Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.08.2022 o 22:29, Aska7 napisał:

Zdjęcia - porażka. Co to to jest ? Puchaty ratlerek ? Ten pies ma takie łapki przy całej reszcie ?

No co ja poradzę?? Nie mam go gdzie zabrać...😭😭

Dexterka obiecala miejsce we wrześniu..Czekam....

Nikt sensowny nie dzwoni..

NIKT!😢😢

.

Posted
Dnia 20.08.2022 o 22:29, Aska7 napisał:

Zdjęcia - porażka. Co to to jest ? Puchaty ratlerek ? Ten pies ma takie łapki przy całej reszcie ?

hahaha :) Asiu, potrafisz jednym trafnym słowem rozbawić nawet ledwie żywą po chorobie ciotkę 😉 jesteś niesamowita! ❤️ 

Posted

Za pobyt w sierpniu zapłaciłam 403zł.

Onaa chciała odwiedzić Cudnego, zrobić kilka zdjęć, ale niestety.....Pani nie pasuje w weekend tylko w tygodniu...Niestety, Onaa pracuje do 18....bez sensu jechać  wieczorem....

Coś pod "górkę' ma ten kudłacz....😪

Posted
Dnia 10.09.2022 o 20:41, Alaskan malamutte napisał:

Za pobyt w sierpniu zapłaciłam 403zł.

Onaa chciała odwiedzić Cudnego, zrobić kilka zdjęć, ale niestety.....Pani nie pasuje w weekend tylko w tygodniu...Niestety, Onaa pracuje do 18....bez sensu jechać  wieczorem....

Coś pod "górkę' ma ten kudłacz....😪

Los musi się w koncu odmienić na lepsze...

Posted

Info od p. z hoteliku:

Jest gotowy do adopcji, ale na początku będzie potrzebował więcej czasu żeby zaklimatyzować się w nowym miejscu i zaufać nowemu człowiekowi. Jak go wołam to przyjdzie, pozwoli się pogłaskać ale pierwszy dotyk go zawsze stresuje. Jest cichy, spokojny i zawsze z boku. Boi się ludzi których nie zna. Dużym plusem u niego jest całkowity brak agresji do ludzi i innych psów. Na smyczy idzie ale jak się wystraszy to staje i się cofa ale nie ciągnie i nie szarpie.

Posted
Dnia 15.09.2022 o 13:33, Aska7 napisał:

Wyróżniłam

Widziałam właśnie info na mailu, ale pierwszy raz mam takie ogloszenie, ze pies śliczny, mlody, adopcyjny, a nie ma zainteresowania. Nawet z wyróżnieniem, po tym całym czasie są jedynie 64 wejścia i ani jednego wziętego telefonu. Starutki Wiktor czy Andżela mają kilkakrotnie więcej wejść i wzięty numer.

Posted
Dnia 11.09.2022 o 12:56, Jaaga napisał:

Zrobiłam mu olx na Katowice. Niestety, nie wyrózniłam, bo dostałam znizke tylko na odświeżenie starych ogłoszeń, nie na nowe. 

https://www.olx.pl/d/oferta/sliczny-puchaty-rudy-pies-o-bursztynowych-oczach-adopcja-CID103-IDQQFmq.html?bs=olx_pro_listing

A może zmienić to zdanie o korekcie chodzenia na smyczy? Z ostatnich informacji z hotelu wynika, że jak się przestraszy, to staje, ale na smyczy chodzi?

• Upvote 1
Posted
Dnia 20.09.2022 o 10:53, Ewa Marta napisał:

A może zmienić to zdanie o korekcie chodzenia na smyczy? Z ostatnich informacji z hotelu wynika, że jak się przestraszy, to staje, ale na smyczy chodzi?

Bardzo dobry pomysł, bo chodzenie na smyczy u dużego psa ma dla ludzi znaczenie. Tylko on ma mało zdjęć i przy zmianach w ogłoszeniu, będzie ono sprawdzane i mogą pousuwać. Nawet zdziwiłam się, że moje ogloszenie przepuścili z tymi samymi fotkami. 

• Like 1