_01.jpg

image000000(96).jpg

Ale Polcia szczęśliwa 🥰🥰🥰

Posted

Polcia wygląda trochę jak kluseczka, przynajmniej na zdjęciach 😉 wieści dobre, oby Państwo szybko poradzili sobie ze złymi nawykami.

Podmieniłam promowanie po Polci na Gucia.

• Like 1
Posted
Dnia 13.11.2022 o 22:29, Tyśka) napisał:

Polcia wygląda trochę jak kluseczka, przynajmniej na zdjęciach 😉 wieści dobre, oby Państwo szybko poradzili sobie ze złymi nawykami.

Podmieniłam promowanie po Polci na Gucia.

Pola utyła od sierpnia około 3-4 kg.

Posted
Dnia 13.11.2022 o 15:38, Jaaga napisał:

Dziękuję. Mieliśmy tak samo z naszym Baksterem. Atakował ręce potencjalnych zainteresowanyc, kiedy chcieli go pogłaskaćh i wszyscy odpuszali. Teraz Bakster ma 9 lat i został z nami. Trzymam kciuki, żeby ludzie byli wyrozumiali i udało się.

Nie udało się 😞 "zabrakło nici porozumienia" - napisała pani. Szkoda, państwo bardzo się starali... Odis też się starał, tylko "w odwrotnym kierunku", też atakował ręce pana 😞

Dnia 13.11.2022 o 15:41, Ellig napisał:

Oczywiście Marysiu, bardzo dziękujemy , kciuki mocno trzymam za dobry dom dla Odisia.

Domku nie ma.... a ogłoszenie Blance zrobiłam nowe.

Posted
Dnia 14.11.2022 o 19:05, mari23 napisał:

Nie udało się 😞 "zabrakło nici porozumienia" - napisała pani. Szkoda, państwo bardzo się starali... Odis też się starał, tylko "w odwrotnym kierunku", też atakował ręce pana 😞

Domku nie ma.... a ogłoszenie Blance zrobiłam nowe.

Bardzo jest mi przykro Marysiu, gdybyś potrzebowała pomocy w ogłoszeniach również na Facebooku, czy Gratce chętnie pomogę.
Serdecznie dziękujemy za ogłoszenie Blanki, cały czas szukamy dla niej miejsca.

• Like 1
Posted

Opłaciłam pobyt Poli w listopadzie 11 dni x 12 zl i zwróciłam za karmę 60 zł. Razem 192 zł. 

Dzięki wpłacie 69,77 zł od moich znajomych Małgosi i Rafała Pola wyszła równo na zero. Bardzo dziękujemy!!!

• Upvote 1
Posted
Dnia 13.11.2022 o 20:33, Ellig napisał:

Ale Polcia szczęśliwa 🥰🥰🥰

Dnia 16.11.2022 o 16:51, Ewa Marta napisał:

Opłaciłam pobyt Poli w listopadzie 11 dni x 12 zl i zwróciłam za karmę 60 zł. Razem 192 zł. 

Dzięki wpłacie 69,77 zł od moich znajomych Małgosi i Rafała Pola wyszła równo na zero. Bardzo dziękujemy!!!

Polcia szczęśliwa, skarbnik szczęśliwy i my wszystkie szczęśliwe :) :) :) 

• Like 1
Posted
Dnia 16.11.2022 o 16:51, Ewa Marta napisał:

Dziekuję bardzo, chciałam potwierdzić ze wpłata dotarła i Pola juz jest rozliczona.