Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.05.2022 o 15:01, Tyśka) napisał:

Ograniczam już Forum do totalnego minimum, ale nie mogło mnie zabraknąć na wątku podopiecznego limonki 🙂

Ale dlaczego minimum ? Justynko Ty potrzebna tu jesteś jak powietrze. No chybe, że z Rebi nie teges. 

Posted
Dnia 31.05.2022 o 15:25, Aska7 napisał:

Ale dlaczego minimum ? Justynko Ty potrzebna tu jesteś jak powietrze. No chybe, że z Rebi nie teges. 

Z R. wszystko dobrze ❤️ Ograniczam z własnej potrzeby, nie znikam całkowicie.  

Posted
Dnia 31.05.2022 o 15:01, Tyśka) napisał:

Ograniczam już Forum do totalnego minimum, ale nie mogło mnie zabraknąć na wątku podopiecznego limonki 🙂

Bardzo mi miło, Szymusiowi też  🙂   

Posted
Dnia 31.05.2022 o 16:24, Aska7 napisał:

No właśnie, jak brzuszkowe historie ? Wyszliście na prostą  ?

Wychodzimy 🙂 Trochę potrzebuje wsparcia w niektórych obszarach, ale to takie niewielkie kłopotki. Trafiliśmy na dobrych specjalistów. Dziękuję, że pytasz.

Szymusiu, przepraszam za prywatę :)) 

Posted

Szymuś się pewnie za prywatę nie obrazi. Dobrze, że teraz są fora. Te trzydzieści lat z okładem to się było w czarnej d.pie. Pamiętam, jak lekarze informowali o chorobie dziecka. Okropne to było, zero empatii i wiedzy co dalej : (

Posted
Dnia 1.06.2022 o 17:35, mgog napisał:

Proszę o numer konta chcę wpłacić stałą dla Szymusia

Miałam wysyłać w zeszłym tygodniu, ale niespodziewanie przesunięty wyjazd Szymcia ze schroniska jakoś mnie rozproszył ...

Już przesłałam :-)) 

Posted
Dnia 1.06.2022 o 22:34, agat21 napisał:

Szybko zleci. Oby Szymusiowi zleciało jeszcze szybciej.

Dobrze, że Szymuś o tym nie wie, bo by mu się dłużyło.  Jak się na coś czeka, to czas bardzo wolno płynie.   

Posted
Dnia 1.06.2022 o 17:35, mgog napisał:

Proszę o numer konta chcę wpłacić stałą dla Szymusia

Ja właśnie przelałam, mam nadzieję, że nr konta się nie zmienił :)

Posted
Dnia 3.06.2022 o 17:53, agat21 napisał:

Już tylko tydzień.. 

Dnia 3.06.2022 o 18:22, elik napisał:

Albo aż tydzień  😞 

dzisiaj optymistycznie licząc - 4 dni 

• Upvote 1
Posted
Dnia 7.06.2022 o 20:42, limonka80 napisał:

Wpłynęła dla Szymusia stała za VI od Elik 🙂  Bardzo dziękuję 🌷

Moje powinny być już dwie - za maj i czerwiec, mam nadzieje, że dotarły, zlecenie stałe od czerwca powinno działać. ( sprawdziłam we wpłatach, są :))

A Szymuś już pojutrze ma swój WIELKI DZIEŃ

Posted
Dnia 8.06.2022 o 08:10, mari23 napisał:

Moje powinny być już dwie - za maj i czerwiec, mam nadzieje, że dotarły, zlecenie stałe od czerwca powinno działać. ( sprawdziłam we wpłatach, są :))

Dnia 3.06.2022 o 17:29, limonka80 napisał:

Wpłynęły dla Szymcia wpłaty :

Mari23 🌼

Nesiowata 🌸

Feryenne 🌻

Mgog 🌺

Pięknie dziękuję 🙂

Są, są, u mnie jak w genewskim banku 🙂 

Wpłynęły 03.06. i od razu wpisałam i podziękowałam, tylko zbiorowo, może dlatego nie zauważyłaś. Zawsze staram się dziękować każdemu z osobna, ale miałam w tym dniu sporo wpłat również dla innych piesków ....

• Like 1
Posted
Dnia 8.06.2022 o 08:26, limonka80 napisał:

Są, są, u mnie jak w genewskim banku 🙂 

Wpłynęły 03.06. i od razu wpisałam i podziękowałam, tylko zbiorowo, może dlatego nie zauważyłaś. Zawsze staram się dziękować każdemu z osobna, ale miałam w tym dniu sporo wpłat również dla innych piesków ....

zauważyłam, tylko pomyślałam, że może to tylko ta pierwsza wpłata za maj - przelew z 2.06., bo 3.06. miało być już zlecenie stałe, a one wpłynęły razem :)

• Like 1